e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε ,

 Αφορμή λαβόντες :

Πρώτον, Από τροπολογία ( ουδόλως φωτογραφική ) σε σχέδιο νόμου  του πρόθυμου  υπουργού  Περιβάλλοντος  και ενέργειας κ. Κ. Σκρέκα, της  αψεγάδιαστης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας,   σύμφωνα με την  οποία στο ΄Αλσος : 
<< επιτρέπεται  και η ανέγερση μικρών ναών  γνωστών θρησκειών  μέγιστου  εμβαδού βάσης  15 τ,μ,>> και

Δεύτερον : Από επιστολή  του εγκυρότερου εκφραστή του νεοφιλελευθερισμού  κ..Στ. Μάνου ( ΤΑ ΝΕΑ 22/7/21 ) που με την λέξη << αίσχος >> χαρακτηρίζει   << φαύλη και κοντόφθαλμη >> την πολιτική που εκφύεται από το εν λόγω σχέδιο (ήδη νόμου; )

Ως εκπρόσωποι γνωστής θρησκείας ,προκειμένου  να παράσχουμε στα  θρησκευόμενα μέλη μας την ευχέρεια κατανυκτικής λατρείας , παρακαλούμε να μας υποδείξετε τον χώρο , εντός του άλσους ,επί του οποίου θα ενεργήσουμε όπως υμείς ,τουτέστιν  να κατασκευάσουμε τσιμεντένια βάση  14,8 τ.μ.  και τοποθέτηση επ αυτής μικροσκοπικού τεμένους.
 Επαφίεται στην αγαθή προαίρεσή σας, η δυνατότητα να υπερβούμε το έργο σας, χτίζοντας και  ένα Μιναρέ στο υπερκείμενο λατομείο Βιαρρόπουλου ( δασική αναδασωτέα περιοχή ),  όπου ο Μουεζίνης μας με την γλυκιά φωνή του θα παίρνει μέρος   στις πολιτιστικές εκδηλώσεις  και  στις συναυλίες  πτηνών και ζώων στην σφύζουσα από πολιτισμό περιοχή.   

Αυτονόητο τυγχάνει ότι  προκειμένου να αποφύγουμε αντιδράσεις ,σε συμφωνία μαζί σας,  δεσμευόμεθα ότι  θα ενεργήσουμε όπως υμείς, νύκτωρ , με χιονόπτωση, ανεμοθύελΛα και έντονα φυσικά φαινόμενα   ,τα δε μαχανήματα που θα σκάψουν – βιάσουν το περιβάλλον του Άλσους  δεν θα προκαλέσουν υπέρμετρο θόρυβο.

Τέλος, σχετικά με τα υπέρ του Δήμου  έσοδα από τις εισφορές των πιστών και τις μεταμεσονύκτιες τελετές στο σκοτεινό περιβάλλον της περιοχής, δεσμευόμαστε ότι με τις γνωστές δυνατότητές σας, θα έχετε λόγο στην εκλογή ενός Ιμάμη πρόθυμου για την <<ανάπτυξη>> της περιοχής και προσπόριση εσόδων  στο δυστυχές ταμείο του Δήμου.   

Με τις ευλογίες του προφήτη μας,

Γαλάτσι 22/7/21                        

Ένωση πιστών του Μωάμεθ    

 

 

ΤΟΥ  "ΙΚΑΡΟΥ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ"

 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη