e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 στις 1:00 το μεσημέρι πραγματοποιούνται  τα εγκαίνια του συνεταιρισμού «Χωρίς Μεσάζοντες Γαλατσίου Συν.Π.Ε.» , στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα», Γαλακηδών 11 Γαλάτσι.

 

 

Μαγειρεύουμε ότι εμπνευστεί ο καθένας και μοιραζόμαστε τις γεύσεις, το κέφι, τις ιδέες, τις αγωνίες, το γλέντι με ζωντανή μουσική.

Να μην επιτρέψουμε στο βασίλειο της ανάγκης να μας οδηγήσει στην παραίτηση.

To Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015 από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα,πραγματοποιείται  Χριστουγεννιάτικο παζάρι στον Κοινωνικό και Πολιτιστικό χώρο "Παίρνω Αμπάριζα"

 

 

 

 

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Γαλατσίου, διοργανώνει την Τετάρτη 2/12/2015, ώρα 7:00 μμ, στον πολιτιστικό χώρο "Καμίνι" ,Εκδήλωση - Συζήτηση με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών, όσον αφορά τα Κόκκινα Στεγαστικά Δάνεια. Το θέμα εισηγείται ο Στάθης Σχινάς, δημοσιογράφος του "Κόκκινου" και οικονομικός αναλυτής.

 

 

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα η Δημοτική Θεατρική Σκηνή θα παρουσιάσει, στον πολιτιστικό χώρο ‘Καμίνι’, σε θεατρική διασκευή, δύο χριστουγεννιάτικα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, υπό τον γενικό τίτλο «Χριστούγεννα με τον κυρ-Αλέξανδρο».

Τα διηγήματα, στα οποία βασίζεται η παράσταση είναι «η Σταχομαζώχτρα» και «ο Αμερικάνος». Πέρα από την αφήγηση που θα ακουστεί στη χαρακτηριστική γλώσσα του Παπαδιαμάντη, μεγάλο μέρος κατέχουν σκηνές με διαλόγους απλών ανθρώπων της Σκιάθου, όπως είναι οι ναυτικοί, τα παιδιά, ο παπάς, ο δάσκαλος, οι γείτονες και άλλοι χαρακτηριστικοί ήρωες. Όλα αυτά δένουν με πολύ μουσική και κίνηση σε εναλλαγές ρυθμών και εντάσεων, έτσι που αν οδηγούν σ’ ένα ταξίδι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.

Η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Δημήτρη Κωτσή, ενώ παίζουν – από τα μέλη της Δημοτικής Θεατρικής Σκηνής- οι Χρήστος Αλιμπέρτης, Τζένη Ζαρουλέα, Γιωτίνα Οικονομοπούλου, Στέλλα Παπαδοπούλου, Έφη Παπαϊωάννου, Γιάννης Ρουμελιωτάκης, Ζήσης Σταμάτης, Μαρίας Τερτίπη, Κυριακή Τζώτη και Βασίλης Χίμπαν. 

 

 

Ο κοινωνικός και πολιτιστικός χώρος «παίρνω Αμπάριζα», ξεκινά κύκλο μαθημάτων σκακιού.Στις συμμετοχές θα τηρηθεί αριθμός προτεραιότητας.Οι δηλώσεις συμμετοχής λήγουν 20 Δεκεμβρίου

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα:

6909941946

210 2929 418

Πως θα έρθετε :  ΧΑΡΤΗΣ

email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.