e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Πρίν ένα σχεδόν χρόνο , είχαν εκφραστεί ανησυχίες για κάποιες χωματουργικές εργασίες(χωματόδρομος)  πίσω από τον αυχένα του Άλσους και βαθιά μέσα στο Δασόκτημα Βέϊκου. Ο Δήμος Γαλατσίου, προσπαθώντας να διασκεδάσει αυτές τις ανησυχίες, μιλούσε για εργασίες που θα διευκόλυναν την πρόσβαση των πυρσοσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

 

 

 

Μέρα μέ την μέρα όμως ο  ορεινός αυτός  χωματόδρομος όχι απλά επεκτάθηκε αλλά και διαπλατύνθηκε, με πλάτος ακόμη και άνω των οκτώ (8!) μέτρων, με διατομή δηλαδή επαρχιακής οδού, σχεδόν να είναι έτοιμος μέχρι και για ασφαλτόστρωση! Έχουν μπαζωθεί δέντρα μέχρι τη μέση του κορμού! Νέες πάλι καταγγελίες από την δημοτική αντιπολίτευση, χωρίς καμιά νέα απάντηση από τον Δήμαρχο.

Τι συμβαίνει τελικά πίσω από τον αυχένα του Δάσους, το οποίο ήδη κινδυνεύει από κάποιες αλλαγές στον δασικό χαρακτήρα του.

Εντελώς τυχαία έπεσε στα χέρια μας, μια μακέτα της Αττικό(Ελληνικό Μετρό), που προβλέπει κάποιες λύσεις για το κυκλοφοριακό κομφουζιο ,που θα δημιουργηθεί σττο Γαλάτσι τα επόμενα 10 χρόνια(οι εργασίες του Μετρό προβλέπεται να τελειώσουν το 2033-2034).

Πρόκειται για έναν νέο Περιφερειακό , που θα ξεκινά  λίγο πριν από το Άλσος, θα παρακάμπει την Λεωφόρο Βεϊκου και θα σκάει στον Περιφερειακό του Αττικού Άλσους, με έναν τεράστιο χώρο στάθμευσης, στον υπό διαμόρφωση χώρο του πρώην λατομείου ΛΑΤΌ

 

 

Η συμμαχία Πράσινο & Μωβ συμμετέχει στις εθνικές εκλογές της 25ης Ιουνίου με 259 υποψήφια άτομα στις 59 περιφέρειες – περισσότερα από την προηγούμενη φορά – και ένα πλήρες και με σημαντικά άτομα ψηφοδέλτιο επικρατείας.

Το Πράσινο & Μωβ έχει την επίσημη υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, του Ευρωπαϊκού Κόμματος Βολτ, του Ευρωπαϊκού Κόμματος των Πειρατών καθώς και των Ευρωβουλευτών της Ομάδας Πράσινοι/ΕFA.

Το Πράσινο & Μωβ φιλοδοξεί στις εκλογές της 25ης Ιουνίου να προσθέσει χρώμα στην Ελληνική Βουλή. Αφήνοντας πίσω τον αποκλεισμό του από τις προηγούμενες εκλογές από τον Άρειο Πάγο λόγω τεχνικών λεπτομερειών και την δέσμευση παραβόλων αξίας 37.350 ευρώ «υπέρ του κρατικού προϋπολογισμού», το Πράσινο & Μωβ θέλει να αλλάξει τόσο τον τρόπο που ασκείται η πολιτική, όσο και τις πολιτικές επιλογές, αλλά και τους πολιτικούς συσχετισμούς.Στα ψηφοδέλτια του Πράσινου & Μωβ συμμετέχουν τόσο έμπειρα όσο και νέα στελέχη του οικολογικού – πράσινου, φιλοευρωπαϊκού και φιλοζωικού χώρου που σήμερα αποτελούν την Ομάδα των Πράσινων / EFA στο Ευρωκοινοβούλιο.

 

Ενεργοί πολίτες σε θέματα δημοκρατίας, δικαιωμάτων, προστασίας του ανθρώπου, της φύσης και των ζώων. Πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ακτιβιστές, άνθρωποι της κοινωνίας των πολιτών. Στελέχη που ξεκινώντας από διαφορετικές αφετηρίες, κοινωνικές και πολιτικές, συναντώνται σε μια συμμαχία επτά πολιτικών δυνάμεων: Πράσινοι, Πειρατές, Οικολογία-Πράσινη Λύση, Πράσινοι-Αλληλεγγύη, Κόμμα για τα Ζώα, Βολτ Ελλάδας και Κύκλος – Οικοφεμινιστικό Quίνημα.

Mε το  Πράσινο & Μωβ υποψήφιος(1ος στη λίστα)  στην Ανατολική Αττική, είναι  ο Γαλατσιώτης Γιώργος Κουνάνης, πού μαζί με τούς συνυποψηφίους του, θα δώσουν, έναν αξιοπρεπή αγώνα, για ένα καλύτερο αύριο, για όλους, χωρίς διακρίσεις!

 

Ο Γιώργος (Τζωρτζ) Κουνάνης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Στο Πανεπιστήμιο του Όσλο ειδικεύτηκε στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στο Διεθνές Ποινικό Δίκαιο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. 

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2009 έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές συλλογικότητες. 

- Είναι ιδρυτικό μέλος και συνδιαχειριστής της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης, μέλος της ομάδας του Red Umbrella Athens και της Colour Youth — Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.

- Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επίσης συνεργαστεί με τη Διεθνή Αμνηστία, τη Θετική Φωνή, την AIESEC, το ESN, την ομάδα ΛΟΑΤ ΑμεΑ, το Athens Pride, το ΕΠΣΕ κλπ.

- Το 2015 δημιούργησε το σεμινάριο «Πως να κάνουμε πιο κουήρ την (ετερο)κανονικότητα», ενώ από το 2016 συνεργάζεται με τη LiFO και το Vice Greece ως εξωτερικός συνεργάτης. 

Έχει ζήσει, σπουδάσει κι εργαστεί στο Όσλο, στο Βερολίνο, στο Άμστερνταμ και στο Λούμπλιν Πολωνίας.

 

Σήμερα βρίσκεται στο 2ο έτος της Νομικής Αθηνών.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά κι έχει γνώσεις από Γερμανικά και Ιταλικά.

 

Link για σελίδα FB: https://www.facebook.com/giorgos.kounanis/

 

 

 

Το φροντιστήριο "Κύτταρο γνώσης" δεν φροντίζει μόνο την σχολική σας χρονιά. Ενδιαφέρεται να σας ετοιμάσει και για χαρούμενες & ανέμελες καλοκαιρινές διακοπές.

Τα θερινά τμήματα τόσο για το Γυμνάσιο όσο και το Λύκειο  για ξεκινούν στις 15 Ιουνίου 

ΓΛΥΚΕΙΟΥΔιάρκεια 6 εβδομάδες
Από Πέμπτη 15/6 έως Τετάρτη 26/7

Α’ -  Β΄ ΛΥΚΕΙΟΥΔιάρκεια 4 εβδομάδες
Από Πέμπτη 15/6 έως Τετάρτη 13/7

 

 

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το φροντιστήριο ΚΥΤΤΑΡΟ ιδρύθηκε το 1980 από τον Νίκο Μαυράκη καθηγητή μαθηματικό και επανδρώθηκε από ένα επιτελείο άριστα καταρτισμένων καθηγητών όλων των ειδικοτήτων.

Από τη δημιουργία του μέχρι και σήμερα το «ΚΥΤΤΑΡΟ» υπήρξε πρωτοπόρο σε ό,τι αφορά τα εκπαιδευτικά δρώμενα. Ακόμη και όταν μετονομάστηκε σε «ΚΥΤΤΑΡΟ ΓΝΩΣΗΣ»  βοήθησε ουσιαστικά τους μαθητές του και συνετέλεσε στην επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, αποδίδοντας στην τοπική κοινωνία Γαλάτσι-Λαμπρινή-Περισσό-Ριζούπολη εκατοντάδες επιτυχημένους επιστήμονες και επαγγελματίες


ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στο φροντιστήριο «Κύτταρο Γνώσης» απευθυνόμαστε σε όλους τους μαθητές. Δεν τους χωρίζουμε σε αριστούχους και μη αριστούχους. Μια διάκριση διαμετρικά αντίθετη με το ήθος μας. Ο άξονας της εκπαιδευτικής μας προσέγγισης είναι η προσαρμογή στις ανάγκες όλων των μαθητών
«Βλέπουμε μαθητές και όχι Αρίστους».

ΟΡΓΑΝΩΣΗ

- Αφετηρία μας η προσωπική επαφή.Η αίσθηση που αποκομίζει κάθε μαθητής μας από τη στιγμή που έρχεται στο ΚΥΤΤΑΡΟ έως το τελευταίο μάθημα πριν τις εξετάσεις είναι ότι στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στα ιδιαίτερά του ζητούμενα και απαιτήσεις. Όλες μας οι υπηρεσίες είναι δομημένες πάνω σε αυτή την αρχή

- Ατομικό πρόγραμμα μελέτης Με βάση τις ανάγκες του μαθητή μας και με στόχο την αμεσότερη δυνατή επιβράβευση της προσπάθειάς του, καταρτίζουμε ατομικό πρόγραμμα μελέτης.

- Χρονοδιάγραμμα εβδομαδιαίου προγράμματος και Ενδεικτικός τρόπος μελέτης ανά μαθητή.

- Στόχος μας είναι η κάλυψη οποιασδήποτε ανασφάλειας του κάθε μαθητή μας.

ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ …

Η γραμματεία του Φροντιστηρίου λειτουργεί καθημερινά
Δευτέρα-Σάββατο: 9:00-2:00μ.μ και 17:00-21:00μ.μ
Ανδριτσαίνης 13 & Σιβόρων - Λαμπρινή

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.     FB:Κύτταρο Γνώσης

210-2518704

 

Διεύθυνση Σπουδών 

Νίκος Μαυράκης - Μαθηματικός

Κορίνα Κεχρολόγου -  Φιλόλογος 

 

"ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ"(κλικ εδώ ή στη φωτό...για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε τον κανονισμό)