e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Centro μια 40χρονη γυναίκα έκανε μήνυση σε εταιρεία προφυλακτικών , επειδή έμεινε έγκυος σε τρίδυμα εξαιτίας ενός ελαττωματικού προφυλακτικού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η γυναίκα που ήταν ήδη μητέρα τριών παιδιών έκανε χρήση προφυλακτικού με τον σύντροφό της, το οποίο αποδείχθηκε ελαττωματικό, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Η γυναίκα που δεν διέκοψε την εγκυμοσύνη για θρησκευτικούς και ηθικούς λόγους, άσκησε μήνυσε στην ισπανική εταιρεία ζητώντας ένα εκατομμύριο ευρώ ως χρηματική αποζημίωση, επιτυγχάνοντας να πάρει τα μισά.

Η ιταλική εφημερίδα παραθέτει την ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, σύμφωνα με την οποία «πριν περίπου έξι μήνες η γυναίκα έμεινε έγκυος από προφυλακτικό της εταιρείας  που αγόρασε από φαρμακείο της Πεσκάρα. Το προφυλακτικό αποδείχθηκε ελαττωματικό (έπειτα από έρευνα στο εργαστήριο) και οδήγησε στη μη επιθυμητή εγκυμοσύνη της νεαρής από το Αμπρούτζο, η οποία ήταν άνεργη και ήδη μητέρα τριών παιδιών. Ωστόσο, δε θέλησε να διακόψει την εγκυμοσύνη για ηθικούς και θρησκευτικούς λόγους. Από το υπερηχογράφημα προκύπτει ότι η γυναίκα κυοφορεί τρίδυμα».