e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι


Γνωστό είναι ότι,στο όχημα της αριστεράς , επιβαίνουν άνδρες αλλά και γυναίκες,συχνά ως λαθρεπιβάτες. 

Γνωστό , επίσης, είναι ότι οι πραγματικά  αριστεροί, ανεξαρτήτως φύλου ,διακρίνονται,όχι τόσο από το κόμμα που έχουν ενταχθεί,  όσο  για την  πραότητα του χαρακτήρα τους, ,την αλληλέγγυα στάση τους ,τον  ήπιο – διδακτικό  τρόπο που ξετυλίγουν  τις σκέψεις τους, το χιούμορ τους,την αυτοσυγκράτηση,την ανοχή ακόμη και στην άδικη κριτική…. Όταν, όμως, συμβαίνει και μέσα στο χώρο της αριστεράς,όπου το ανδρικό φύλο υπερτερεί κατά πολύ του θηλυκού,   κάποια γυναίκα  ξεχωρίζει ,ε! τότε αυτή,δεν είναι απλά αριστερή,αλλά υπεραριστερή !

Ποια μπορεί να είναι τα στοιχεία  μίας υπεραριστερής; Τα διαβάσαμε πρόσφατα:
"Να είναι ωραία, να είναι πολύ μορφωμένη, να έχει πολιτικό λόγο, να έχει άριστο διδακτορικό , που είναι στην  βιβλιοθήκη του Washington d.c.και κομμάτι του έχει χρησιμοποιηθεί από την NASA"

Και το ερώτημα : Σήμερα,που η αριστερά, σε ρόλο δεξιάς,δοκιμάζεται ανελέητα στην πράξη και στην πολιτική, αυτές τις δυσεύρετες προσωπικότητες πως  θα τις διακρίνουμε  για να τις ανεβάσουμε ακόμη  ψηλότερα; Η απάντηση είναι απλή :

Δεν χρειάζεται να ψάξουμε εμείς.Μας το λένε οι ίδιες : Αρκεί να ανακαλύψουμε πρώτα  μερικούς κομπλεξικούς ,κι αυτοί θα μας οδηγήσουν στην υπεραριστερή που τους σκοτώνει με τα προσόντα της.
Κι εγώ που φανταζόμουνα την,επίσης,ξανθιά  κυρία Πατούλη ως απρόσεκτη αστή !                                                                                                                                     

Α!, ρε Λαζόπουλε, τι προβλήματα δημιουργείς στις σχέσεις μας με τους παλιούς φίλους μας ! 



 

Toυ Ίκαρου  Πετρόπουλου

 

 Διαβάστε περισσότερα του ιδίου