e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Για  4η συνεχή χρονιά ο Εξωραιστικός Σύλλογος Πανοράματος Γαλατσίου "Αγία Ειρήνη" σας προσκαλεί στο Αντάμωμα της Γειτονιάς για την υποδοχή του Καλοκαιριού,που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Ιουνίου στις 9 το βράδυ,επί της οδού Δράμας(Πανόραμα)

 

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  

ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ                                                                   

«Η ΑΓΙΑ ΕΙΡΗΝΗ»

ΞΑΝΘΗΣ  19, ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Facebbok:  http://www.facebook.com/panoramagalatsi                                                                        

Tηλ. επικοινωνίας: 6944 570913 (Ειρήνη Μαθιού)

6936 912499 (Κων/νος Γκούλιος)

 

Tην Παρασκευή 5 Ιούνη 2015, στις 5:30 μ.μ. οι μικροί δημιουργοί του 1ου & 12 Δημοτικού Σχολείου Γαλατσίου, σας καλούν να παρακολουθήσετε στην 'εκπομπή' τους  "Καφέ  με την παιδική φαντασία". Μαζί τους θα φτιάξει παραμύθια ο δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών παραμυθιών κ. Κώστας Στοφόρος.

Την Τετάρτη 27 Μαϊου 2015 και ώρα 19:30 στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα» διοργανώνεται ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, χωρίς εισηγήσεις και εισηγητές και με θέμα 

 

«Η Ελλάδα στραγγαλίζεται»

εκτιμήσεις – προοπτικές

 

Στην συζήτηση θα παρευρεθούν τα μέλη της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ  Σόφη Παπαδόγιαννη και Ρούντι Ρινάλντι

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ηπειρωτών Γαλατσίου-Λαμπρινής διοργανώνει την Παρασκευή 19 Ιουνίου στο Άλσος Βέίκου,το 2ο Ηπειρώτικο Αντάμωμα.

Οι "Χωρίς Μεσάζοντες" διοργανώνουν στις 7 Ιουνίου την 14η και τελευταία διανομή τροφίμων στο Άλσος Βέίκου, αφού πλέον θα συνεχίσουν τη δράση τους ιδρύοντας  έναν καταναλωτικό  μη κερδοσκοπικό συνεταιρισμό