e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

 

Τη Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 14:00,συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γαλατσίου  για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της Ημερήσιας Διάταξης. 

 

 

ΘΕΜ. ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο Έγκριση του Πρακτικού και κατακύρωση του αποτελέσματος της Πλειοδοτικής Δημοπρασίας για την ανάδειξη αναδόχου για την απόσυρση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων          (ΟΤΚΖ).

 

2ο Λήψη απόφασης περί ανάθεσης ή μη σε δικηγόρο για τον εν γένει χειρισμό υπόθεσης που αφορά την ενημέρωση ποσού παρακράτησης λόγω αναγκαστικής κατάσχεσης.

 

3ο Λήψη απόφασης περί ανάθεσης ή μη σε δικηγόρο του εν γένει χειρισμού και του νομικού ελέγχου για την αγορά ακινήτου επί της οδού Μεσσηνίας 30-32.

 

4ο Ανάθεση σε Δικαστικό Επιμελητή επίδοσης επικυρωμένων αντιγράφων του επαναπροσδιορισμού των ΑΚΔ 7888/2012 και ΑΚΔ 7923/12 κατά της 1715/2012 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (Τμήμα Εργατικών Διαφορών).

 

5ο Ανάθεση σε Δικαστικό Επιμελητή επίδοσης ανακοινώσεων.

 

6ο Έγκριση διενέργειας εκδήλωσης στο ΠΑΛΑΙ από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία.

 

7ο Α. Απόδοση λογαριασμού εντάλματος προπληρωμής ποσού 1.000,00€ στο όνομα του υπαλλήλου Καρβελόπουλου Ιωάννη για ενέργειες ταξινόμησης των δωρεάν                       παραχωρημένων οχημάτων από την ΕΥΔΑΠ. 

       Β. Έγκριση του εκπρόθεσμου των 5 ημερών ολοκλήρωσης των διαδικασιών και την απόδοσης.

 

Ο Δήμος Γαλατσίου μέσω της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας, σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Γαλατσίου «Γυμνάσιον», ενημερώνει τους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) για τη δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των παιδιών τους στις αθλητικές δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η προσφορά αυτή είναι αποτέλεσμα της δωρεάν παραχώρησης των νέων υπερσύγχρονων υποδομών στίβου του Άλσους Βεΐκου από τον Δήμο Γαλατσίου στον Γυμναστικό Σύλλογο «Γυμνάσιον», ο οποίος με την σειρά του προτίθεται να γυμνάζει και να προπονεί δωρεάν τα παιδιά της πόλης μας που αντιμετωπίζουν μαζί με τις οικογένειές τους σοβαρά οικονομικά προβλήματα.   

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Γυμνάσιον», μέλος του ΣΕΓΑΣ, είναι ο μοναδικός αθλητικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στο Γαλάτσι στα αθλήματα του στίβου (δρόμοι, ρίψεις και άλματα), διαθέτοντας καταξιωμένους γυμναστές, πτυχιούχους ΑΕΙ. 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους εκπροσώπους του συλλόγου «Γυμνάσιον», τις απογευματινές ώρες εκτός Κυριακής, στο γήπεδο στίβου στο Άλσος Βεΐκου.

 

Το Τμήμα Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης & Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του ΔΗΜΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ – στο πλαίσιο της διά βίου εκπαίδευσης, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα ιταλικών για ενήλικες - κατοίκους ή δημότες Γαλατσίου.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν, άμεσα, και θα γίνονται κάθε Παρασκευή 15:00 – 17:00 σε αίθουσα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου (Δημαρχείο Γαλατσίου, Αρχιμήδους & Ιπποκράτους), μέχρι τέλος Μαΐου 2019.

Καλέστε για να δηλώσετε την εγγραφή σας – για μία από τις είκοσι (20) θέσεις του τμήματος Α1 αρχαρίων ιταλικής γλώσσας - στα τηλέφωνα 210 2143385 & 210 2143415 (καθημερινά 09:00 – 14:00)

Ο καθηγητής του τμήματος είναι πτυχιούχος ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Ιταλικού Ινστιτούτου Αθηνών, του Πανεπιστημίου «La Sapienza» της Ρώμης και πολύ έμπειρος στη διδακτική των ιταλικών.