e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Συγκέντρωση – συζήτηση με θέμα «Με το ΚΚΕ πάντα μπροστά για να δυναμώσει η λαϊκή διεκδίκηση για τις ανάγκες, το δίκιο μας» πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 26/04 στην πλατεία Μανδηλαρά στο Γαλάτσι, με ομιλητή τον Χρήστο Μπάθα, μέλος του γραφείου περιοχής της ΚΟΑ του ΚΚΕ.


Στην ομιλία του αναφέρθηκε σε όλο το φάσμα της επικαιρότητας ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο αντεργατικό νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση προς ψήφιση, σε συνέχεια των αντεργατικών νόμων τόσο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ όσο και των προηγούμενων, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις κατευθύνσεις της ΕΕ.  Κοινός στόχος όλων των προαναφερθέντων, η εξασφάλιση φθηνού, ευέλικτου εργατικού δυναμικού για την προσέλκυση επενδύσεων.

Παράλληλα στάθηκε στις τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την διαχείριση της πανδημίας, όπου η κυβέρνηση αντί να επιτάξει τώρα το ιδιωτικό σύστημα υγείας, να παρθούν μέτρα στους χώρους δουλειάς, τα ΜΜΜ, τα σχολεία, προτάσσει την ατομική ευθύνη ως μόνη λύση. Την ίδια ώρα φορτώνει στους εργαζόμενους και το λαό, μια σειρά μέτρα, που
πάρθηκαν με αφορμή την πανδημία αλλά ήρθαν για να μείνουν, όπως η τηλεργασία.

Κλείνοντας τόνισε ότι πρώτη απάντηση σε όλα αυτά πρέπει να δοθεί με τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων και του λαού στην απεργία στις 6 Μάη, αλλά να δοθεί και συνέχεια με την οργάνωση των εργαζομένων μέσα στους χώρους δουλειάς. Κάλεσε τον λαό να συνειδητοποιήσει τη δύναμή του, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ, να παλέψει για την ικανοποίηση όλων των σύγχρονων κοινωνικών του αναγκών, για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

 

 

 

 


Οι κομματικές οργανώσεις του ΚΚΕ Γαλατσίου ,διοργανώνουν συγκέντωση την Δευτέρα 26 Απριλίου στις 6:30

το απόγευμα στην Πλατεία Μανδηλαρά (Βεϊκου και Τραλλέων)

 

 

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής Δράσης Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης για την Κατάθλιψη έχουν ξεκινήσει, από την Παρασκευή 19/3 και για 3 εβδομάδες, διαδικτυακά  σεμινάρια με θέμα την κατάθλιψη και την αντιμετώπισή της.

 Ο κύκλος σεμιναρίων για την κατάλιψη ολοκληρώνεται  τη Παρασκευή Παρασκευή 2/4/21, 12.30μμ με θέμα

   – Κατάθλιψη – υποστήριξη των φροντιστών

που θα πραγματοποιηθεί από το Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων ,σε συνεργασία με την Σμαράγδα Χρηστάκη ,υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής!!!

Για να παρακολουθήσετε την ημερίδα παρακαλούμε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο (link) την αντίστοιχη ημερομηνία:

 

2/4 – 12.30           –              https://zoom.us/j/93762810460

Σημειώνεται ότι το εν λόγω webinar θα μεταδίδεται και live στο facebook από την σελίδα ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ Κεντρική Δομή https://www.facebook.com/kentrikidomikepygeias 

 

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Γαλατσίου, αναγνωρίζοντας τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας COVID-19, προχώρησε στη διοργάνωση webinar με θέμα «Πανδημία: ψυχολογικές επιπτώσεις και διαχείριση», την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021, με την ψυχολόγο κα. Χριστίνα Παντελοπούλου, ειδικευμένη στη γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία.

Πανδημία, ψυχολογικές επιπτώσεις και διαχείριση

Στο παραπάνω  link ,μπορείτε να κατεβάσετε την παρουσίαση της κ. Παντελοπούλου και αν επιθυμείτε να επαναληφθεί το εν λόγω διαδικτυακό webinar παρακαλούμε να στείλετε μήνυμα, είτε στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε στο FB Δήμος Γαλατσίου Ενημέρωση.