e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Εδώ και τώρα ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ!

Βιώνουμε ακραίες οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές καταστάσεις. Ζούμε τον πιο βάρβαρο σιωπηλό και παράλληλα τρομοκρατικό πόλεμο. Η Ελληνική κοινωνία μαστίζεται από ανεργία σε ποσοστό 70% (και όχι 27,7% όπως κοροϊδεύουν τα "επίσημα" φερέφωνα της νεοφιλελεύθερης προπαγάνδας), ενώ στην πολιτική και μεγαλοεπιχειρηματική σκακιέρα κυριαρχούν το απροκάλυπτο ψέμα, η ανεξέλεγκτη διαφθορά, η αντικοινωνική ανηθικότητα, η νοσηρή απληστία, η διαρκής απάτη και η άγρια απανθρωπιά!

Από το 2010 και μετά, γίνεται η πιο φρικαλέα καταναγκαστική αναδιανομή (αρπαγή)  κάθε μορφής πλούτου. Με πρωτόγνωρο (δήθεν δημοκρατικό κοινοβουλευτικό), όμως στην πραγματικότητα αδίστακτο και φασιστικό τρόπο δημεύονται τα περιουσιακά στοιχεία (δημόσια και ιδιωτικά) της πλειονότητας του Ελληνικού Λαού και μοιράζονται ως πολεμική λεία στις πολυεθνικές, στις τράπεζες, τα μμε, στην υπερεθνική και ντόπια επιχειρηματική ελίτ και τέλος στο πρόσχαρο πολιτικό προσωπικό και τα εξαπτέρυγά του (δημόσιοι υπάλληλοι, εταιρείες συμβούλων, μέλη οργάνων, διοικητικών, νομικών, οικονομικών, επιστημονικών κ.ά.).

Σύμφωνα με το σχέδιο, όταν τελειώσει αυτή η καταστροφική λεηλασία, αρπαχτούν ΟΛΑ και "θεσμοθετηθεί" και στο τυπικά προτεκτοράτο Ελλάδα ένας σύγχρονος εργασιακός -  κοινωνικός - φεουδαρχικός μεσαίωνας -σαρώνοντας/εξουδετερώνοντας σταδιακά τη μια κλαδική-κοινωνική τάξη μετά την άλλη, αποδεκατίζοντας βιολογικά μεγάλο τμήμα του πληθυσμού και εκδιώκοντας στη μετανάστευση το πιο παραγωγικό επιστημονικό κεφάλαιο-, θα παύσουν πλέον να έχουν σημασία οι οικονομικίστικοι αεριτζίδικοι αριθμοί της απάτης (κλασματικό αποθεματικό, μόχλευση, φωτοτυπικό ή νουμερίστικο ηλεκτρονικό χρήμα από το  τίποτα, ΑΕΠ, έλλειμμα, δημόσιο χρέος, δάνεια κοκ). Τότε δεν θα υπάρχει απολύτως τίποτα που να θυμίζει Ελλάδα... Τότε θα υπάρχουν μόνο φεουδάρχες, γκαουλάιτερς, κομαντατούρες, όργανα επιτήρησης/καταστολής, ΕΟΖ,  κινεζοποιημένα ανθρωποκτονικά εργοστάσια, δυστυχείς παρίες, αθρόες μάζες από απελπισμένους κατοίκους,  ναρκομανείς, αλκοολικούς, πόρνες, υπηρέτες, ρακένδυτους. εξαθλιωμένους και οτιδήποτε αναξιοπρεπές, τρισάθλιο και απάνθρωπο μπορεί να φανταστεί ένας πνευματικά υγιής εγκέφαλος ...

Για όλους τους παραπάνω λόγους και όσους ευλόγως παραλείπονται, λόγω περιορισμού χώρου και χρόνου, πρέπει σύμπασα η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ άμεσα να αλλάξει κοινωνική και πολιτική συμπεριφορά και  "modus operandi".... για να σταματήσει την εν τέλει καταστροφική πορεία της. Για όλους μα για όλους, είναι θέμα χρόνου, να έρθουν όλα "τούμπα" και να χάσουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους ... Τα λόγια (βλ. συνημμένη φωτογραφία) του επικεφαλής αργότερα των Ευαγγελικών Εκκλησιών Μάρτιν Νιμέλερ (Martin Niemöller), που κατέληξε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Νσζί του 3ου Ράιχ είναι χαρακτηριστικά και αφυπνιστικά.

Κατά συνέπεια, εδώ και τώρα στο "παρά πέντε", είναι επιτακτική ανάγκη, ως απομονωμένοι  μαζάνθρωποι να απαλλαγούμε από το σύνδρομο του ανυποψίαστου ή πονηρού θεατή και ως Υπερήφανος Ελληνικός Λαός να συνειδητοποιήσουμε την περιγραφείσα τραγωδία, ώστε να αναπτύξουμε επιτέλους ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και αποκαταστήσουμε την επισφαλή ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ.... Ή μαζί θα αντισταθούμε ή ένας-ένας θα πέφτουμε! Τρίτη επιλογή δεν υπάρχει (Tertium non Datur)! (*)

Του Αθανάσιου Καρανάσιου,

16/11/2015

(*) Η αλλαγή όμως της καταστροφικής πορείας δεν επιτυγχάνεται από ή με αυτόκλητους επαγγελματίες πολιτικούς ή αλλοτριωμένους τυχοδιωκτικούς "βολευτάδες", αντικοινωνικές ομάδες συμφερόντων, κστάπτυστους γραικύλους, κολάσιμους προδότες, νοσηρούς εξουσιομανείς, άγρια "αρπακτικά", εξωνημένα φερέφωνα, ιδιοτελείς αργόσχολους, διαχρονικούς σφραγιδοκράτες,   περιχαρακωμένους άλαλους δημοσιοθεσίτες, έρποντες "χαμαιλέοντες", ιδεοληπτικές "στρουθοκαμήλους" και χαζοχαρούμενους, αδαείς, αποπολιτικοποιημένους. αποπροσανατολισμένους, χειραγωγημένους και αδρανοποιημένους πολίτες.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου