
Με τον ερχομό του Φεβρουαρίου και μετά έναν Ιανουάριο χωρίς ήττα, ο ΠΑΣ έχασε στο Δημοτικό στάδιο από την τυπικά γηπεδούχο ομάδα των Πατησίων.
Τα Πατήσια ήθελαν μια νίκη που θα τους έδινε το έναυσμα για την πορεία προς την σωτηρία και την πέτυχαν κόντρα στο Γαλάτσι και πλέον βρίσκονται πάνω από την τελευταία τριάδα στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΑ.
Στο πρώτο ημίχρονο τα Πατήσια προηγήθηκαν απέναντι σε έναν ΠΑΣ , που πραγματοποίησε μετριότατη εμφάνιση. Ήταν το 25ο λεπτό όταν σε παράλληλη πάσα στο κέντρο οι τυπικά γηπεδούχοι έκλεψαν την μπάλα και ο Σαραγούδας με σουτ περιοχής νίκησε τον Τζόι (1-0). Στο 35' ο Καριατλής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σφακιανάκη, ωστόσο το γκολ δεν μέτρησε μετά από υπόδειξη για επιθετικό φάουλ, σε απόφαση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Γαλατσιωτών.
Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΣ ανέβασε την απόδοσή του, περιόρισε στο μισό γήπεδα τα Πατήσια, ενώ έχασε και κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, ο γκολκίπερ Μανιατόπουλος βρέθηκε για ακόμη μία φορά σε μεγάλη μέρα και όπου χρειάστηκε, επενέβη σωτήρια! Έτσι, τα Πατήσια κατάφεραν στο «ανοιχτό» γήπεδο να κερδίσουν πέναλτι στο 83', στο οποίο υπέπεσε ο γκολκίπερ του Γαλατσίου, με τον Αλεξιάδη να το μετατρέπει σε γκολ για το τελικό 2-0.
Διαιτητές: Σύψας, Νικολάου-Ιωάννου
ΠΑΤΗΣΙΑ (Μαρίνος Δημόπουλος): Μανιατόπουλος, Θωμαΐ, Πεπονούλας (51' Παναγόπουλος), Οικονόμος (62' Τζουρμανάς), Ποταμιάνος, Λίμπερ (72' Αλεξιάδης), Αλιάι, Σαραγούδας, Ελζανφάλι (72' Ντίνε), Μανέτας (62' Κοκαβέσης), Ζώτος
ΓΑΛΑΤΣΙ (Βαγγέλης Γαλάνης): Τζόι, Καραγάτσης (66' Μπατζέλης), Σφακιανάκης, Αρναρέλλης, Πλαϊτάκης, Αγγέλης (90' Κόττος), Τουλούμης, Ζαχαρής (46' Λασκαράκης), Φιλιππίδης (80' Θεοδωρόπουλος), Θεοδωρακάτος, Καριατλής.
