e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αν και προηγήθηκε νωρίς ,με γκολ του Κλαυδιανού στο 11' ,δεν τα κατάφερε η Κορωνίδα στο γήπεδο του Άλσους Βείκου,απέναντι στην Αμιλλα Περιστερίου.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 54' και στο 60' προγήθηκαν με 2-1.Η ομάδα του Γαλατσίου αντέδρασε και ισοφάρισε σε 2-2 στο 80' με γκολ του Καράμπελα.

Στην εκπνοή του αγώνα όμως , η Άμιλλα κατάφερε να πετύχει γκολ (3-2) και να φύγει νικήτρια από το Γαλάτσι.. 

ΚΟΡΩΝΙΔΑ (Γρηγόρης Ροπόκης) Τζόι, Κράβαρι (75' Σκόλης), Βακράκης (63' Μαντζούφας), Ψαρρός, Καράμπε,ας Παπανίκος, Χρηστίδης (46 Φλέσσας), Μαυρος, Κορρές, Μούτσα (57' Κουκουλάρης), Τσελέντης.

ΑΜΙΛΛΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Φώντας Καζακόπουλος) Γεροντάκης, Σωτηρίου, Χάλαρης, Πουλέρι (46 Παππάς),  Κατσιύλας, Κασιμάτης, Καλαμπαλίκης (73' Μπερνικόλας), Τζαβάρας, Πουλιος (78' Μπαϊράμης), Κοπανάς, Δέγκλερης (63' Κλαυδιανός)

Πηγή:Soccerlive.gr

 

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ , η Κορωνίδα Γαλατσίου ήττήθηκε με 3-2 από τον Ιπποκράτη στο γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι..

Μια ήττα όμως που αφήνει πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια του πρωταθλήματος, αφού συνοδεύτηκε από μια σπουδαία εμφάνιση.Τα γκολ πέτυχαν οι Παπανικος και Τσελεντης.

Παραμένει χωρίς βαθμούς ο ΠΑΣ Γαλάτσι ,αφού στα 3 παιχνίδια  του πρωτάθληματος  του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ, έχει γνωρίσει 3 ήττες, δύο εκ των οποίων στην έδρα του.

Το Σάββατο αυτό,για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ηττήθηκε στο γήπεδο του Άλσους Βεϊκου  με 2-1 από την Κοψαχείλα.

Στο 40′ ο Χαραλάμπους έκανε το 1-0 για τον ΠΑΣ Γαλάτσι ,η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου κατάφερε όμως να πάει στα αποδυτήρια με την ισοπαλία ,αφού έφερε τον αγώνα στα ίσα ,με πέναλτι στο 40'.Στο 51' οι φιλοξενούμενο πέτυχαν την ανατροπή..

ι στους 3 αγώνες ,έχει χάσει με το ίδιο σκορ.(2-1)

 

Πληροφορίες από το Stoplekto

 

YΓ. Ο ΠΑΣ έχει ένα αγώνα λιγότερο.

Τείνει να γίνει ο κακός του δαίμονας . Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά ο ΠΑΣ Γαλάτσι απέναντι στην Α.Ε. Ελευθερούπολής. Για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου της Β' ΕΠΣΑ γνώρισε την ήττα με 2-1 στο γήπεδο της Ν. Ιωνίας.

Η Ελευθερούπολη προηγήθηκε στο 25′ ,αλλά ολύ γρήγορα ήρθε η ισοφάριση για το Γαλάτσι. Ο Γεωργαντώνης με υπέροχο δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 30ο λεπτό, έστειλε την μπάλα στην γωνία του Μπόνη και ισοφάρισε σε 1-1.Το τελικό σκορ ,που έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους, διαμορφώθηκε στο 76'


Να θυμίσουμε ότι από την Α.Ε. Ελευθερούολης  είχε χάσει και στην έδρα του πριν 15 ημέρες ,σε αγώνα του κυπέλου ΕΠΣΑ και είχε αποκλειστεί.

Μετά από την ήττα , ο ΠΑΣ παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν(0)  βαθμούς...αλλά και ένα αγώνα λιγότερο.

FB  Π.Α.Σ. ΓΑΛΑΤΣΙ