e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

   .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πλησιάζουν   οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

 


 

....Ήταν στραβό το κλήμα ,το 'φαγαν και οι 53+!!!!

Σε αντίθεση  με τους 53 του Κεντρικού Σύριζα ,που περιορίζονται σε ασκήσεις αντιπολιτευτικής γυμναστικής, οι 53+ του Σύριζα Γαλατσίου ,που αποχώρησαν από την Δημοτική Κίνηση "Γαλάτσι από Κοινού" , δείχνουν αποφασισμένοι να μην πάνε από κοινού στις Δημοτικές εκλογές με την υποψήφια Δήμαρχο Αγγέλικα Σαπουνά .

Και ενώ η Δημοτική παράταξη του Σύριζα παρουσιάζει το Σάββατο στο Καμίνι το πρόγραμμά της, οι 53+ μάλλον έχουν άλλο πρόγραμμα.Όπως φαίνεται δεν μάσησαν από τις αυστηρές συστάσεις των ανώτερων οργάνων και ετοιμάζονται για κάτι άλλο....

Με δεδομένο λοιπόν το διαζύγιο, έχουν αρχίσει οι φήμες για  νέο γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης με την "κεντροαριστερά ".Όπως λένε θέλουν να δώσουν νόημα στο "Γαλάτσι από Κοινού...."  Κάτι στα πρότυπα της προοδευτικής συμμαχίας που ευαγγελίζεται ο Τσίπρας στην κεντρική πολιτική σκηνή..?

Και στο φινάλε δεν θα αλλάξουν τα πάντα ...αφού το όνομα 5 εκ των 7  Δημοτικών Παρατάξεων  περιέχει τη λέξη Γαλάτσι....Φτάνει να βρουν Αύριο και όχι τον επόμενο μήνα , σε μια από αυτές την Κεντροαριστερά..

  1. Γιώργος Μαρκόπουλος(νυν Δήμαρχος)  Γαλάτσι - Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο
  2. Κώστας Ζώμπος - Γαλάτσι.Ζούμε εδώ
  3. Σπύρος Παναγιώτου  - Γαλάτσι ο τόπος μου
  4. Έλενα Ζέρβα - Γαλάτσι του Αύριο
  5. Αγγέλικα Σαπουνά - Γαλάτσι από Κοινού (Σύριζα)

που 'ναι ,που ΄ναι η κεντροαριστερά 
ψάξε ,ψάξε και θα τη βρεις


Σήμερα  πάντως η Ελένη Αυλωνίτη κυκλοφορούσε Γαλάτσι,δεν μάθαμε όμως αν συναντήθηκε με κάποια-οιον..
Τι γυρεύει η αλεπού στο... παζάρι;