e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

   .... σε μια πόλη που φαινομενικά δείχνει  ήρεμη,αλλά στο παρασκήνιο κυριαρχούν η ίντριγκα,η λόξα ,η μωροφιλοδοξία και το κουτσομπολιό.Πλησιάζουν   οι Δημοτικές Εκλογές  και τίποτα και κανένας  δεν είναι όπως πριν. Υπόσχομαι να τα ανακαλύψω,να τα αποκαλύψω όλα....

 

 

 

 

 

 

Το να συναντιέσαι, μέρες που 'ναι, με υποψήφιους Δημάρχους, δεν αποτελεί είδηση.Αν είσαι δε και μέλος κάποιου Συλλόγου,σχεδόν επιβάλλεται...Είναι και της μόδας στην φετινή προεκλογική περίοδο.

Βέβαια , η κάθε συνάντηση έχει και κάποια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού όλοι μας έχουμε κάποιες  αδυναμίες, φανερές ή κρυφές.

Έπεσε λοιπόν στην αντίληψή μου , μια φωτο από την εθιμοτυπική  συνάντηση της ΔΡΑΣΗΣ με την υποψήφια Δήμαρχο του Σύριζα Αγγέλικα Σαπουνά ...
Ένας ανυποψίαστος ,δεν θα έβρισκε τίποτα παράξενο, όχι όμως και μια μυημένη στα κουτσομπολιά και τα παραπολιτικά σαν εμένα.

Ο έρωτας και ο βήχας όμως δεν κρύβονται

Πρώτη φορά βλέπουμε, τον Ίκαρο Πετρόπουλο,με ολοφάνερη τη χαρά ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του...Γελούσαν ακόμα και τα μουστάκια του, ενώ εντελώς  αυθόρμητα "αγκάλιασε" και την Αγγέλικα !!!

Μάλλον θα ήταν η συγκίνηση που τα προκάλεσε αυτά, αφού με την δικαιολογία της Συνάντησης της ΔΡΑΣΗΣ, βρέθηκε μετά πολύ καιρό , στα γραφεία του Σύριζα.....

....και σίγουρα ,αν και Καλαματιανός, δεν παρασύρθηκε μόνο  από την  όμορφη παρουσία της Αγγέλικα, αλλά από τα  φιλοσυριζέϊκα αισθήματά του, που με κόπο έπνιγε τόσο καιρό...και για τα οποία πολλοί τον κατηγορούσαν.

Σ' αυτή τη πόλη όμως τίποτα δεν μένει κρυφό...Ο ρουφιάνος Facebook , τα βγάζει όλα στη φόρα...και κάποιοι άσπονδοι φίλοι του, του την έχουν στημένη στη γωνία..Και άντε να αρνηθεί τώρα!!!

 

 

Μια ματιά ...πίσω