e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

 

 

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το φροντιστήριο ΚΥΤΤΑΡΟ ιδρύθηκε το 1980 από τον Νίκο Μαυράκη καθηγητή μαθηματικό και επανδρώθηκε από ένα επιτελείο άριστα καταρτισμένων καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα το «ΚΥΤΤΑΡΟ» υπήρξε πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά τα εκπαιδευτικά δρώμενα. Ακόμη και όταν μετονομάστηκε σε «ΚΥΤΤΑΡΟ ΓΝΩΣΗΣ»  βοήθησε ουσιαστικά τους μαθητές του και συνετέλεσε στην επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποδίδοντας στην τοπική κοινωνία Γαλάτσι-Λαμπρινή-Περισσό-Ριζούπολη εκατοντάδες επιτυχημένους επιστήμονες και επαγγελματίες


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο φροντιστήριο «Κύτταρο Γνώσης» απευθυνόμαστε σε όλους τους μαθητές. Δεν τους χωρίζουμε σε αριστούχους και μη αριστούχους. Μια διάκριση διαμετρικά αντίθετη με το ήθος μας. Ο άξονας της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης είναι η προσαρμογή στις ανάγκες όλων των μαθητών
«Βλέπουμε μαθητές και όχι Αρίστους».

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

- Αφετηρία μας η προσωπική επαφή.Η αίσθηση που αποκομίζει κάθε μαθητής μας από τη στιγμή που έρχεται στο ΚΥΤΤΑΡΟ έως το τελευταίο μάθημα πριν τις εξετάσεις είναι ότι στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στα ιδιαίτερά του ζητούμενα και απαιτήσεις. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι δομημένες πάνω σε αυτή την αρχή

- Ατομικό πρόγραμμα μελέτης Με βάση τις ανάγκες του μαθητή μας και με στόχο την αμεσότερη δυνατή επιβράβευση της προσπάθειάς του, καταρτίζουμε ατομικό πρόγραμμα μελέτης.

- Χρονοδιάγραμμα εβδομαδιαίου προγράμματος και Ενδεικτικός τρόπος μελέτης ανά μαθητή.

- Στόχος μας είναι η κάλυψη οποιασδήποτε ανασφάλειας του κάθε μαθητή μας.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ …

Η γραμματεία του Φροντιστηρίου λειτουργεί καθημερινά
Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-2:00μ.μ και 17:00-21:00μ.μ
Ανδριτσαίνης 13 & Σιβόρων - Λαμπρινή

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     FB:Κύτταρο Γνώσης

210-2518704

 

Διεύθυνση Σπουδών 

Νίκος Μαυράκης - Μαθηματικός

Κορίνα Κεχρολόγου -  Φιλόλογος 

 

"ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ"(κλικ εδώ ή στη φωτό...για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε τον κανονισμό)

 

 

 

 


Κάποιοι θυμούνται....

(Μαθήτρια ,από το μακρινό 2007)

Σαν κυτταροπαίδι και εγώ, από το μακρινό 2007, να πω δυο λόγια για την σημερινή σας επιτυχία και ευτυχία! Για κάποιους έκλεισε ο φροντιστηριακός/οικογενειακός κύκλος του Κυττάρου Γνώσης, και άνοιξαν οι πόρτες για τον επόμενο, τον πανεπιστημιακό. Επιτυχία, ευτυχία και δικαίωση των κόπων όλων σας.

Η επιτυχία όμως, δεν έγκειται μόνο στα πολύ καλά αποτελέσματα που βλέπουμε σημερινά να αναρτώνται με πολύ χαρά. Επιτυχία προϋπήρχε και είναι η βάση την οποία χτίσαμε όλοι μας, παλιοί και νέοι, μαζί τους τόσο αξιόλογους εκπαιδευτικούς που πλαισιώνουν το Κύτταρο Γνώσης για την μετεφηβική μας πορεία. Η βάση για διάφορες αξίες της κοινωνίας μας και για σχέσεις αλήθειας. Χρυσό βραχιόλι ήταν και είναι για όλους μας.

Δεν ήταν και δεν είναι δεδομένο το αληθινό ενδιαφέρον και η ουσιαστική σχέση/στήριγμα για τον καθένα μας ξεχωριστά με τους καθηγητές μας. Ανέβασαν τον πήχη οι άνθρωποι αυτοί (Κορίνα Κεχρολόγου και Νίκος Μαυράκης- πυλώνες του Κυττάρου) πολύ ψηλά και συχνά τους μνημονεύουμε όταν θα μιλήσουμε για την τόσο σπουδαία σχέση μαθητή-καθηγητή, ή και φιλία ενός εφήβου με ενήλικα.

Τον ενήλικα (εκπαιδευτικό στην προκειμένη) που πάντα έχει να μας πει και να μας δώσει περισσότερα από την διδακτέα ύλη και να σταθεί δίπλα μας σαν πατέρας ή μητέρα, αδελφός, φίλος σε μια τόσο κρίσιμη ηλικία και σε μια κοινωνία που τόσο βίαια και καθημερινά αλλάζει.

Σας ευχαριστούμε πολύ και πάντα!  Νιώθω συγκινημένη και ευλογημένη που βρεθήκατε στον δρόμο όλων μας και που ξέρω πόσο πολύ χαίρεστε την σημερινή ημέρα! Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, καθηγητές και γονείς! Να το χαρείτε, να το διασκεδάσετε και να έχετε μια πολύ καλή σταδιοδρομία, όπως εσείς την επιθυμείτε! Καλή συνέχεια στους καθηγητές μας. Συνεχίστε αυτό το υπέροχο ταξίδι γνώσης όπως μόνο εσείς ξέρετε. Η συνταγή πέτυχε! Καλή δύναμη σε όλους!

Υ.Γ.1: Ζητώ συγγνώμη για την ειδική μνεία των δυο καθηγητών μας, τους υπόλοιπους απλώς δεν τους γνωρίζω προσωπικά. Είμαι σίγουρη βέβαια ότι θα είναι υπέροχοι. Αν κάνετε τα μαθηματικά θα καταλάβετε πόσο παλιά είμαι 😉Τα συγχαρητήρια φυσικά αφορούν ΟΛΟΥΣ!

Υ.Γ.2: Ο μικρός μας Άρης είναι ενός έτους, αλλά γράψτε τον μου από τώρα να παίρνει σειρά

 

28 Αυγούστου 2020

"Σμαράγδα Αναγνωστοπούλου"