e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Tην Κυριακή 21 Iανουαρίου 2018 πραγματοποιείται  στο Άλσος Βεϊκου ,από την Sportevent με συν - διοργανωτή τον δήμο Γαλατσίου. ο αγώνας " Veikou Trail",  Ο αγώνας περιλάμβανε αποστάσεις 5 χλμ & 10 χλμ για ενήλικες (άνδρες - γυναίκες) και αποστάσεις για παιδιά .

Πληροφορίες & Εγγραφές στο VEIKOY TRAIL 

 

Την Παρασκευή 17 Μαρτίου ξεκινάει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου - Ζίτσου Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ) Εισοδος:ΔΩΡΕΑΝ

Με στόχο τη διατήρηση του ΠΑΛΑΙ ως χώρο αθλητισμού και Πολιτισμού και την προαγωγή του ιδεώδους της άθλησης και του Εθελοντισμού ο Δήμος Γαλατσίου, διοργανώνει αγώνα δρόμου με την επωνυμία «ΓΑΛΑΤΣΙ 2014» στην πόλη του Γαλατσίου, την 23η Νοεμβρίου 2014

Ο Δήμος Γαλατσίου έχει εξασφαλίσει ΔΩΡΕΑΝ είσοδο σε όσους μαθητές Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων Γαλατσίου επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Διεθνές Τουρνουά Επαγγελματικού KickBoxing, που διοργανώνει το Fight Club Γαλατσίου σε συνεργασία με το Δήμο Γαλατσίου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, από τις 11π.μ. έως τις 7μ.μ., στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου (ΠΑΛΑΙ).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη δωρεάν είσοδο των μαθητών στο τουρνουά είναι η τηλεφωνική κράτηση στο 210-2915489 ή η παραλαβή του δωρεάν κουπονιού από το χώρο του Fight Club Γαλάτσι στη Λεωφ. Βεϊκου 121-125 έως τις 7μ.μ., το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016.