e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Mετά την πρόκριση στον τελικό της Ομάδας ρομποτικής του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου,σειρά είχε το σκάκι.Το Σάββατο 11/3/2017  και την Κυριακή 12/3/2017 πραγματοποιήθηκε το Ατομικό και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Μαθητών - Μαθητριών στο Σκάκι της ΠΕ Κεντρικού Τομέα Αθήνας, στο οποίο συμμετείχαν με μεγάλη επιτυχία και παιδιά που παρακολουθούν μαθήματα στο Σύλλογο Πανοράματος σε συνεργασία με το Σύλλογο 3 ΑΣΤΕΡΕΣ 89.

Πολλά συγχαρητήρια  στο Θύμιο Τηλιγάδα που όχι μόνο προκρίθηκε στην τελική Φάση του Ατομικού Πρωταθλήματος Αττικής, αλλά κέρδισε  το αργυρό μετάλλιο στην 1η Γυμνασίου!!!!!

Μία ακόμα μεγάλη επιτυχία σημείωσε και η σκακιστική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου της γειτονιάς μας (16ου), στην οποία συμμετείχαν και παιδιά που προπονούνται στο χώρο του συλλόγου μας,  καθώς κατάφερε παίζοντας εξαιρετικό σκάκι να κατακτήσει τη 10η θέση ανάμεσα σε 59 ομάδες και να κερδίσει την πρόκριση στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τις καλύτερες σχολικές ομάδες όλου του νομού της Αττικής.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές τους!!!

Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο Παναττικό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 18/3/2017 και την Κυριακή 19/3/2017!!!

 

Ο Σύλλογος Πανοράματος εξασφάλισε τη συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89», με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην εκμάθηση και διοργάνωση τουρνουά σκακιού.

Αφορά κυρίως σε παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών. Δηλώστε ενδιαφέρον άμεσα γιατί τα τμήματα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται. Τηλ. 6973386852 ή

στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.