e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  και στελέχη της ΝΔ επισκέφτηκαν το Σάββατο το  μεσημέρι το Γαλάτσι και  είχαν συνάντηση και συνομιλία με πολίτες για θέματα της επικαιρότητας.

Παρόντες  ο Δήμαρχος Γ. Μαρκόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Αθηνών Κ. Ζώμπος καθώς επίσης και αρκετοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Δημάρχου.

 

Στην σύντομη ομιλία του στην καφετέρια Milk, αναφέρθηκε στο μεγάλο πρόβλημα της ακρίβειας  και σ’ εκείνους, που κερδοσκοπούν , εκμεταλλευόμενοι κάποιες αδυναμίες της αγοράς.

Όπως τόνισε το κράτος, η κυβέρνηση έχουν τους απαραίτητους μηχανισμούς για να επιβάλλουν την τάξη στην αγορά , ώστε να στηριχθούν τα εισοδήματα των πολιτών.

Κλείνοντας την ομιλία του, ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη στη ΝΔ , τονίζοντας, ότι έχει πολύ μεγάλη σημασία σημείωσε,  ότι το κόμμα της ΝΔ αύξησε τα ποσοστά του περισσότερο στις λεγόμενες δύσκολες λαϊκές γειτονιές.

Στη συνέχεια, ο Πρωθυπουργός ξεναγήθηκε από τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο, στον ελεύθερο χώρο που δημιουργήθηκε στο Παλιό Τέρμα Γαλατσίου, με την αγορά και κατεδάφιση του κτιρίου , που μέχρι πριν  λίγους μήνες στέγαζε τα Goodys , και αποτελεί τμήμα   των 5 στρεμμάτων, όπου θα γίνει η Κεντρική Πλατεία Γαλατσίου, μετά το τέλος εργασιών του Μετρό.

Ο χώρος αυτός βρίσκεται  δίπλα στα εργοτάξια του Μετρό και ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη , για τις διαδικασίες που ακολουθούνται και την πρόοδο των πρόδρομων εργασιών.