e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Ξεκινά η λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου,με ιατρό ειδικότητας Γενικής Ιατρικής αποκλειστικά για άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς και οικονομικά ευάλωτες ομάδες (ανασφάλιστοι, άποροι).

 

Το Κοινωνικό Ιατρείο βρίσκεται στο χώρο της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής Υγείας & Υγιεινής, στο Δημαρχείο Γαλατσίου (1ος όροφος,γραφ.6) Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους. Η λειτουργία του Ιατρείου θα γίνεται κάθε Τρίτη και ώρες 11:30-13:00 κατόπιν ραντεβού στα τηλ. 2102222011, 2102933956, 2102223826 (πληροφορίες: κυρία Βασιλείου Μαρία, Νοσηλεύτρια, Τμήμα Υγείας και Υγιεινής, στα τηλέφωνα 210.2222011, 2102933956, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

 

Ο Πολιτιστικός  και Αθλητικός Οργανισμός  Δήμου Γαλατσίου-Βασίλης Παπαδιονυσίου, ανακοινώνει την πρόσληψη των κάτωθι φυσικών προσώπων (Καλλιτεχνικό Προσωπικό) για την εκτέλεση των κάτωθι εργασιών διάρκειας δέκα (10) μηνών:

 1. Ένα (1) άτομο, με ειδικότητα ΠΕ Ζωγράφων με αντικείμενο τη διδασκαλία στο Χώρο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ).
 2. Ένα (1) άτομο ΔΕ Χοροδιδάσκαλος, με ειδικότητα Μοντέρνος Χορός, με αντικείμενο τη διδασκαλία στο Χώρο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ).
 3. Ένα (1) άτομο, με ειδικότητα ΔΕ Κεραμικής με αντικείμενο τη διδασκαλία στο Χώρο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ).
 4. Ένα (1) άτομο ΔΕ μουσικής, με ειδικότητα διδασκαλία θεωρητικών στο Χώρο Καλλιτεχνικών Δραστηριοτήτων (ΠΑΛΑΙ).

Η απασχόληση των ανωτέρω θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 2527/97 περί «συμβάσεων μίσθωσης έργου», όπως ισχύει μετά την προσθήκη παραγράφων και τις αναριθμήσεις με το αρ. 10 του Ν. 3812/2009.

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

 1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
 2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλόλητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.
 3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με την επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Β. ΕΙΔΙΚΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

 1. Δελτίο αστυνομικής ταυτότητας
 2. Τον απαιτούμενο τίτλο σπουδών ανάλογα με την ειδικότητα
 3. Βιογραφικό σημείωμα
 4. Βεβαίωση προϋπηρεσίας ανάλογα με την ειδικότητα

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, οδός Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους και ειδικότερα στο Γραφείο Πολιτιστικού και Αθλητικού  Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου – Βασίλης Παπαδιονυσίου 1ος όροφος εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών  που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας (ήτοι από 5/9/2023 έως και την 7/9/2023) στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος.

 

Ο  Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Γαλατσίου ενημερώνει τους γονείς των βρεφών και νηπίων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς μας Σταθμούς,  μέσω της Δράσης «Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης» της ΕΕΤΑΑ ΑΕ., περιόδου 2023-2024 πως και φέτος  για λόγους διευκόλυνσης των γονέων, η προσκόμιση της αξίας τοποθέτησης (voucher) θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Η κατοχύρωση των θέσεων θα γίνει με κριτήριο τη μοριοδότηση που έχει λάβει ο ωφελούμενος/η από το ηλεκτρονικό σύστημα αιτήσεων του Δήμου Γαλατσίου.

Επομένως μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ, ο/η αιτών/αιτούσα (νόμιμος εκπρόσωπος ωφελούμενων παιδιών) και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ που υπέβαλε την αίτηση για λήψη voucher στην ΕΕΤΑΑ ΑΕ., θα πρέπει απαραιτήτως να ενεργήσει ως ακολούθως:

Από 24/08/2023  μέχρι και  27/08/2023 αποκλειστικά και μόνο ο/η αιτών/αιτούσα, αυτός που καταχώρησε την αίτηση στην ΕΕΤΑΑ AE,  αποστέλλει ηλεκτρονικά το voucher (όπως το κάνουν λήψη από την ΕΕΤΑΑ ΑΕ και αποκλειστικά και μόνο σε μορφή .pdf  σαν επισυναπτόμενο αρχείο) συμπληρώνοντας:

 • τηλέφωνα επικοινωνίας  δικαιούχου,
 • ημερομηνία γέννησης του παιδιού,
 • διεύθυνση κατοικίας,
 • ταχυδρομικό κώδικα
 • ΔΟΥ
 • και μόνο ένα σταθμό επιλογής (να συνάδει με την εμπρόθεσμη ηλεκτρονική αίτηση που υπέβαλε στο σύστημα των αιτήσεων του Δήμου).

Διευκρινίζουμε πως βρέφη θεωρούνται τα παιδιά που στις 30/9/2023 δεν έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη.  

Μετά  την συμπλήρωση των θέσεων η υπηρεσία θα επικοινωνήσει  με εκείνους τους δικαιούχους που τα παιδιά τους θα φιλοξενηθούν στις Δομές, προκειμένου να τους προσκαλέσει για υπογραφή της σύμβασης σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Στην περίπτωση που στο Παιδικό Τμήμα επιλογής του δικαιούχου σημειωθεί  πληρότητα θέσεων,  ενδέχεται να υπάρξει η δυνατότητα τοποθέτησης σε τμήμα με διαθέσιμες θέσεις.

Υποχρεωτικά θα πρέπει να έχει προηγηθεί ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής στο σύστημα αιτήσεων του Δήμου. Ως εμπρόθεσμες αιτήσεις θεωρούνται όσες πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 10/05/2022 και 26/06/2023 (και ώρα 13:00), σύμφωνα με την απόφαση 40/2023 (ΑΔΑ-905ΖΟΛΙ5-ΕΔΛ)  του Δ.Σ. του ΝΠ.

Οι Προϊσταμένες των Παιδικών/Βρεφονηπιακών Σταθμών θα ενημερώσουν τηλεφωνικά τους γονείς για το χρόνο και τον τρόπο προσέλευσης των νηπίων/βρεφών που θα φιλοξενηθούν με βάση τη μοριοδότηση και τις διαθέσιμες θέσεις.