e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Κύριοι του e-galatsi, επιτυχία σας μεγάλη, που εντοπίσατε  την μακέτα της Αττικό μετρό που  προβλέπει :

 «έναν νέο Περιφερειακό , που θα ξεκινά  λίγο πριν από το Άλσος, θα παρακάμπτει την Λεωφόρο Βεϊκου και θα σκάει στον Περιφερειακό του Αττικού Άλσους, με έναν τεράστιο χώρο στάθμευσης, στον υπό διαμόρφωση χώρο του πρώην λατομείου ΛΑΤΌ» .

Όμως  δεν φοράγατε  τα καλά γυαλιά σας .

Άκου λοιπόν, τι λέει η μακέτα :

Πράγματι , πρόκειται  για  «έναν νέο Περιφερειακό , που θα ξεκινά  λίγο πριν από το Άλσος, θα παρακάμπτει την Λεωφόρο Βεϊκου» που, όμως δεν θα  σκάει στο Αττικό Άλσος ,αλλά   θα φθάνει  στην κορυφή στο λατομείο Βιαρρόπουλου , όπου θα σπάει στα δύο.
Η αριστερή παρακαμπτήριος θα  πηγαίνει απ’ ευθείας  στο Ελικοδρόμιο της Γιάννας, γιατί το ελικόπτερό της  χάλασε  και θα κινείται με αυτοκίνητο.                                                             

Ο  κανονικός  δεξιός δρόμος  συνεχίζει για 150 μέτρα στον αυχένα Ψυχικού και στο ύψος ,όπου το ρολόϊ της ΕΥΔΑΠ ,  θα κάνει κάθετη στροφή και μετά  από  ένα ζικ – ζακ, μέσα στο  «κτήμα»,  θα φθάνει  στην  αναδιαμορφωμένη  Πρωτοπαπαδάκη  και θα καταλήγει  απ’  ευθείας  στο σωτήριο Γκαράζ  στο κέντρο της πόλης.

Έτσι πετυχαίνουμε στόχους πολλαπλούς. Κυρίως  Παρουσιάζουμε κοινωφελές έργο, γιατί, η εξυπηρέτηση   του αυτοκινήτου είναι το μέλλον της πόλης!!!.

Αυτό που δεν γνωρίζεις είναι, ότι η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ  σε αναγνώριση του....δεν ζήτησε η πόλη  κανένα αντισταθμιστικό – για το Γαλάτσι ρε γαμώτο -  φρόντισε και προμήθευσε  με αρίστης ποιότητας άσφαλτο επίστρωσης του Γκαράζ-Πάρκινγκ και έτσι οι Γαλατσιώτισσες/τες  να δροσίζονται , ιδιαίτερα τους  καλοκαιρινούς μήνες, καθόσον  η άσφαλτος  θα ...αερίζεται από υπόγειες  ροές δροσερού ιωδιούχου αέρα από τα βάθη του υπόγειου   ποταμού.