e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Παγκόσμια ημέρα μουσικής η 21η Ιουνίου και ο Δήμος Γαλατσίου την γιορτάζει με μουσική, σε κεντρικά σημεία της πόλης(19:00) και στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεϊκου(21:00)

Συναυλία με μικρασιατικά & παραδοσιακά τραγούδια, πολλά έργα Ελλήνων συνθετών, rock και  latin κομμάτια, από την Νεανική Ορχήστρα του Ιωνικού Συνδέσμου, υπό  την διεύθυνση του αρχιμουσικού Στάθη Κιοσόγλου 

 

Η ΤΕ Ανταρσύα Πατησίων-Κυψέλης-Γαλατσίου, διοργανώνει την Κυριακή 18 Ιουνίου ,στις 19:30, Βεϊκου & Φιγαλείας(Παλιό Τέρμα Γαλατσίου, μπροστά από Εθνική Τράπεζα) εκδήλωση με θέμα:

O Δρόμος για την ανατροπή και η αναγκαία  Αντικαπιταλιστική αριστερά

 

 

 

Ο Δήμος Γαλατσίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), θα μοιράσει γλαστράκια με αρωματικά – καλλωπιστικά φυτά και σπόρους, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023, από τις 10π.μ, στη Λεωφόρο Βεΐκου (μπροστά από την Εθνική τράπεζα) και την Τρίτη 6 Ιουνίου, μετά τις 4μ.μ στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).

 

 

 

 

 

 

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023,  ξεκινάει στο Ανοιχτό Θέατρο Άλσους Βεΐκου, το Παιδικό Θερινό Φεστιβάλ Δήμου Γαλατσίου 2023 .

Θεατρικές παραστάσεις &  μουσικές εκδηλώσεις

Αnimation,φούσκες & μαγικά 

Θέατρο σκιών & κουκλοθέατρο

Μύθοι & παραμύθια

Ιστορία & μυθολογία 

Θα κρατήσουν συντροφιά στους μικρούς φίλους  έως 9 Σεπτεμβρίου

 

Πατήστε ΕΔΩ ή πάνω στην φωτογραφία ,για να διαβάσετε -κατεβέσετε το Πρόγραμμα του Φεστιβάλ

 

 

 

 

 

Εκδήλωση - συζήτηση για το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών με αφορμή την Ανακοίνωση της ΚΕ του ΚΚΕ και την οργάνωση της δράσης για την ακόμα μεγαλύτερη ισχυροποίηση του Κόμματος στις 25 Ιούνη, διοργανώνουν οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ την Κυριακή 28 Μάη, στις 11 π.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο " Το Καμίνι" (Ρεθύμνης και Χρήστου Καψάλη 36, Γαλάτσι).

Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα και υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση