e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ

Στην εκδήλωση γίνονταν δεκτοί μόνο όσοι διέθεταν προσκλήσεις. Οι υπόλοιποι Γαλατσιώτες που μεγαλώσαμε μαζί με τη ΖΑΪΡΑ όπως ο υπογράφων, είμασταν αποκλεισμένοι και κατά το κοινώς λεγόμενο "φάγαμε πόρτα" 

Μάλλον ο διοργανωτής Δήμος, στα πλαίσια των προεκλογικών αναγκών της κυβέρνησης ετοίμασε φιέστα για τον Άδωνι και τον Χαρδαλιά και προκειμένου να μη προκύψουν "εκδηλώσεις λατρείας" προς τον κο Υπουργό που τον ακολουθούν όπου παρευρίσκεται φρόντισε αναλόγως.

Κάλλιστα ο διοργανωτής Δήμος Γαλατσίου θα μπορούσε να αναθέσει το μοίρασμα των προσκλήσεων στην τοπικη της Νέας Δημοκρατίας για την εκ του ασφαλούς ελεγχόμενη προσέλευση προς αποφυγή τυχόν απρόοπτων. 

Το συμπέρασμα που βγαίνει από αυτή την ανοίκεια προσβολή προς τους Γαλατσιώτες  και την  πολιτιστική ιστορία του Δήμου που ένα μεγάλο κομμάτι της είναι η ΖΑΪΡΑ, συνάγεται αναντίλεκτα.

Η Δημοτική Αρχή έχει καταντήσει κλακαδόρος του κυβερνώντος κόμματος!!!

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΩΝΗΣ του ΘΑΝΑΣΗ