e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Συνέβη στο Γαλάτσι

loading...

Αθλητικά νέα

loading...

ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

loading...

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

loading...

Σε συνέχεια των δραστηριοτήτων που γίνονται τα τελευταία χρόνια από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου που φιλοξενεί τα παιδιά της περιοχής μας, στο γραφείο του Συλλόγου Πανοράματος Γαλατσίου (Ξάνθης 19) ξεκινάνε μαθήματα σε σκάκι και ρομποτική.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., δηλώνοντας ονοματεπώνυμο ενδιαφερόμενου, τηλέφωνο επικοινωνίας, τη δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα.

Δηλώστε το συντομότερο ενδιαφέρον ώστε να μπορέσουν να προγραμματιστούν τα τμήματα και οι ώρες.

ΔΕΝ χρειάζεται να είστε εγγεγραμμένα μέλη του συλλόγου.

ΣΚΑΚΙ. Ο Σύλλογος Πανοράματος εξασφάλισε τη συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο «ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ 89», με μακρά και επιτυχημένη παράδοση στην εκμάθηση και διοργάνωση τουρνουά σκακιού.

Αφορά κυρίως σε παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών. Δηλώστε ενδιαφέρον άμεσα γιατί τα τμήματα έχουν αρχίσει να δημιουργούνται. Τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ. Συνδυάζει τη μάθηση με το παιχνίδι, μετατρέποντας την εκπαίδευση σε διασκεδαστική δραστηριότητα και διεγείροντας το ενδιαφέρον του παιδιού για την επιστήμη, την πληροφορική και την τεχνολογία. Αφορά κυρίως σε παιδιά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και όχι μόνο!!!, με δυνατότητα δημιουργίας ομάδας για τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ρομποτικής Γυμνασίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Δηλώστε ενδιαφέρον άμεσα στο τηλ. 6973386852 ή στείλτε email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει δυνατότητα παρουσίασης από τον εκπαιδευτή.

YΓ:Για τα μαθήματα σκάκι το κόστος είναι 20,00 €/μήνα για 2 ώρες την εβδομάδα. Τα μαθήματα ξεκινάνε την ερχόμενη Τετάρτη ή Παρασκευή 19.00-21.00 (μαθητές από Α΄ Γυμνασίου)

.

Απόψεις

loading...

Άλλα νέα

loading...