e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

H Κορωνίδα επέστρεψε στις νίκες,κερδίζοντας με  3-1 την ΑΕ Γλυφάδας και εδραιώνεται σε μια βαθμολογική θέση που της εξασφαλίζει με άνεση την παραμονή στην Β' Κατηγορία Αθηνών.

Διαβάστε περισσότερα

Και όμως συνέβη χθες στο γήπεδο Γαλατσίου.Ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχασε τους δυο πρώτους βαθμούς μετά 17 αγώνες χωρίς καμιά απώλεια,αφού δεν κατάφερε να κερδίσει την δεύτερη στην βαθμολογία Κοψαχείλα.

Αν και βρέθηκε να χάνει πολύ γρήγορα (19'),κατάφερε να ισοφαρίσει στην αρχή του 2ου ημιχρόνου(50'),με εκτέλεση πέναλτι  από τον Βαγγέλη Συγγελάκη.Δεν μπόρεσε όμως στα εναπομείναντα 40 λεπτά να φτάσει στην νίκη. Το πρώτο στοπ κάποια στιγμή θα ερχόταν,χωρίς βέβαια να επισκιάζει την φετεινή εκπληκτική πορεία.

Διαβάστε περισσότερα

Κατά τη διάρκεια της Τιτανομαχίας ο Προμηθέας τάχθηκε υπέρ του Δία και γι' αυτό δεν τιμωρήθηκε όπως οι άλλοι Τιτάνες...Ο ΠΑΣ Γαλάτσι όμως στο γήπεδο Υμηττού, τιμώρησε με 1-0 τον Προμηθέα Βύρωνα, που προσπάθησε να του κόψει βαθμό.

Έτσι λοιπόν μετά 17 αγωνιστικές στο Πρωτάθλημα της Γ' Κατηγορίας Αθηνών,ο ΠΑΣ Γαλάτσι έχει συγκεντρώσει το απόλυτο των 51 βαθμών...και αναζητείται πλέον η ομάδα,που θα του στερήσει έστω και έναν βαθμό

Η Κορωνίδα επέστρεψε στις νίκες και πέρασε  ένα όμορφο κυριακάτικο  απόγευμα στο Γαλάτσι.Με δύο γκολ του Χρήστου  Βελέντζα,και από ένα του Ηλία Μαργέλου και του Ευθύμη Κώττη επικράτησε πάρα πολύ εύκολα του Καλαμακίου με 5-1.

Διαβάστε περισσότερα