e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και αποφοίτησε  από το Τεχνικό  Λύκειο Αμαρουσίου.Το 2006 σε ηλικία 24 χρονών άνοιξε την δική του επιχείρηση με εμπορία και συντήρηση κλιματιστικών μηχανημάτων.

 

Το 2014 συμμετείχε  για πρώτη φορά στις δημοτικές εκλογές  και εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μαρκόπουλου, «Γαλάτσι, Αυτοδιοίκηση για τον Άνθρωπο»

 

Το 2014 ορίστηκε Αντιδήμαρχος καθαριότητας ,ενώ το 2016 ,αποχώρησε από τον συνδυασμό και παρέμεινε ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος. 

 

 

Το 2018  πιστεύοντας στις ικανότητες του Κώστα Ζώμπου, αποφάσισε  να συμπορευτεί μαζί του και  να είναι εκ νέου υποψήφιος στις Δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου

 

Με τον υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα Ζώμπο

 

 

Οι νέοι μπροστά!!! Νέες ιδέες και πολύ όρεξη για δουλειά!! 

 

 

 

 

 

Ενόψει των ευρωεκλογών , η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ,  αποφάσισε  τη διοργάνωση ανοιχτής συνάντησης της προοδευτικής συμμαχίας στις 6 Απριλίου, στο Ολυμπιακό Ακίνητο Γαλατσίου(ΠΑΛΑΙ). Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει και ο Αλέξης Τσίπρας

"Σύριζα- Προοδευτική Συμμαχία" θα είναι το όνομα με το οποίο ο Σύριζα θα συμμετάσχει στις Ευρωεκλογές του Μαίου , μετά τη συνεργασία με  τα "γνωστά"  πρόσωπα της  κεντροαριστεράς, για την δημιουργία ενός προοδευτικού πόλου.

 

 

 Μια ακόμα  νεανική υποψηφιότητα   στον συνδυασμό «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ», του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Ζώμπου.


Ο Γιώργος Οικονομόπουλος, γιος του οδοντίατρου  και πρώην Αντιδημάρχου Παιδείας Γιάννη Οικονομόπουλου, στις Δημοτικές Εκλογές του Μαϊου , θα είναι υποψήφιος  Δημοτικός Σύμβουλος με τον Κώστα Ζώμπο.

 

 

 

Ο Γιώργος  Οικονομόπουλος είναι Χειρουργός οδοντίατρος της Οδοντιατρικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών , και εργάζεται στην ιδιωτική Οδοντιατρική Κλινική που διατηρεί στα Κάτω Πατήσια.
Έχει αποτελέσει μέλος της οδοντιατρικής ομάδας του '" 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών" ,ενώ είναι συνεχής η συμμετοχή του σε εθελοντικές ιατρικές δράσεις.

Ταυτόχρονα η επαγγελματική του πορεία στον χώρο του Αθλητισμού ,τον καθιστά σήμερα  βασικό μέλος της ομάδας Ποδοσφαίρου Σάλας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ελλάδος, μετρώντας κατακτήσεις Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και διακρίσεις τόσο σε εγχώριες όσο και διεθνείς διοργανώσεις.

 

Γιατί υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος?

 

Βιώνοντας μια από τις δυσκολότερες περιόδους των τελευταίων χρόνων ,αποφάσισα να τεθώ στην διάθεση των συμπολιτών μου, για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου της πόλης μας.

Η απόφασή μου στηρίχθηκε στο βασικό μου πιστεύω, πως στις κρίσιμες στιγμές, δεν επιτρέπεται να αφήνουμε τα πράγματα στη τύχη τους, αλλά αποφασιστικά  να επηρεάζουμε τις εξελίξεις του τόπου στον οποίο γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε,ζούμε και αγαπάμε.

Όραμά μου για τα επόμενα χρόνια είναι η δημιουργία κοινωνικού πολυιατρείου σε εθελοντική βάση , από ιατρούς οδοντίατρους του Δήμου μας, για την αναγκαία περίθαλψη των συμπολιτών μας.

Επιθυμία μου είναι να συμμετάσχω στη συλλογική προσπάθεια για ένα Γαλάτσι αντάξιο, τόσο των απαιτήσεων του σήμερα όσο και των προκλήσεων του αύριο

 

Aπό το G-Magazine

Υλοποιήσιμη η ιδέα ενός κοινωνικού πολύ-ιατρείου στη πόλη μας

Προσωπικός μου επιδιωκόμενος στόχος είναι η δημιουργία ενός ενός κοινωνικού πολύ-ιατρείου ,με σκοπό να αντιμετωπίσουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό ,ζητήματα υγείας των συμπολιτών μας, στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Στην επαγγελματική μου δράση ως Χειρουργός Οδοντίατρος συμπεριλαμβάνεται η συμμετοχή μου σε εθελοντικές ιατρικές ενέργειες σε διάφορους Δήμους, ακόμα και σε δύσβατες περιοχές της χώρας μας.

Ως κύριος άξονας της επιθυμίας μου για την οργάνωση ενός  κοινωνικού πολύ-ιατρείου, λειτούργησε η ύπαρξη άλλων τέτοιων παρόμοιων δομών σε γειτονικές περιοχές. Έτσι λοιπόν ήρθε η ώρα και στον δικό μας Δήμο, επαγγελματίες του τομέα υγείας να συνεργαστούν αρμονικά, προκειμένου να συσταθεί μια διεπιστημονική ομάδα που θα σχεδιάσει και θα υλοποιήσει αυτή την ιδέα. Το  κοινωνικό  πολύ-ιατρείο θα απευθύνεται σε ασφαλισμένους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας, προσφέροντάς τους υπηρεσίες και φαρμακευτική αγωγή όπου χρειάζεται.

Είμαι πεπεισμένος πως η μετάδοση των γνώσεων των εθελοντών και η δράση τους θα προσελκύσει ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό πολιτών,  προκειμένου να πλαισιώσουν τη προσπάθεια αυτή, αφιερώνοντας προσωπικό χρόνο και εργασία ,σε εθελοντική βάση αλληλεγγύης.

Κάθε πολίτης του Γαλατσίου, λοιπόν, θα μπορεί να προσφέρει τη βοήθειά του ,όποια ιδιότητα και να έχει. Εθελοντές θα μπορούν να συμβάλλουν ακόμα και στη γραμματειακή υποστήριξη του πολύ-ιατρείου. Αν κάποιος όμως, που για δικούς του λόγους δεν θα είναι σε θέση να προσφέρει προσωπικό χρόνο ή εργασία, θα μπορεί και πάλι να συνεισφέρει απλώς και μόνο προσφέροντας το "φαρμακευτικό οβολό”  του προς βοήθεια ευπαθών ομάδων(άποροι, ανασφάλιστοι κ.λ.π) καθώς επίσης και οποιουδήποτε δημότη και κατοίκου του Δήμου Γαλατσίου .Ιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και οδοντίατροι θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους ενώ ταυτόχρονα φαρμακεία του Δήμου μας μπορούν να συνεισφέρουν, προσφέροντας φάρμακα για την οργάνωση του τμήματος του φαρμακείου του Δήμου.

Σκοπός του οράματός μου είναι η προσφορά πρωτοβάθμιων υπηρεσιών υγείας από ειδικότητες, οι οποίες θα εμπεριέχονται στην καθημερινή λειτουργία του ιατρείου. Ταυτόχρονα το κοινωνικό ιατρείο θα μπορεί να συνεργάζεται με ένα δίκτυο αλληλέγγυων ιατρικών ειδικοτήτων που πιθανόν δεν θα περιέχονται σε αυτό, ώστε ο ασθενής να έχει τη δυνατότητα να απευθυνθεί και να λάβει τις υπηρεσίες ,εντελώς δωρεάν, εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο από τους ιατρούς του κοινωνικού  ιατρείου.

Σίγουρα το  κοινωνικό πολύ-ιατρείο δεν θα μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες υγείας, που απαιτούν εισαγωγή στο νοσοκομείο,  όμως, γιατί να μην δημιουργηθεί η δομή αυτή που θα προσφέρει μεταξύ των άλλων:

• Έγκαιρη διάγνωση και εκτίμηση των ζητημάτων υγείας των συμπολιτών μας από ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων ,όπως παθολόγος, καρδιολόγος ,πνευμονολόγος, παιδίατρος κ.λ.π.

• Σχεδιασμό και υλοποίηση μέτρων για τη πρόληψη νοσημάτων

• Οδοντιατρική φροντίδα

• Παρακολούθηση χρόνιων πασχόντων από ιατρούς της κατάλληλης ειδικότητας

• Τακτική ιατρική παρακολούθηση μαθητών του Δήμου μας καθώς και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα σε άτομα με αναπηρία.

 Πιστεύω  πως η ιδέα ενός κοινωνικού πολύ-ιατρείου  στο Δήμο Γαλατσίου είναι υλοποιήσιμη  και ως υπερασπιστής των παραπάνω προτάσεων, σε συνδυασμό με την δική σας υποστήριξη ,θα επιτύχουμε σε αυτό μας το εγχείρημα.