e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι



Ο σύλλογος Δράση για την Κοινωνία, τον Πολιτισμό και την Ποιότητα Ζωής διοργανώνει ημερήσια εκδρομή στο Δίστομο την Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

Η αναχώρηση θα γίνει από την λεωφόρο Βεΐκου στο ύψος του Γαλακτοπωλείου «Ο Στάμος» (άλλως Παλαιό Τέρμα)  στις 7:30 το πρωί της Κυριακής.

Μετά το καθιερωμένο καφεδάκι, στο μέσον της διαδρομής, στο Δίστομο θα δούμε το ιστορικό μνημείο του Διστόμου στο οποίο αναπαρίστανται οι φρικαλεότητες των Γερμανών ΝΑΖΙ. Προβλέπεται επίσκεψη στο μουσείο και γενικότερα μια βόλτα στην πλατεία του χωριού. Συνεχίζουμε στη διαδρομή για τα Αντίκυρα, Στο μέσον αυτής της διαδρομής υπάρχει η μονή του Οσίου Λουκά με τα περίφημα ψηφιδωτά την οποία μπορούμε να επισκεφτούμε για να τα δούμε και να τα θαυμάσουμε.

 

Στα Αντίκυρα, που είναι παραθαλάσσια πόλη, έχει πολλά ταβερνάκια και μπορούμε να φάμε και να ξεκουραστούμε. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα , για όποιον το επιθυμεί, να κάνει μπάνιο στη θάλασσα.  Η επιστροφή στην Αθήνα θα γίνει αργά το απόγευμα. Όποιος από τα μέλη ή τους φίλους της Δράσης θα συμμετάσχει και προτίθεται να κάνει μπάνιο, θα πρέπει να φέρει στην αποσκευή του τα σχετικά (πετσέτα, μαγιό κ.λπ.).

Κόστος εκδρομής  20 € (η μεταφορά)

Τηλέφωνα επικοινωνίας για συμμετοχή :

·       Σπυριδάκη Ντίνα    

( : 6944770735

·       Ντινοπούλου  Νίκη

( : 694 6179195