e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ, η ΔΡΑΣΗ για τον Πολιτισμό, την Κοινωνία και την Ποιότητα Ζωής, κλείνει τα 20 και το γιορτάζει στο Ανοιχτό Θέατρο του Αλσους Βεϊκου ...

 

 

Λίγα λόγια για την ΔΡΑΣΗ…
Οι λόγοι ίδρυσής της…

 

1. Η μελέτη, καλλιέργεια, προβολή & διάδοση του πολιτισμού, η προστασία & βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Γαλατσίου, του Ε΄ Διαμερίσματος Αθηνών & της Άνω Κυψέλης.

2. Η ανάδειξη της πολιτισμικής ταυτότητας των ανωτέρω περιοχών, σε συνδυασμό με τις όμορες περιοχές.

3. Η ανάπτυξη σχέσεων φιλίας, επικοινωνίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης αλληλοβοήθειας των μελών του και η παροχή κάθε δυνατής συμπαράστασης σε μέλη & συμπολίτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

4. Η κατανόηση & αντιμετώπιση των προβλημάτων της νεολαίας, η αναζήτηση πειστικών τρόπων επικοινωνίας μαζί της & η προσπάθεια συμμετοχής της στο κοινωνικό γίγνεσθαι, με την παραχώρηση βήματος διαλόγου & χώρου δραστηριοποίησης της.

5. Η ηθική & υλική βράβευση για πνευματικά, καλλιτεχνικά & αθλητικά επιτεύγματα.

6. Επαγρύπνηση για τη διαφύλαξη δασικών εκτάσεων, άλσεων, οικοπέδων -με ακίνητα διατηρητέα ή χωρίς - ανενεργών λατομείων & βιομηχανικών χώρων εντός της πόλης, χαρακτηρισμένων ως δημόσια, ή διεκδικούμενων από την τοπική κοινωνία για κοινωφελή χρήση, από ενέργειες όπως καταπάτηση, οικοπεδοποίηση, οικοδόμηση, κατεδάφιση, αλλαγή χρήσης.

7. Η συνεργασία με τοπικούς φορείς για την ανάδειξη & αντιμετώπιση προβλημάτων ποιότητας ζωής.

8. Η αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που παρέχεται για την άσκηση των παραπάνω δραστηριοτήτων μέσω των φορέων της Ελληνικής Πολιτείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά & φορέων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Ιστορικό του φορέα

Ο φορέας, κοινωνικός, πολιτιστικός, περιβαλλοντικός, ιδρύθηκε το 2002 από κατοίκους του Γαλατσίου, & του 5ου Διαμερίσματος Αθηναίων. Διοικείται από 19μελές Συμβούλιο και στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του λειτουργούν ομάδες εργασίας (Περιβάλλοντος, Θεατρική, Λόγου & Τέχνης, Αλληλεγγύης, Εκδηλώσεων κ.α.).  

 Έχει συνεχή & δυναμική παρουσία στο κοινωνικό γίγνεσθαι της περιοχής με εκδηλώσεις πολιτιστικές (θεατρικές παραστάσεις, λογοτεχνικές βραδιές, συναυλίες, διοργάνωση μαθητικών λογοτεχνικών διαγωνισμών, φεστιβάλ νεολαίας, εκθέσεων εικαστικών κ.α.),

ψυχαγωγικές (εκδρομές, συνεστιάσεις), μορφωτικές (επισκέψεις εκθέσεων  αρχαιολογικών χώρων), κοινωνικές (για την ενίσχυση φορέων που προσφέρουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, σίτιση και φροντίδα ατόμων εχόντων ανάγκη), συμμετοχή σε πολυσυλλογικά όργανα για τη διεκδίκηση κοινωφελών χώρων (πλατεία Ηνιόχου, Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Γαλατσίου, Θερμίδα, Columbia), υιοθεσία, φροντίδα και προστασία έκτασης δενδρυλλίων στο άλσος Ομορφοκκλησιάς. 

 

Υιοθετημένα ΔΡΑΣΗΣ 

Περιοχή των Τουρκοβουνίων, πάνω από το Λόφο Κόκκου.Μια περιοχή που έχει μεταμορφωθεί μετά από μεγάλη, διαρκή και εθελοντική δουλειά, σε ένα δάσος με τους δρόμους του, τα μονοπάτια του, την πλατεία του, με τραπέζια και παγκάκια, όλα κυριολεκτικά χειροποίητα..

15 χρόνια  υιοθεσίας αυτής της δημόσιας – αναδασωτέας περιοχής  ,που με εθελοντική, συνεχή και επίπονη προσπάθεια της Περιβαλλοντικής  Ομάδας της ΔΡΑΣΗΣ ,μεταμορφώθηκε από χώρο ουσιαστικά γυμνό - κρανίου τόπος -, σε ένα όμορφο  δάσος με τους δρόμους του ,την πλατεία του,  τον χώρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών των  Σχολείων που με την καθοδήγηση εμπνευσμένων Δασκάλων-Καθηγητών επισκέπτονται το χώρο και περνάνε στους μαθητές τους  πολύτιμες γνώσεις φυτών ,καταγράφοντας εικόνες .

Μια δημόσια έκταση , μέρος   του  περιαστικού δάσους Γαλατσίου ( γενικότερα  Μητροπολιτικό πάρκο Τουρκοβουνίων ) με  τεράστια σημασία για το Γαλάτσι ( και  τους κατοίκους  της Αθήνας  ) ,  του οποίου ο δασικός – αναδασωτέος  χαρακτήρας πρέπει να προστατευτεί από  κάθε  ενέργεια που, άμεσα ή έμμεσα, αμφισβητεί – υπονομεύει  τον χαρακτήρα αυτό.

 

 |

Στο πλαίσιο του Θερινού Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου «Παρέα με τ’ αστέρια», την Τρίτη 1η Αυγούστου 2023, στις 20:00, κάτω από την Πανσέληνο του Αυγούστου, στον προαύλιο χώρο της Ομορφοκκλησιάς, πραγματοποιείται  συναυλία του Παντελή Θαλασσινού, 

Το φωτισμένο μνημείο της Ομορφοκκλησιάς το οποίο θα έχει την τιμητική του, μαζί με άλλους αρχαιολογικούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, θα περιμένει ανοικτό τους επισκέπτες του, από τις 18:00 έως 22:00.

Θα προσφέρονται δωρεάν παγωτά ΚΡΙ-ΚΡΙ για όλους και κεράσματα 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

 

 

 

 

 

Tην Δευτέρα 10 Ιουλίου  2023 στις  21:30,στον πολιτιστικό χώρο "παίρνω αμπάριζα",(Γαλακηδών 11,Γαλάτσι), προβάλλεται η ταινία 

Ναυαγός στο Φεγγάρι – Castaway on the Moon [2009]


Σε αυτό το ακατέργαστο κορεάτικο διαμαντάκι γινόμαστε κοινωνοί των πιο απίθανων, μα συνάμα καθημερινών φαινομένων. Ο υπερχρεωμένος και απογοητευμένος από τη ζωή πρωταγωνιστής προσπαθεί αποτυχημένα να αυτοκτονήσει και μέσω ποικίλων συμπληγάδων μετατρέπεται σε ένα σύγχρονο φιλόσοφο, αναθεωρητή του υλιστικού τρόπου ζωής.


Στη διάρκεια παραμονής του σε ένα νησάκι όμορο μιας μεγαλούπολης, θα αναπτύξει μία ιδιότυπη σχέση με μία μοναχική και απομονωμένη από την κοινωνία νεαρή κοπέλα. Χρησιμοποιώντας σκηνές φρέσκιας και καθαρής ιλαρότητας, ο σκηνοθέτης μας κλείνει θέση πτήσης με το μαγικό του χαλί. Ένα αυτοσχέδιο μεταφορικό μέσο πάνω από καθετί τετριμμένο που μας βοηθά να διαπιστώσουμε πως τα νεωτεριστικά
κοινωνικά μας σύνολα είναι κάθε άλλο παρά αρραγή.

Το φιλμ κέρδισε πλήθος βραβείων και υποψηφιοτήτων σε διάφορα
διεθνή φεστιβάλ με μεγαλύτερη διάκριση το ειδικό βραβείο της επιτροπής στο φεστιβάλ «Fantasia» του Μόντρεαλ,το 2010.

 

Σκηνοθεσία: Hae-jun
Lee
Παίζουν: Jae-Yeong
Jeong, Ryeowon Jung

 Τὴν Παρασκευήν 14 Ἰουλίου 2022, ἐπί τῇ ἑορτῇ τοῦ Ὁσίου Πατρός ἡμῶν Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου, τοῦ Ναξίου, πανηγυρίζει τὸ ὁμώνυμον Ἱερόν Παρεκκλήσιον, παραπλεύρως τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ Ἁγίας Γλυκερίας Γαλατσίου.

ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΓΛΥΚΕΡΙΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ
 Ι. ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟΥ

ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ ΚΑΙ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΙΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΗΣ
ΤΗΣ ΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΗΣ ΕΝ ΤΩΙ ΙΕΡΩΙ ΝΑΩΙ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΚΑΤΩ ΠΑΤΗΣΙΩΝ

 

12 ΕΩΣ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

 

 ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ

7:00 μ.μ. ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΗΣ  εἰς τὰ Προπύλαια τοῦ Ἱ. Παρεκκλησίου τοῦ Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου καὶ ἐν συνεχείᾳ Ἑσπερινὸς καὶ Παράκλησις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου.

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ

7:00 π.μ. Ὂρθρος καὶ Θεία Λειτουργία

7:30 μ.μ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ μετ' ἀρτοκλασίας καὶ Ἱεροῦ Κηρύγματος

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ

7:00 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ

7:00 μ.μ. Μεθέορτος Ἑσπερινὸς καὶ Παράκλησις Ἁγίου Νικοδήμου τοῦ Ἁγιορείτου

 

ΣΑΒΒΑΤΟΝ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ

7:00 π.μ. Ὂρθρος καὶ Θεία Λειτουργία

9:30 π.μ. Παράκλησις τῆς Ὑπεραγίας Θεοτόκου  

 

 

 

 

Μετά την αιφνίδια  ανάκληση της άδειας διεξαγωγής του στην Πανεπιστημιούπολή από τις αρχές του ΕΚΠΑ, το 24ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ θα φιλοξενηθεί τελικά στις 7, 8 και 9 Ιουλίου στο Άλσος Βεΐκου.

Ανακοίνωση των διοργανωτών για την ανάκληση της άδειας.

Είναι προφανές ότι όταν ανακαλείται αιφνιδιαστικά η άδεια για μια τόσο μεγάλη διοργάνωση, όπως το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ, μόλις δέκα ημέρες πριν από την έναρξή του, έχουμε να κάνουμε με μεθόδευση απαγόρευσής του.

Η πρόφαση που χρησιμοποιείται για την ανάκληση της άδειας (επεισόδια που είχαν γίνει πέρσι έξω από τον χώρο της διοργάνωσης) είναι προδήλως προσχηματική, αφού τα επεισόδια ήταν άσχετα με το Φεστιβάλ, ενώ ανάλογα γεγονότα έχουν γίνει στο παρελθόν στην περιοχή χωρίς να διεξάγονται μαζικές εκδηλώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο δήθεν κίνδυνος των επεισοδίων δεν μπορεί να ανακαλύπτεται δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του Φεστιβάλ, κι ενώ οι πανεπιστημιακές αρχές έχουν ήδη εγκρίνει τη διεξαγωγή του. Το ότι η ανάκληση της άδειας ήρθε μόλις λίγες ημέρες μετά τις βουλετικές και τις πρυτανικές εκλογές αναδεικνύει το πολιτικό πρόσημο της μεθόδευσης.

Από το 1996 το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ έχει αποδείξει ξανά και ξανά την ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητά του. Αυτή η φωνή της συναδέλφωσης και της αλληλεγγύης έχει αποδειχτεί ξανά και ξανά πολύ δυνατή για να καλυφθεί από τις κραυγές του κοινωνικού κανιβαλισμού. Τώρα αποδεικνύει ότι έχει το σθένος να τα βγάλει πέρα και με τη μεθόδευση απαγόρευσής του.

Λόγω του μεγέθους και του χαρακτήρα του, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ δεν μπορεί να γίνει στην Πανεπιστημιούπολη χωρίς την άδεια των αρχών του ΕΚΠΑ. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να πάρουμε το μεγάλο ρίσκο της μεταφοράς του την τελευταία στιγμή στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, εκτιμώντας ότι παρά τις τεράστιες τεχνικές δυσκολίες και το πολύ μεγάλο οικονομικό κόστος, προέχει η πολιτική ανάγκη διεξαγωγής του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ.

Κρίναμε ότι μέσα στο γενικό ζόφο των ημερών πρέπει να ακουστεί δυνατά η φωνή όσων αρνούνται τον ηθικό πανικό για τη μετανάστευση, όσων καταγγέλλουν τους φράχτες και τα pushbacks, όσων ζητάνε δικαιοσύνη για τους εκατοντάδες νεκρούς της Πύλου.

Εκ των πραγμάτων, το φετινό Φεστιβάλ δεν είναι μόνο το κορυφαίο γεγονός του αντιρατσιστικού κινήματος. Μετατρέπεται σε μια μεγάλη εκδήλωση πολιτικής διαμαρτυρίας ενάντια στις απαγορεύσεις και την άνωθεν επιβαλλόμενη ομοφωνία.

Να μην τους περάσει!

Τώρα όσο ποτέ στο παρελθόν, το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ χρειάζεται τη στήριξή σου.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Το 24ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας , φέρνει μαζί του τις συλλογικές αντιστάσεις, την αλληλεγγύη, τη χαρά των αγώνων για δικαιοσύνη και συνύπαρξη. Την ορμή και τη διάθεση των πολλών που στέκονται στο πλάι των μεταναστ(ρι)ών ενάντια στο ρατσισμό. Τη διάθεσή τους να συναντηθούν, να χορέψουν, να αγκαλιαστούν, να μετατρέψουν το ζόρι σε ένα συλλογικό δάκρυ, ένα συλλογικό γέλιο.

Στον αντίποδα των επίσημων κρατικών εορτασμών και των παρελάσεων, τα Αντιρατσιστικά Φεστιβάλ είναι οι δικές μας γιορτές, οι γιορτές των από τα κάτω, είναι εδώ αποδεικνύοντας την αξία της αλληλεγγύης και του αγώνα.

Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες πρόσφυγες και προσφύγισσες έχουν πέσει θύματα των παράνομων επαναπροωθήσεων (pushbacks) προς την Τουρκία από τις ελληνικές αρχές. Χιλιάδες άνθρωποι δεν καταγράφονται πουθενά καθώς απάγονται μόλις φτάνουν στα νησιά ή αφήνονται μέρες και εβδομάδες στην τύχη τους σε νησίδες του Έβρου, ξυλοκοπούνται και ληστεύονται πριν σταλούν πίσω στην Τουρκία.

Χιλιάδες οικογένειες προσφύγων υποχρεώθηκαν να απομακρυνθούν από τα διαμερίσματα ευάλωτων ομάδων του προγράμματος ΕΣΤΙΑ, ενώ προσφυγόπουλα εγκαταλείπουν τις σχολικές αίθουσες όπου φοιτούσαν αναγκασμένα να ακολουθήσουν τις οικογένειές τους σε προσφυγικά στρατόπεδα έξω από τις πόλεις χωρίς καμία πρόνοια για την υγεία και την εκπαίδευσή τους.

Χιλιάδες παιδιά που γεννήθηκαν ή/και μεγάλωσαν εδώ, αναγκάζονται να δίνουν εξετάσεις «πατριδογνωσίας» για να αποκτήσουν τα αυτονόητα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα.

Χιλιάδες μετανάστ(ρι)ες που μένουν και εργάζονται για χρόνια στη χώρα, στοιβάζονται σε ουρές στην Πέτρου Ράλλη για ανανέωση της άδειας διαμονής με το άγχος της απόρριψης να κυκλώνει τις ζωές και τις επιλογές τους.

Χιλιάδες εργαζόμενοι στα χωράφια, στις οικοδομές, στα μηχανάκια περπατούν με το βλέμμα κάτω, αποφεύγουν την αστυνομία, φοβούνται να ζητήσουν μισθό από το αφεντικό.

Δεν σιωπούμε απέναντι στις κρατικές ρατσιστικές πολιτικές. Η σιωπή είναι συνενοχή.  Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν γνωρίζει τις βαρβαρότητες που γίνονται στα ελληνικά σύνορα, , τα εμπόδια στην απόκτηση «χαρτιών»,  τη μεγαλύτερη εκμετάλλευση των μεταναστ(ρι)ών στους χώρους εργασίας, τους φράχτες που υψώνονται.

Εμείς τους απαντάμε: Οι φράχτες την πλατωσιά του κόσμου μας στενεύουν!

Το 24ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Αθήνας, απλώνει ένα φως πέρα από τη σκιά των εκλογών και των ρατσιστικών κρατικών πολιτικών. Μπλέκει φυλές, γλώσσες, γεύσεις και ακούσματα αμφισβητώντας όσο μπορεί την κυριαρχία.

Μέσα από τη συμμετοχή μεταναστευτικών κοινοτήτων, συζητήσεις, προβολές, κουζίνες, συναυλίες, παιδαγωγικά δρώμενα, φωτογραφικές εκθέσεις, το Φεστιβάλ αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά και πολιτιστικά γεγονότα της πόλης.

Πολύ περισσότερο όμως είναι εδώ για να αναδείξει και στηρίξει τους αγώνες ΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΙΣΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.

Για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, εθνικισμούς, ρατσισμό και καταπίεση.

 

Μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο!

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

Παρασκευή 07/07

Μεταναστευτική σκηνή:

 • Σχολή και ομάδα αφρικάνικου χορού και μουσικής Yeelen 
 • Las Galoperas de Atenas (Χορός από την Παραγουάη)
 • Kasapi & Diwata –  dance “Alitaptap” || Vincentian Marian Youth (VMY)  dances “Thinkling” & “Binabatan” (φιλιπινεζικος παραδοσιακός χορός)
 • Sembe, African cultural dance group
 • Djembe lolo (Αφρικάνικα Κρουστά) 
 • Tsopana Rave

Κεντρική σκηνή:

 • Jako 
 • Xara 
 • Ταφ Λάθος 
 • Βέβηλος
 • Λαϊκή σκηνή 
 • Κιντέρια (παραδοσιακό-νησιώτικο γλέντι)
 • Ασσυμάζευτοι (παραδοσιακό γλέντι) 

Σάββατο 08/07 

Μεταναστευτική σκηνή:

 • Ομάδα Μουσικής Κοινωνικής Επανένταξης 18 Άνω
 • Μοhammad Reza (Αφγανό πρόσφυγας) 
 • Abismo (Αβυσσος) 
 • Τέχνη Γειτονιάς
 •  Renovatio
 • Urban LYNX

Κεντρική σκηνή:

 • Rollin’ Dice
 • Frank Panx & Σαλταδόροι
 • Άλλος Κόσμος
 • Μωρά στη Φωτιά
 • Naxatras
 • Λαϊκή σκηνή 
 • Ανοιχτή Κομπανία 
 • Μαντάρες (παραδοσιακό γλέντι) 

Κυριακή 09/07

Μεταναστευτική σκηνή:

 • Mandela Girls (Χορός από την Νότια Αφρική)
 • Χορός και τραγούδια από το Πολιτιστικό Κέντρο Κουρδιστάν
 • Lust Minute live (Φιλιπινεζικο ποπ)
 • Bianco Rosas (Φιλιπινέζικο ποπ- ροκ)  
 • Martha Moreleon & Los del Sur
 • Mandras

Κεντρική σκηνή:

 • Medz Bazar 
 • Babo Koro 
 • Ρίτα Αντωνοπούλου & Ρεβάνς

Λαϊκή σκηνή:

 • Stand up Comedy με τους: Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Άγγελος Σπηλιόπουλος, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Αλέξανδρος Πασπαρδάνης, Σταμάτης Αθανασάκης, Άλεξ Κένσιν Αποστολόπουλος, Άγγελος Κυριακίδης, Άννα Πάσχου, Κωνσταντίνος Μπούρας, Μπαιμακος Απόλλων, Γαρπόζης Κωνσταντίνος Καπιτάνο Μπιτσάκος Δημήτρης Παλιγκίνης Έμιλυ Ντάνου Γιώργος Αλεβίζος Λίνα Θωμοπούλου, Μελίνα Κόλλια Ντενίζ Ουρέμ Μιχάλης Σεβαστέρης Κωνσταντής Μπίτσης Δημήτρης Χοντίδης Τάσος Αντωνίου Μαρία Κουφομανώλη Κύνθια
 • Κρητικό Γλέντι με τους: Παντελής Κυραμαργιός, Γιώργος Νικηφόρου Ζερβάκης, Αργύρης Λούλατζης