e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη και την σωτηρία της, πανηγύρισε η Κορωνίδα σε ένα φοβερό ματς, με ανατροπές και 7 γκολ.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου επικράτησε με 4-3 της Ελπίδας Αγ. Αναργύρων και... σχεδόν «κλείδωσε» τη σωτηρία της, την ώρα που η ομάδα του Δ. Τσιμιλιώτη εξακολουθεί να δίνει τη μάχη της για την παραμονή στην Κατηγορία.

 

Οι κόκκινοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Τσελέντης με σουτ μετά από κεφαλιά του Παπαδέλη (1-0), στο 15' ο Παπαδέλης σημείωσε το 2-0 με σουτ και στο 25' ο Τσελέντης με σουτ μετά από ασίστ του Παπαδέλη πέτυχε το 3-0!
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισοφαρίσουν σε 3-3!
Στο 56' ο Λάνη με σουτ από θέση εκτός περιοχής μείωσε σε 3-1, στο 67' ο ίδιος παίκτης με σουτ πέτυχε το 3-2 και στο 72' ο Τσοχαντάρης με κεφαλιά μετά από δοκάρι ισοφάρισε σε 3-3! Ωστόσο, την τελευταία... λέξη την είπε ο Παπαδέλης, καθώς με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κορρές έγραψε το τελικό 4-3 στο 84'!

Διαιτητές: Κωσταγιάννης, Καφρίτσας-ΓιαννόπουλοςΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης (79' Βιτζηλαίος), Ντόγια (63' Μαύρος), Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι, Καραγιαννάκης, Παπαδέλης, Παπαδάκης, Τσελέντης (63' Ζενέλι)ΕΛΠΙΔΑ ΑΓ. ΑΝΑΡΓ. (Δήμος Τσιμιλιώτης): Χρ. Μάρκου, Κοτσίνης, Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα, Π. Σπυρόπουλος, Κίτσος, Κασνέτσι (79' Αλ. Μάρκου), Τσοχαντάρης, Λάνη, Ζενουνλλάρι (46' Μπάνη)

 

ΠΗΓΗ soccerlive

 

 

 

 

Μία άνετη επικράτηση είχε στο γήπεδο «Τ. Χαραλαμπίδης» του Χαϊδαρίου ο ΠΑΣ Γαλάτσι και εδραιώθηκε στην ένατη θέση της κατάταξης στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.Η ομάδα του Α. Παπαδάκη επικράτησε με 4-0 του ουραγού Θρίαμβου, που δεν μπόρεσε να προβάλει ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Στο 25' ο Ζαγκουντίνος εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Μαλαπάνη σε σουτ του Θεοδωρακάτου και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1, ενώ στο 39' ο Θεοδωρακάτος σκόραρε για το 0-2 με πλασέ μετά από συνεργασία με τον Γεωργαντώνη. Στο 40' ο Τσαπατώρης με προσωπική ενέργεια και πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 53' ο Κ. Μπατζελής με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4!

Διαιτητές: Κόλλιας, Δηλγερίδης-Μουζάς

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔ. (Κώστας Κοσκινάς): Μαλαπάνης, Γιούλης (67' Πέρδικας), Αλεφραγκής, Χήττος, Σφίχτης, Μαργαρώνης, Κόλλιας (12' λ.τρ. Μακρυνώρης), Φαραχλάς (67' Ξένος), Θαναηλάκης (55' Αποστολάκης), Τζεβελέκος, Κρανιώτης (55' Θεοδωρόπουλος)

 

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Γιαννόπουλος, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Μπαϊράμι, Ντούνης (46' Κ. Μπατζελής), Θεοδωρακάτος, Νάτσινας (73' Παπαδολιάκος), Τσαπατώρης, Γεωργαντώνης (63' Μήτσης), Τσεπάς.

 

ΠΗΓΗ Soccerlive

 

 

 

 Τέσσερις αγωνιστικές, πριν το πέσιμο της αυλαίας  του Πρωταθλήματος του 3ου  Ομίλου λοτης Β' ΕΠΣΑ, η Κορωνίδα πέτυχε ίσως την πιο σημαντική νίκη της χρονιάς και  έκανε... άλμα για την παραμονή της στην Κατηγορία.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου απέδρασε με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Εργάνης, καθώς επικράτησε με 1-0 του Βύρωνα που νιώθει πλέον την απειλή του υποβιβασμού να πλησιάζει αισθητά!

Το «χρυσό» γκολ για τους κόκκινους σημειώθηκε στο 36ο λεπτό, όταν ο Κοτόβ πέρασε παράλληλη πάσα στον Κορρέ και εκείνος με πλασέ σκόραρε για το 0-1. Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση, είχαν κάποιες καλές στιγμές για να την πετύχουν, όμως το γκολ δεν ήρθε και μοιραία γνώρισαν μία επώδυνη ήττα.

Διαιτητές: Νικολάου, Κουκόπουλος-Γεωργακόπουλος

 

ΑΟ ΒΥΡΩΝ (Γιώργος Ζουμπουνέλης): Βιδιαδάκης, Λιάτσος, Στροφύλλας (46' Ντζιμάνης), Πουρνάρας, Παππάς, Καρδαμίτσης, Δημάκης, Τρυφέρης (68' καρασπύρος) Σταυρακάκης, Λαζάρου (46' Γαλάνης), Ιωακειμίδης (68' Θεοδώρου

 

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας (15' λ.τρ. Ντόγια), Κουτσουβέλης, Παπαδέλης, Καραγιαννάκης (89' Καραγιάννης), Παπαδάκης (71' Μαύρος), Κοτόβ (82' λ.τρ. Ιακωβίδης), Τσελέντης (71' Σκέμπι)

 

ΠΗΓΗ SoccerLive

 

 

 

Στον άλλο αγώνα του ίδιου Ομίλου, ο ΠΑΣ Γαλάτσι γνώρισε την ήττα(0-2) , στο Δημοτικό στάδιο του Άλσους Βέίκου  από τον πρωτοπόρο Αττικό και υποψήφιο πρωταθλητή 

 

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 5ο λεπτό, Στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για πέναλτι σε μαρκάρισμα που δέχθηκε ο Γεωργαντώνης στην αντίπαλη περιοχή, όμως ο διαιτητής Μαράνος διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στο 32' οι  φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι λάθος στην άμυνα, έκανα το 0-2., που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτητές: Μαράνος, Πάσκος-Τζέλος

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Π. Μπατζελής, Νταβαρίνος, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης, Θεοδωρακάτος (86' Ντρογγούλης), Μπαϊράμι (46' Νάτσινας), Κ. Μπατζελής (46' Γράβας), Γεωργαντώνης, Τσεπάς (75' Παλάσκας)

ΑΤΤΙΚΟΣ (Φόντας Καζακόπουλος): Καραμαλίγκας, Σωτηρίου, Λίκα, Χιονάς, Πουλέρι, Κοντόπουλος (70' Κράμπι), Χέλμης, Ζευκιλής, Γκιόλας (60' Κορνελάτος), Ρεστζόβ (80' Κατσίκης), Γεωργαντής (60' Σινανάι).

 

ΠΗΓΗ SoccerLive

 

 

 

 

 

 

Ζορίστηκε..... η Κορωνίδα απέναντι στην υποβιβασμένη, πλην μαχητική, Δόξα Γκύζη, στο τέλος όμως κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο» και να κάνει αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία της.

Η ομάδα του Π. Πάτσιου είχε να αντιμετωπίσει έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο και το άγχος για το αποτέλεσμα, καταφέρνοντας εν τέλει να φτάσει στην επικράτηση με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε στο 69ο λεπτό ο Κοτόβ με πλασέ.

Διαιτητές: Καρράς, Πρασσά-Ζερβού

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Παπαδέλης, Κορρές, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Σκέμπι (58' Ντόγια), Καραγιαννάκης (63' Καραγιάννης), Παπαδάκης, Κοτόβ (81' Ιακωβίδης), Τσελέντης (63' Ζενέλι)

ΔΟΞΑ ΓΚΥΖΗ (Βαγγέλης Ραμούνδος): Ντάλλας, Μαρκάκης, Τσαίμος (71' Κουτσουδάκης), Σπυροπάλι (69' Ντερντές), Γκαγκαστάθης, Καρίκης, Μπουρολιάς, Κούρος, Μήτσουλας, Τσώνης, Μαργαρίτης (86' Χιωτάκης).

 

Πηγή Soccerlive

 

 

 

 

Με  τον βαθμό της ισοπαλίας και παράπονα από την διαιτησία έφυγε από το γήπεδο του Παπάγου ο ΠΑΣ Γαλάτσι,

 Ο ΠΑΣ προηγήθηκε 2-0, με γκολ των Μπατζελή και Θεοδωρακάτου και η ομάδα των "Στρατηγών" ισοφάρισε με δυο πολύ αυστηρά πέναλτι 

 

 

 



 

Απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο και με 10 παίχτες για σχεδόν ένα ημίχρονο , η Κορωνίδα έμεινε «όρθια» στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΣ Γαλάτσι και απέσπασε «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Έτσι, πρόσθεσε έναν πολύτιμο βαθμό στη συγκομιδή της, στον αγώνα που δίνει για την παραμονή στη Β' Κατηγορία μέσα από τον 3ο όμιλο.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν «κλειστό», με τους κόκκινους να έχουν μία καλή στιγμή να προηγηθούν, όταν στο 30ο λεπτό ο Λ. Καραγιάννης πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 50', οι τυπικά φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο παιχνίδι λόγο αποβολής του Μαύρου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, απόφαση που αμφισβητήθηκε εντόνως από τους ανθρώπους της Κορωνίδας.
Πέντε λεπτά μετά (55') ο Θεοδωρακάτος είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ στο δοκάρι σταμάτησε η μπάλα και από την εκτέλεση φάουλ του ίδιου ποδοσφαιριστή στο 76'. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή και τις καλύτερες στιγμές για το γκολ, που όμως δεν ήρθε.

Διαιτητές: Δημητρακόπουλος, Χ. Νικολάου-Κωτσοβίλης

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (Αλβέρτος Παπαδάκης): Θεοφανίδης, Μπατζέλης, Μπαϊράμι, Ζαγκουντίνος, Δουδουμόπουλος, Ντούνης (90' Μήτσης), Θεοδωρακάτος, Νταβαρίνος, Γράβας (60' Τσαπατώρης), Γεωργαντώνης (81' Νάτσινας), Τσεπάς

 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Πάρης Πάτσιος): Κωτσάκης, Σουατζόγλου, Τσελέντης, Μπρούμας, Καράμπελας, Κουτσουβέλης, Παπαδέλης (88' Σταμάτης), Μαύρος, Λ. Καραγιάννης (46' Κοτόφ), Παπαδάκης (90' Γ.Χ. Καραγιάννης), Σκέμπι (72' Κορρές).

Πηγή Soccerlive.gr