e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Πέμπτη 16 Ιουνίου στις 6 το απόγευμα,το 1ο Γυμνάσιο Γαλατσίου σας  προσκαλεί στο Πολιτιστικό χώρο "Καμίνι" του Δήμου Γαλατσίου στην εκδήλωση διάχυσης αποτελεσμάτων του προγράμματος Erasmus+ 2014-2016 στο οποίο και συμμετείχε,με τίτλο  "The culture train"

 

 

Το  Δ.Σ.  της  ΔΡΑΣΗΣ  σας προσκαλεί  την ΚΥΡΙΑΚΗ  26  Ιουνίου  ώρα  21.00  στο Θέατρο  του  Αλσους  Βείκου όπου  η Θεατρική  Ομάδα παρουσιάζει τις μονόπρακτες κωμωδίες:

  • Η   ΒΕΓΓΕΡΑ     του  Ηλία  Καπετανάκη
  • Ο   ΘΑΝΑΤΟΣ   ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ   του  Δημήτρη  Κορομηλά                                                                       

 

Είσοδος :5  ευρώ   για οικονομική ενίσχυση  της Θεατρικής μας  Ομάδας

 

Για το  Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΜΑΝΟΣ  ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΣ                                                              

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             ΗΛΙΑΣ  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 

     

Βράβευση του Αντιπροέδρου της ΔΡΑΣΗΣ

Το  ΔΣ της  ΔΡΑΣΗΣ  αισθάνεται  την ανάγκη να ευχαριστήσει  τον  Διαδημοτικό  Συνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης των Τουρκοβουνίων (ΣΠΑΤ)   και  τον Πρόεδρό του  Γιάννη  Μανιάτη , για την βράβευση του Αντιπροέδρου μας και επικεφαλής της Περιβαντολογικής μας ομάδας  Στέλιου Μπακάλη   στην εκδήλωση που έγινε στο πολιτιστικό κέντρο  Γαλατσίου  ΚΑΜΙΝΙ, ΤΗΝ 6.6.2016.

 Σημειώνουμε ότι η ΔΡΑΣΗ    έχει  «υιοθετήσει» μέρος της περιοχής των Τουρκοβουνίων πάνω από το γκαράζ του Δήμου Γαλατσίου μέχρι τα όρια  του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού και  ο Αντιπρόεδρός μας Στέλιος Μπακάλης χρόνια τώρα , υποβοηθούμενος και από άλλα  μέλη της  Περιβαντολογικής μας Ομάδας  φυτεύουν,  καθαρίζουν,  ποτίζουν και προστατεύουν  τον υιοθετημένο χώρο. Το αποτέλεσμα είναι για μας συγκινητικό και καλούμε όλες /ους τους συνδημότες μας  να  πλαισιώσουν την προσπάθεια αυτή  προκειμένου να ολοκληρώσουμε  ένα έργο τόσο ζωτικό για την ποιότητα της ζωής μας.

 

Για το  Δ.Σ

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΜΑΝΟΣ  ΒΙΝΙΕΡΑΤΟΣ                                                              

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ             ΗΛΙΑΣ  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ

 

ΔΡΑΣΗ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΟΝ  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,

ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΠΟΙΟΤΗΤΑ  ΖΩΗΣ

Ήρας 16   -  111 47 Γαλάτσι

Τηλ. –Fax 210 22 22 839 -  6977268371  -6976157807 

      

 

 

Την Παρσκευή 10 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο θεατράκι του Άλσους Βέϊκου,το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Γαλατσίου διοργανώνει συναυλία με τους Οther View για τους μαθητές των σχολείων της πόλης μας.