e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η αλήθεια είναι ότι ο συμπαθέστατος 'Πεζοπόρος" έκανε μια μεγάλη εισαγωγή για να στηρίξει την άποψη ότι  ο εκτεθειμένος είναι ο Larry King και το κανάλι "ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ που ανακοινώνει την πρότασή του στον Δήμαρχο χωρίς να έχει εκ των προτέρων την διαβεβαίωση του Δημάρχου ότι θα προσέλθει.

Και ασφαλώς από τα συμφραζόμενα του "πεζοπόρου" γίνεται αντιληπτό ότι ούτε που πέρασε από το μυαλό του ότι στην προκειμένη περίπτωση ο εκτεθειμένος μπορεί να είναι ο Δήμαρχος ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, αποφεύγει μόνιμα να εκτίθεται στην βάσανο της αυτονόητης λογοδοσίας για τα έργα και της ημέρες του, ως δημοκρατικό καθήκον τουλάχιστον.

Είναι δε γνωστό ότι ο Δήμαρχος κατά διαστήματα δίνει κάποιες συνεντεύξεις σε έντυπα τοπικά μέσα.

 Αποφεύγει όμως όπως "ο διάολος το λιβάνι" να βρεθεί σε μη προστατευμένο περιβάλλον όπου η διαδικασία θα είναι ζωντανή και οι ερωτήσεις δεν θα είναι προσυνεννοημένες, όπως π.χ. του Πρωθυπουργού στην ΔΕΘ που όπως όλοι είδαμε είχε τις απαντήσεις σε "σκονάκια".

Και αυτό όχι γιατί δεν είναι ικανός στην επικοινωνία. Το αντίθετο μάλιστα.

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι οι αμφισημίες, οι παραλήψεις και οι κυβιστήσεις του  δεν αντέχουν σε μια ζωντανή και μη ελεγχόμενη διαδικασία.

Προσωπική μου άποψη:

Στην προκειμένη περίπτωση ο "Πεζοπόρος" έχει την  αμέριστη συμπάθεια μου σαν κάποιος που έχει γλιστρήσει στο δρόμο πατώντας μια  μπανανόφλουδα.  

 

ΓΑΛΑΤΣΙ 18 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ - 2022

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ

Υ.Γ.  Σίγουρα ο εγγύς χρόνος θα δείξει αν το "ΜΑΛΛΟΝ" μου του τίτλου θα μετατραπεί σε βεβαιότητα ή το αντίθετο.