e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αγαπητέ κρυπτόμενε  Πεζοπόρε ,

Είναι προσόν σημαντικό να ακούς. Εσύ, όμως, ή δεν ακούς καλά, ή δεν οσφραίνεσαι καλά τι συντελείται κάθε Σάββατο στο Ιντερνέτ.  Καταγίνεσαι με την πληγή του σύγχρονου ανθρώπου ,την φλυαρία και την επανάληψη.  Παρότι τιμήθηκες με δύο απαντήσεις ( μία μακροσκελή    πεζή και ποιητική ,και μία λιτή) από δύο μέλη του ΤΟ.ΠΟ.Σ ΙΝΤΕΡΝΕΤ, συνεχίζεις  να φλυαρείς γράφοντας   ακατάπαυστα και να επαναλαμβάνεις  τα ίδια και τα ίδια. Μέχρι εκεί ,πρόβλημά σου.

Όμως,  δεν φείδεσαι απαξιωτικών χαρακτηρισμών για το περιεχόμενο των συζητήσεων  και τα πρόσωπα της << μικρής βουλής >> , λες και σου αναθέσανε ρόλο κριτή.Λες και εκτελείς διατεταγμένη υπηρεσία !                                                                             
Οι χαρακτηρισμοί αυτοί( προσβλητικοί )  ουδεμία σχέση έχουν  με ευθυμογραφήματα , όπως ταιριάζει  στο πνεύμα και στο κλίμα που προσδίδει η σύναξή μας στο ιντερνέτ. Θα μπορούσε κάποιος να σου προσάψει τα χαρακτηριστικά του αλαζόνα, του εγωϊστή, του επαρμένου.    Γιατί , ως γνωστόν, η φλυαρία και η επανάληψη δεν συμβαδίζει με το χιούμορ, ούτε την σάτιρα ,ούτε  τον σαρκασμό και τον αυτοσαρκασμό  που επιδιδόμαστε.

Αποφάσισα το λιτό αυτό   σημείωμα επειδή διακρίνω ότι το γράψιμό σου  θα μπορούσε να συμβάλλει σε λίγο γέλιο, να προκαλέσει θετικές αντιδράσεις , να θέσει, τέλος πάντων, ερωτήματα  στη πόλη, στους πολίτες και γιατί όχι στους τοπικούς  αξιωματούχους  προς τους οποίους δεν έχεις κρύψει  την συμπάθειά σου.

Σε καλώ στον δρόμο της αρετής !.

 12/12/21    

Toύ  Ίκαρου Πετρόπουλου

 

.Περισσότερα του ιδίου 

     Γιατί δεν κατέβηκες στις Δημοτικές εκλογές;

     Αντίο....Βασίλη Αποστολίδη