e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Σε ένα καταπληκτικό ματς με μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων και αποτελέσματος, ο ΠΑΣ νίκησε  στο Γαλάτσι  το Ψυχικό με 3-2 Πρόκειται για τη 2η συνεχόμενη νίκη, που του δίνει μια ακόμα  βαθιά βαθμολογική ανάσα..(6η θέση)

Αν και προγήθηκε νωρίς στο σκορ με γκόλ  του  Χατζηπαναγιώτη(13'),οι φιλοξενούμενοι 10 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου ,βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 ,με γκολ στο 28' και 36'.

Ο ΠΑΣ Γαλάτσι όμως,δείχοντας χαρακτήρα και πάθος νίκη ,κατάφερε να ισοφαρίσει πολύ γρήγορα με γκολ του Δουδουμόπουλου(40'),ενώ στο 47'  ο Μπαϊράμι διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Θεοφανίδης, Τσέλας, Μπουλάρι (50′ Ξυδούς), Νταβαρίνος, Δουδουμόπουλος, Μπαϊράμι, Θεοδωρακάτος (76′ Μπατσέλης) Γιαννόπουλος, Γεωργαντώνης, Χατζηπαναγιώτης (84 Βούλγαρης), Θωμάι.

ΠΟ ΨΥΧΙΚΟΥ: Κοντογεώργος, Κούκος, Γιατράκος, Κυρίτσης, Τσίκος, Μέξας (70′ Χειμάργιος) , Κέφης, Μαραβελάκης, Τσουράπης (70 Φώτης), Αντωνόπουλος, Χαλιλάι (46′ Διαμαντόπουλος).

 

Το μάτς για την  Κορωνίδα, ήταν  εξ' αρχής δύσκολο , αφού είχε απέναντί της την πολύ καλή ομάδα του Αγίου Δημητρίου, ενώ τα τελευταία αποτελέσματα  έδειχναν ότι η ομάδα του Γαλατσίου κάνει "κοιλιά". 

Ο άγώνας στον Άγιο Δημήτριο επιβεβαίωσε τα προγνωστικά,αφού οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-0 και ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

Πηγη Stoplekto.gr