e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Συμμετέχουμε όλοι στην ύψιστη πράξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης αφιερώνοντας δέκα μόνο λεπτά από το χρόνο μας για να δώσουμε ΑΙΜΑ, ανώδυνα και ακίνδυνα! Ενεργοποιούμαστε ως εθελοντές αιμοδότες γιατί αύριο μπορεί εμείς οι ίδιοι ή κάποιο μέλος της οικογένειάς μας να έχει ανάγκη αίματος, γιατί οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες!

Η μονάδα του τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «ΣΩΤΗΡΙΑ» θα βρίσκεται στις 14 Δεκεμβρίου από τις 9.00π.μ έως τις 13.30μ.μ στο χώρο του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (εντός πρώην Αμερικάνικης βάσης Ελληνικού, 200μ. μετά την Τροχαία Ελληνικού)

Και συνεχίζουν δίνοντας ΧΑΡΑ !!

Στις 14 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 12.00 μ.μ η θεατρική ομάδα του ΜΚΙΕ συμμετέχοντας στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάζει την παράσταση «Τα παιδιά και ο καινούργιος χρόνος...» του Γιώργου Βήχα με ελεύθερη είσοδο, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ελληνικού, δίπλα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο!

" Η προσφορά σας σε γάλατα και πάνες θα ενισχύσει τις ανάγκες του ιατρείου"

Στις 14 Δεκεμβρίου 2014 «Οι φίλοι του ΜΚΙΕ» στηρίζοντας δημιουργικά το Ιατρείο για τους αγώνες και την κοινωνική του προσφορά διοργανώνουν στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ελληνικού από τις 10.00π.μ έως τις 18.00μ.μ : 1. Χριστουγεννιάτικο bazaar με χειροποίητα είδη, λιχουδιές και πολλές εκπλήξεις!!! 2. Παιδικό εορταστικό πρόγραμμα.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!