Από το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου έως την Τέταρτη 21 Δεκεμβρίου , το “Παίρνω Αμπάριζα” διοργανώνει παζάρι βιβλίου, σε συνεργασία με γνωστούς εκδοτικούς οίκους. Στο χώρο θα βρείτε και πολλούς αξιόλογους μεταχειρισμένους τίτλους σε εξαιρετικές τιμές.
Επίσης θα υπάρχουν φωτογραφίες από το αρχείο της Φωτογραφικής Ομάδας του Παίρνω Αμπάριζα, προσφορά των μελών της για την οικονομική στήριξη του χώρου , καθώς και χειροτεχνήματα προσφορά της Έφης Ψαλτίδη για τον ίδιο σκοπό.
Ώρες λειτουργίας :
Σάββατο 17 Δεκεμβρίου από 11.00πμ έως 4.00μμ
Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από 11.00πμ έως 4.00μμ
Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου από 6.00μμ έως 9.00μμ
Τρίτη 20 Δεκεμβρίου από 6.00μμ έως 9.00μμ
Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου από 6.00μμ έως 9.00μμ
Κάθε ημέρα βιβλίου είναι μέρα μοιράσματος της γνώσης, του ταξιδιού, της ανάγκης για αναζήτηση που γίνεται όλο και πιο αναγκαία για τον προσανατολισμό σε μια μεταβατική εποχή. Στο “παίρνω Αμπάριζα” αποφασίζουμε να είμαστε συνοδοιπόροι του βιβλίου και να είμαστε πάντα ανοιχτοί σε βιβλιοπαρουσιάσεις, συλλογικές αναγνώσεις, συζητήσεις με αφορμή ένα βιβλίο, παζάρια βιβλίων.
Καλή ανάγνωση!
Παίρνω Αμπάριζα
Λυσίου & Γαλακηδών 11, Γαλάτσι τηλ.2111169879
Ξεκινoύν την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου,οι φετεινές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Γαλατσίου ,οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο ,που θα στηθεί στο στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» (Καραϊσκάκη & Ρεθύμνης).
Θα πραγματοποιούνται καθημερινά ,από την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 8 Ιανουαρίου.
ώρες 10:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00 (εκτός από 25 Δεκεμβρίου, 1 & 6 Ιανουαρίου),
Η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ σε όλες τις εκδηλώσεις!
Mε αφορμή απόφαση του Άρειου Πάγου,που έκρινε τελεσίδικα ως ιδιωτική μια έκταση 702 τ.μ. στο Λόφο Κόκκου,μέσα σε περιοχή που έχει κριθεί δασική και αναδασωτέα,οι κομματικές οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ,διοργανώνουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου "Καμίνι" με θέμα το Δασόκτημα Ομορφοκλησιάς(Βεϊκου)
Ομιλητές
Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, Δημοτικός Σύμβουλος & επικεφαλής της ¨Λαικής Συσπείρωσης" Γαλατσίου
Γιάννης Πρωτούλης , μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ & επικεφαλής της ¨Λαικής Συσπείρωσης" Αττικής
ΥΓ ..Διαβάστε την σχετική αακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Λαϊκή Συσπείρωση" Γαλατσίου
...η Εκδήλωση ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 20 Νοεμβρίου και μεταφέρθηκε μια (1) εβδομάδα αργότερα..Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Οι γιορτές πλησιάζουν και πολλοί γονείς, αδυνατούν να προσφέρουν τα χριστουγεννιάτικα δώρα που κάθε παιδί περιμένει.
Για αυτό, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΪ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ!!!
Το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου, διοργανώνει δράση συγκέντρωσης χριστουγεννιάτικων δώρων, ώστε να μην αφήσει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του.
Η δράση πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00 στο ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους)
Σας περιμένουμε για να συγκεντρώνουμε για τα παιδιά των ωφελούμενων της Κοινωνικής Υπηρεσίας δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ό, τι άλλο μπορεί να ονειρευτεί κάθε παιδί.
Το Artivism movement είναι ένα πάντρεμα τέχνης και ακτιβισμού!
Το Artivism movement έχει στόχο κάθε φορά να θέτει επί τάπητος ζητήματα που μαστίζουν τη σημερινή κοινωνία αναλύοντας τα σε θεματικά concepts! Σκοπός είναι οι θεατές και οι καλλιτέχνες να αναπτύξουν ένα διάλογο με κοινό παρονομαστή τη τέχνη και τη πολιτεία. Βασικό μέλημα του θεσμού είναι να επιτευχθεί η κοινωνική δραστηριοποίηση των πολιτών διαμέσου της ατομικής αφύπνισης! Στόχος της τέχνης άλλωστε είναι να προβληματίσει και στη συνέχεια να βελτιώσει τον άνθρωπο όχι να είναι αρεστή. Η τέχνη οφείλει να επιτυγχάνει μια βαθιά ενδοσκόπηση στον θεατή !
Το Artivism Movement στη δεύτερη δράση του, στις 13 Νοεμβρίου 2022, όπου θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Γαλατσίου ΚΑΜΙΝΙ θα σας παρουσιάσει ομιλίες, έργα (πίνακες ζωγραφικής) δρώμενα καλλιτεχνών (θέατρο /τραγούδι/επιδείξεις μόδας, κ.α.) αναφορικά με την ενδοοικογενειακή και την έμφυλη βία ως ένα καθημερινό παγκόσμιο φαινόμενο!
Με τη βοήθεια και τη στήριξη του κόσμου ελπίζουμε μια μέρα να μας επιτραπεί το Artivism Movement να εδραιωθεί ως ένας θεσμός ο οποίος θα ενώνει τις φωνές των καλλιτεχνών και του κοινού καθώς ο καλλιτέχνης δε παύει να είναι πρώτα πολίτης!