e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ο Δήμος Γαλατσίου σας προσκαλεί   στην τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στις 11:00, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου «Θάνος Κωτσόπουλος», στο Δημαρχείο Γαλατσίου

 

ΥΓ.Δείτε τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου και τους εκλεγέντες Δημοτικούς Συμβούλους

 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου λειτουργεί στο Γαλάτσι πάνω από μία δεκαετία χορηγώντας φάρμακα και φαρμακευτικά είδη, σε άτομα που ανήκουν ευάλωτες ομάδες πληθυσμού.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούνται Φαρμακοποιοί, που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Γαλατσίου και στις γειτονικές περιοχές, για εθελοντική συμμετοχή για χορήγηση φαρμάκων. Η συνεισφορά σας, έστω και μία ώρα την εβδομάδα ή ανά 15 ημέρες, θα είναι πολύτιμη.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Γαλατσίου παρέχει φάρμακα σε κατοίκους του Δήμου μας, που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, ανασφάλιστους και άπορους, οικονομικά αδύναμους καλύπτοντας τις μηνιαίες υγειονομικές τους ανάγκες. Επιπλέον, ανήκει στο δίκτυο Κοινωνικών Φαρμακείων που δίνουν το πλεόνασμα τους σε  φάρμακα και φαρμακευτικά είδη ώστε να καλύπτονται ανάγκες άλλων φορέων (GivMed).

Το Κοινωνικό Φαρμακείο βρίσκεται στο χώρο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας & Υγιεινής, στο Δημαρχείο Γαλατσίου (1ος όροφος) Αρχιμήδους και Ιπποκράτους. Λειτουργεί καθημερινά πρωινές ώρες κατόπιν ραντεβού και υπάρχει και δυνατότητα απογευματινής λειτουργίας (ανάλογα τις δραστηριότητες).

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κα. Χατζηδημητρίου Μαύρα στο Τμήμα Υγείας, στα τηλέφωνα 210.2222011, 2102933956, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.

ΦΕΤΟΣ, ΖΗΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ! 

Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.

Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους)

Σας περιμένουν  λοιπόν στο Δημαρχείο, για να συγκεντρώσουμε για τα παιδιά των ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας, δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.