e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αναρτήθηκαν σήμερα  τα οριστικά αποτελέσματα των παιδικών σταθμών ΕΣΠΑ από την ΕΕΤΑΑ και οι γονείς που αιτήθηκαν την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών τους για το 2017 - 2018. Οι αιτούντες μπορούν να δουν το οριστικό αποτέλεσμα της αίτησή τους στην ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ.: (

www.eetaa.gr

www.paidikoi.eetaa.gr

Οι οριστικοί πίνακες της ΕΕΤΑΑ για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2017 - 2018 θα αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του / της ωφελούμενου/νης, τα στοιχεία του παιδιού/ών καθώς και ο κωδικοποιημένος αριθμός της «Αξίας τοποθέτησης» (Voucher) που θα πρέπει να προσκομιστεί στον παιδικό σταθμό της επιλογής των γονέων.

Παράλληλα υπάρχει ειδική εφαρμογή για τα οριστικά αποτελέσματα που θα απαιτεί την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ, όπου οι αιτούντες μπορούν αμέσως να δουν το αποτέλεσμα.

  1. ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΑΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (VOUCHER)
  2. ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ  ΑΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (VOUCHER),ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
  3. ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ  ΑΞΙΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ (VOUCHER),ΜΕ  ΕΛΛΙΠΗ  ΦΑΚΕΛΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

 

Όπως προβλέπει η πρόσκληση του προγράμματος η ΕΕΤΑΑ Α.Ε. δύναται, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Υφυπουργού Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού αρμόδιου για τα θέματα ΕΣΠΑ, να χορηγήσει πρόσθετα vouchers συνολικής αξίας ίσης με τη διαφορά της αξίας των vouchers που θα ενεργοποιηθούν μέχρι την 1η Οκτωβρίου 2017 και του ύψους του προϋπολογισμού, όπως αυτός προσδιορίζεται στην παρούσα Πρόσκληση προς τους δυνητικά ωφελούμενους.

 

Διαδικασία τοποθέτησης

Ενέργειες ωφελουμένων:

α. Αφού λάβουν την «αξία τοποθέτησης» (voucher), οι ωφελούμενες/οι απευθύνονται για την εγγραφή σε οποιαδήποτε Δομή επιλογής τους μέχρι και την 1/9/2017.

 

β. Η εγγραφή γίνεται με την υπογραφή τυποποιημένης σύμβασης, που θα διατεθεί από την ΕΕΤΑΑ Α.Ε., μεταξύ του/της ωφελούμενης/ου με τη Δομή/Φορέα, στην οποία θα προσδιορίζονται ιδίως:

-    Τα συστατικά στοιχεία των προσφερόμενων υπηρεσιών

-    Το ανώτατο κόστος των προσφερόμενων υπηρεσιών

-    Οι υποχρεώσεις των ωφελουμένων.

-    Οι υποχρεώσεις της Δομής, και ιδίως (i) για μη είσπραξη οποιασδήποτε πρόσθετης χρηματικής αμοιβής από τα ωφελούμενα άτομα, για τις υπηρεσίες που οι Δομές είναι υποχρεωμένες να παρέχουν και τις οποίες καλύπτει η «αξία τοποθέτησης», συμφώνως προς τα άρθρα 4 και 7 της παρούσας Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος της ΕΕΤΑΑ Α.Ε., και (ii) για την μη μετατροπή συστατικών στοιχείων των υπηρεσιών τους (ενδεικτικά αναφέρονται όροι όπως η ετήσια χρονική διάρκεια λειτουργίας, το ωράριο λειτουργίας εβδομαδιαίως και ημερησίως, τυχόν μετακίνηση).

 

γ. Κατά την εγγραφή, η/ο ωφελούμενη/ος υπογράφει τυποποιημένο έντυπο με το οποίο παρέχει στην Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. εξουσιοδότηση να διενεργεί τις πληρωμές προς τη Δομή για λογαριασμό του/της.

δ. Ο Φορέας/δομή καταχωρίζει τον αριθμό του voucher στην ειδική εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (eetaa.gr) για τον σκοπό αυτό.

 

ΠΗΓΗ:Dikaiologitika.gr 

Στην εποχή μας οι διατροφικές συνήθειες των εύκολων και γρήγορων γευμάτων έχουν γίνει τρόπος ζωής.

Με την βελτίωση των γνώσεων μας για την σωστή και ισορροπημένη διατροφή, όλο και περισσότεροι αναζητούν
γεύματα με αδιαπραγμάτευτα υψηλές προδιαγραφές για ποιοτικές, πιστοποιημένες και πρωτότυπες πρώτες ύλες.

Το «Άλλο Φαγητό»,Tραλλέων 130, έμπνευση του γνωστού και αξιόλογου συμπολίτη μας Λευτέρη Πιτταρά,
δημιουργήθηκε από την ανάγκη μιας ολοκληρωμένης διατροφικής πρότασης. Φιλοδοξεί να προσφέρει ποιοτικές και
υγιεινές  επιλογές σε φαγητό, που μπορεί κάποιος να απολαύσει στις προσεγμένες εγκαταστάσεις μας ή στο
επαγγελματικό και οικογενειακό περιβάλλον του

Με έμπνευση τις σπιτικές παραδοσιακές γεύσεις ,επιλέγονται υλικά  με κριτήριο την άριστη και σταθερή ποιότητα.
Έτσι το κρέας, τα παράγωγα του κρέατος, το τυρί, το λάδι, οι σαλάτες και όλα τα συστατικά που χρησιμοποιούνται  
είναι σαν αυτά που θα αγοράζαμε για το σπίτι μας.

Αποκλειστικές συνεργασίες με καταξιωμένους προμηθευτές που παράγουν προϊόντα ορθής κτηνοτροφικής και
αγροτικής πρακτικής, με οικολογικό προσανατολισμό και σεβασμό στο περιβάλλον και τον καταναλωτή.

www.allofagito.gr 
Facebook:

Το πρόγραμμα των πανελληνίων εξετάσεων 2017 ΓΕΛ, ΕΠΑΛ καθώς και των ειδικών μαθημάτων ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Παιδείας Συγκεκριμένα οι Πανελλήνιες εξετάσεις 2017 ξεκινούν στις 7/6/2017 για τα ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοεεληνικ'ης Γλώσσας ενώ για τα ΕΠΑΛ ξεκινούν μια ημέρα νωρίτερα στις 6/6/2017

Συγκεκριμένα το υπουργείο ανακοίνωσε σήμερα το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων έτους 2017, με τα:
1.  μαθήματα ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων
2. μαθήματα ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας
3.  ειδικά μαθήματα των υποψηφίων για  εισαγωγή στα οικεία  τμήματα καθώς και τον ορισμό προθεσμίας υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ.

Ειδικότερα το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών  εξετάσεων των μαθημάτων της  Γ΄ τάξης ημερήσιων και της Δ΄ τάξης εσπερινών Γενικών Λυκείων έτους 2017, ως ακολούθως:


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Α 2. Καθορίζουμε το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας έτους 2017, ως ακολούθως:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες.

Α 2. Καθορίζουμε το πρόγραμμα διεξαγωγής των πανελλαδικών εξετάσεων των μαθημάτων της Γ΄ τάξης ημερήσιων και Δ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ γενικής παιδείας και ειδικότητας έτους 2017, ως ακολούθως:
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017 ΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΛ 

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις  08.00 π.μ. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Α 3. Καθορίζουμε το πρόγραμμα των εξετάσεων των Ειδικών Μαθημάτων των υποψηφίων για εισαγωγή σε Τμήματα Πανεπιστημίων, ΤΕΙ και των Σχολών Τουριστικής Εκπ/σης, για τα οποία απαιτείται εξέταση σε ειδικά μαθήματα, ως ακολούθως:

Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης : μέχρι τις  08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ., μέχρι τις  14.30 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης  15.00 μ.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις (3) ώρες, 
  • των  Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό)  είναι έξι (6) ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι (20) λεπτά.

Β. Ως προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2017-18 ορίζουμε το διάστημα από την Τρίτη 20-6-2017 μέχρι και την Παρασκευή 30-6-2017.

ΠΗΓΗ:Dikaiologitika.gr