e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Στην Γενική Συνέλευση της Δράσης,που πραγματοποιήθηκε στις 1 Απριλίου στο Δημαρχείο,εκδόθηκε ψήφισμα που επιβεβαιώνει την αντίθεσή της  σε κάθε μορφή παραχώρησης  του ΠΑΛΑΙ  σε ιδιώτη. 

 

              

           ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ 1ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

 

Στο Γαλάτσι σήμερα 1.4.2015, εμείς τα μέλη της ΔΡΑΣΗΣ που μετέχουμε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του φορέα μας, στο Δημαρχείο Γαλατσίου αποφασίζουμε:

1.  Επικροτούμε και στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του φορέα μας, από τον Ιούνιο του 2014, που καθοριστικά συνέβαλαν σε θετικές για το ΠΑΛΑΙ  αποφάσεις της Ε’ Δημοτικής Κοινότητας ,του Δήμου Αθηναίων και της Περιφέρειας Αττικής και  οδήγησαν  στην σύσταση της   ‘’ Κίνησης φορέων και πολιτών Γαλατσίου Ν.Ιωνίας  και Ε’ Δημοτικής κοινότητας για τη διάσωση του ΠΑΛΑΙ ‘’.

2.   Επιβεβαιώνουμε τη πάγια θέση του φορέα μας και της ‘’ Κίνησης φορέων και πολιτών…’’ ότι για το Γαλάτσι ,την   Ε’ Δημοτική Κοινότητα ,την Κυψέλη  και την Ν.Ιωνία ,η ολυμπιακή εγκατάσταση Γαλατσίου – ΠΑΛΑΙ –αποτελεί ‘’ εθνικό θέμα της ευρύτερης περιοχής’’  και ότι είναι χρέος όλων η αξιοποίηση της ευνοικής συγκυρίας για τη λειτουργία της Δημόσιας εγκατάστασης για αθλητισμό και πολιτισμό με ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών και ότι είμαστε αντίθετοι σε κάθε μορφή παραχώρησής της σε ιδιώτη. 

3 . Καλούμε, τον Δήμαρχο Γαλατσίου κ .Γ .Μαρκόπουλο, ως επικεφαλής του ‘’φύσει και θέσει’’ αρμόδιου Δήμου ,να ηγηθεί των εξελίξεων με άμεση λήψη πρόσφατης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, με σύγκλιση της  ‘’ Διαπαραταξιακής  επιτροπής για το ΠΑΛΑΙ ‘’ και  με ενεργή συμμετοχή στις ‘’συσκέψεις αναζήτησης λύσης για το ΠΑΛΑΙ’’   που οργανώνει η περιφέρεια Αττικής με τους ενδιαφερόμενους Δήμους, το Ε.Μ.Πολυτεχνείο και την ‘’Κίνηση φορέων και πολιτών… ‘’  

 4.   Καλούμε, τέλος, τον κ .Δήμαρχο Γαλατσίου όπως στη προκήρυξη του ‘’ Β’ γύρου Γαλατσίου ‘’ που προκηρύχθηκε μήνα Μάρτιο με μήνα τέλεσης τον Νοέμβριο, να βάλει ως κύριο σκοπό της διοργάνωσης, τη διεκδίκηση του ΠΑΛΑΙ για αθλητισμό και πολιτισμό της ασφυκτιούσας νεολαίας της περιοχής, σύμφωνα με τις κατηγορηματικές δεσμεύσεις Πρωθυπουργών, Υπουργών και Δημόσιων παραγόντων

                                                                                                        Γαλάτσι 1.4.15

                                                                              Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης  

 

                                                                                            Ν.Δημητρακόπουλος