e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Στον τελευταίο αγώνα  της κανονικής περιόδου,διαδικαστικού χαρακτήρα, απέναντι στον Πανελλήνιο ,που κρίθηκε στις λεπτομέρεις ,ο ΑΟ Γαλατσίου  έχασε στο Κλειστό Γαλατσίου 69-71.Και οι δύο ομάδες συνεχίζουν στα Playoffs

 

 

 

Playoffs

Α’ ΦΑΣΗ: Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ φάσης θα προκριθούν για την Β΄ φάση οι τέσσερις (4) πρώτες ομάδες κάθε ομίλου (2Χ4 = 8 ομάδες) σύμφωνα με τον πίνακα της βαθμολογικής κατάταξης του κάθε ομίλου της Α΄ φάσης. Τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των τεσσάρων (4) προκριθέντων ομάδων κάθε ομίλου, μεταφέρονται στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης και ως εκ τούτου οι ομάδες αυτές δεν θα αγωνισθούν μεταξύ τους στην Β΄ φάση.

Β΄ΦΑΣΗ (ΑΝΟΔΟΣ ΣΕ Γ' ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ) Στην Β΄ φάση θα αγωνισθούν οι ομάδες του Α΄ ομίλου με τις ομάδες του Β΄ ομίλου, σε διπλούς αγώνες και σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα καταρτισθεί. Οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη (1η) και δεύτερη (2η) θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Β΄ φάσης, είναι η πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια ομάδα της Α΄ κατηγορίας Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

.