e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους αφού σήμερα, Δευτέρα, 27 Αυγούστου το απόγευμα ανακοινώθηκαν τελικά, τα αποτελέσματα των πανελληνίων και οι Bάσεις 2018 για τις πανελλήνιες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ειδική πλατφόρμα results.it.minedu.gov.gr.

Οι βάσεις 2018 θα αναρτηθούν και στα Λύκεια όλης της χώρας.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι πληκτρολογώντας στην πλατφόρμα τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό τους και τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών τους στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο - Μητρώνυμο) θα μπορούν να δουν την σχολή που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους. Το υπουργείο Παιδείας ανακοινώνει τα μόρια εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από νωρίς το πρωί και έτσι δεν θα χρειαστεί να περιμένουν αγωνιωδώς πάνω από τους υπολογιστές τους μέχρι το μεσημέρι όπως έγινε με την ανακοίνωση των βαθμολογιών.

Δείτε εδώ τις βάσεις

Δείτε εδώ τις βάσεις ανα σχολή

Πηγη:dikaiologitika.gr/

 

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 από τις 11:00 π.μ. έως τις 17:00.

Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό προκειμένου να πραγματοποιήσουν έκτακτη γενική συνέλευση.

Αναμένεται ενδεχόμενη αντίδραση και από την ΣΤΑΣΥ για την στάση εργασίας αυτή.

 

Η ανακοίνωση του σωματείου:

Το Σωματείο μας προκηρύσσει 6ωρη στάση εργασίας την Πέμπτη 12/07/18 από τις 11:00π.μ. έως τις 17:00μ.μ. για την πραγματοποίηση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέματα ημερήσιας διάταξης:

 

- Συζήτηση επί του ζητήματος περί ελλείψεως ανταλλακτικών για τουςσυρμούς.

- Έλλειψη προσωπικού και συνεχής μείωση αυτού.

- Παρεμπόδιση της ιεραρχικής εξέλιξης των ηλεκτροδηγών.

- Μισθολογικές ανισότητες των επαναπροσληφθέντων συναδέλφων της ΣΤΑΣΥ παρά την πλήρωση ομοίων προϋποθέσεων.

- Ενιαίο μισθολόγιο.

- Συζήτηση και λήψη αποφάσεως περί κηρύξεως 24ωρης απεργίας.

Η στάση εργασίας πραγματοποιείτε εξαιτίας του νέου συνδικαλιστικού Νόμου ο οποίος απαιτεί αυξημένη συμμετοχή (50+1 των μελών), καθώς και της άρνησης της διοίκησης της εταιρίας να διευκολύνει τα μέλη του Σωματείου διαθέτοντας υπηρεσιακό συρμό.

Πηγή:Athens Transport

 

Στάσεις εργασίας  και απεργίες θα πραγματοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την ερχόμενη Τετάρτη & Πέμπτη 30-31  Μαϊου, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας έχουν κηρύξει 24 απεργία την Πέμπτη ενώ την Τετάρτη  συμμετέχουν στην  24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ. Συγκεκριμένα..

 

Την Τετάρτη, 30 Μαΐου,

  • τα λεωφορεία (και τα Express Αεροδρομίου) και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ.

 

Για την Πέμπτη 31 Μαΐου λόγω της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλαν οι εργαζόμενοι τους,

  • τρόλεϊ και λεωφορεία του ΟΑΣΑ θα είναι ακινητοποιημένα όλη την ημέρα.

 

Την Τετάρτη 30 Μαΐου

  • Ακινητοποιημένα τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, ενώ δεν θα εκτελούνται τα δρομολόγια του Μετρό από/προς Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο.

 

 

 

Σε 24ωρη απεργία προχωρεί στις 30 Μαΐου και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία και τα πλοία θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλη την ημέρα.