e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ανεβάζοντας την απόδοση του στο δεύτερο μέρος, o ΠΑΣ Γαλάτσι νίκησε με 2-0 την Ιεράπολη και παρέμεινε ζωντανός στη μάχη της ανόδου.((BAΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Μετά από ένα πρώτο μέρος χωρίς γκολ, η ομάδα του Θανάση Ζαμπούρα μπήκε πιό δυνατά στο δεύτερο και καθάρισε το ματς σε 4 λεπτά. Αρχικά στο 69' ο Παπαδόπουλος έκανε το 1-0, ενώ στο 72' ο νεοαποκτηθείς Καράτι μόλις τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του έκανε το τελικό 2-0.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Βιλαντώνης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Μπίλο (56' Σιάνη)(81' λ.τ. Ραπάι), Ιωαννίδης (69' Καράτι), Κλάδης (84' Μπίκοβ), Παπαδόπουλος, Θεοδωρακάτος, Τόσκα.

ΙΕΡΑΠΟΛΗ: Τρέβλας, Καβαλάρης (81' Μίσκα), Σπάρος (46' Κορδαλής), Λιόντος, Ράπτης, Βέρρας (33' Καραμάνογλου), Λαγκσδίτης, Πέτας (60' Σιώζος), Λιβέρης, Κατσικογιάννης, Μίχας.

ΠΗΓΗ:NfStudiosports.gr

Ίδρωσε ο ΠΑΣ Γαλάτσι για να νικήσει  στην έδρα του τον τελευταίο της βαθμολογίας Θεμιστοκλή...που φορούσε πανοπλία.

Η ομάδα του Γαλατσίου  έδειξε να επηρεάζεται  από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ιωαννίδη. Ακόμη και όταν η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε με την αποβολή του Ραυτόπουλου στο 53' το Γαλάτσι δεν μπόρεσε να βρει τον τρόπο να παραβιάσει την εστία του Λούκου.

Τελικά χρειάστηκε η "χρυσή" αλλαγή του 19χρονου Παπαδόπουλου για να πετύχει το  μοναδικό και νικητήριο γκολ στο 80' με κοντινό πλασέ. 

Το Γαλάτσι με τη νίκη αυτή, εκμεταλλεύθηκε την ισοπαλία του Αγ. Δημητρίου με τον Παπάγου και ανέβηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας ενώ μείωσε και τη διαφορά από τον τρίτο Ατρόμητο Χαλανδρίου στους δύο πόντους.

ΠΑΣ ΓΑΛΑΤΣΙ (ΖΑΜΠΟΥΡΑΣ): Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης, Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Κλαδής (Τσαρδάς), Κυριλλίδης, Τόσκα, Μπίκοφ (74' Παπαδόπουλος), Θεοδωρακάτος, Ραπάι (63' Βιλαντώνης).

ΘΕΝΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ): Λούκος, Φραμπασχάλης (84' Σκάντζας), Νιώρας, Γιακαλός, Ανδρεαδάκης (84' Φραγκιδάκης), Καρδαμής, Γκολφινόπουλος, Ραυτόπουλος, Δημητρίου (62' Δημητρίου), Κοντός (74' Βουτσινάς), Γριμάνης.

Πηγή:NFstudiosports.gr

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την σεζόν ο ΠΑΣ Γαλάτσι, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας με 2-1, του μαχητικού Βύρωνα.

H ομάδα του Γαλατσίου είχε σε εξαιρετική μέρα τον Σιάνη, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα της ομάδας του (10’ και 62’). Το μόνο που κατάφερε ο σύλλογος του Βύρωνα είναι να μειώσουν στο 68’ με τον Σταύρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο 72’ ο Σιάνη για τον ΠΑΣ Γαλάτσι, αλλά και οι Σταύρου και Ζαφείρης για τον Βύρωνα στο 91’ είδαν την κόκκινη κάρτα και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Βύρωνας: Πανουσόπουλος, Σιαδήμας, Σταύρου, Κοντονάσιος (78’ Λάιος), Λαζάρου, Ασπιώτης, Ζαφείρης, Φαρμάκης, Τρυφέρης (80’ Κόρρας), Σταύρου, Ιωακειμίδης (66’ Πορτάλιος)

ΠΑΣ Γαλάτσι: Φραγκόπουλος, Ιωαννίδης (92’ Μιχαηλίδης), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Καραμανίδης, Κλάδης, Κυριλλίδης (94’ Αζάκας), Τόσκας, Μπίκοβ (83’ Μπαμπότσης), Σιάνη, Ραπάι (66’ Παπαδόπουλος)

Πηγή:Πάμε ερασιτεχνικό

Πολύ μεγάλη εκτός  έδρας  νίκη με 1-0 επί του Γαλατσίου πέτυχε ο Ατρόμητος Χαλανδρίου ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.Το γκολ που έδωσε την μεγάλη νίκη στους φιλοξενούμενους πέτυχε στο 89' ο Μπουτσικάρης Ι., ενώ στο 90' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσόλκας για εξύβριση.

Εξαιρετικό παιχνίδι από δύο πολύ καλές ομάδες, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (δυνατός αέρας και βροχή).

Το Γαλάτσι πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, αλλά δεν αξιοποίησε τις αρκετές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν, για να πάρει την νίκη και στον αντίποδα βρέθηκε ηττημένο με γκολ που σημειώθηκε λίγο πριν την λήξη του αγώνος.

Οι παίκτες του Γαλατσίου διαμαρτύρονται για το μη καταλογισθέν πέναλτι, σε ανατροπή του Κυριλλίδη από καταφανέστατο σπρώξιμο αντιπάλου αμυντικού, εντός της επανορθωτικής περιοχής.

ΠΑΣ ΓΑΛΆΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ιωαννίδης (75'Μπαμπότση), Ευαγγέλου, Κοσκινάς, Τσόλκας, Κλάδης, Θεοδωρακάτος, Τόσκα, Μπίκοβ (83' Ραπάι), Σιάνη, Κιριλίδης.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: Αναστασίου, Σταθιάς, Καραθανασόπουλος (54' Φλέγκας), Θανάσουλας, Παντέλογλου, Χάβος, Δούκας (81' Κωνσταντέλος), Μπουτσικάρης Ι., Μακρής, Λαγός, Μπουτσικάρης Η. (70' Μπλάνας).

Πηγή: Αθανάσιος Ζαχάκης.....

        hnfstudiosports.gr/