e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Σε απεργιακό κλοιό εισέρχεται η πρωτεύουσα από σήμερα, καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες αντιδρούν στη μεταβίβαση των Εταιρειών Αστικών Συγκοινωνιών στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών, θυγατρική του υπερταμείου αποκρατικοποιήσεων. Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι με την υπαγωγή των εταιρειών στο υπερταμείο ανοίγει διάπλατα η πόρτα για την ιδιωτικοποίησή τους.

Σήμερα, ξεκινούν 48ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στο μετρό, τον ηλεκτρικό και το τραμ, με αποτέλεσμα οι συρμοί να παραμείνουν ακινητοποιημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Σε 24ωρη απεργία προχωρούν οι εργαζόμενοι στα υπόλοιπα μέσα την Κυριακή. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν την Κυριακή λεωφορεία, τρόλεϊ, ηλεκτρικός, τραμ και μετρό. Οι εργαζόμενοι σε όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το απόγευμα (5 μ.μ.) στο Σύνταγμα.

 

​Η βουλευτής του Συριζα Ε. Αυλωνίτου (πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου)δεν λέει ποτέ όχι στη δημοσιότητα… Άλλωστε όπως τονίζει η ίδια, δουλειά και υποχρέωση των βουλευτών είναι να υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική του κόμματός τους. Εκείνη πάντως έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει τις πολιτικές της παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, οι οποίες περιλαμβάνουν από συμμετοχή σε πάνελ πολιτικής εκπομπής, μέχρι τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Μάλιστα αυτή τη φορά πάει ένα βήμα παρά πέρα και ως πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια της κολύμβησης, φοράει το μαγιό της και υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική στην πισίνα για χάρη του Down Town.

Χαμογελαστή και άνετη, βουτάει στο νερό και ποζάρει από τον βατήρα της πισίνας, ενώ θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπέρ της… άσκησης και της υγιεινής ζωής, κάνει διατάσεις και τρέχει στον στίβο, με το κολάν και τα αθλητικά της παπούτσια.

Και δεν αρκείται μόνο σε αυτό, αλλά αποκαλύπτει και αρκετές προσωπικές πληροφορίες για τον άνθρωπο Ελένη και όχι τη βουλευτή.

«Δεν έχω προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο τύπο άνδρα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με γοητεύει η ευγένεια και δίνω σημασία στις γνώσεις και στην προσωπικότητα ενός άνδρα», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση, αφού πρώτα φυσικά έχει κάνει το χρέος της και έχει υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης.

Χαρακτηρίζει επίσης… «Σαπφώ Νοταρά» της πολιτικής, την άλλοτε σύντροφό της στο κόμμα, Ζ. Κωνσταντόπουλου, ενώ ακολουθώντας την ετυμολογική ερμηνεία της λέξης… γοητευτικός, δηλαδή εκείνος που βγάζει γοερές κραυγές, ανακηρύσσει τον Ανδρέα Λοβέρδο ως τον γοητευτικότερο άνδρα της Βουλής!

 

Όσο για την επεισοδιακή της εμφάνιση στην Αννίτα Πάνια, η κυρία Αυλωνίτου δεν κρύβει την ενόχλησή της και λέει:

«Στην Πάνια πήγα μια φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη που μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κυρία Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει δια τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω στην εκπομπή της. Περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

ΠΗΓΗ & Φωτο:www.star.gr

Η ΟΝΝΕΔ Γαλατσίου θα ήθελε να προσκαλέσει όλα τα μέλη της και μη στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των 5 μελή στελεχών της που θα γίνει στις 3 Απριλίου.

Όλοι όσοι θέλουν να ψηφίσουν πρέπει να γραφτούν ηλεκτρονικά  στην σελίδα http://members.onned.gr/ μέχρι τις 23 Μαρτίου και ώρα 21.00 από ηλικίες 16 έως 33. 

Προσόχη δεν έχουν δικάιωμα ψήφου όσοι είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γκρουπ ΟΝΝΕΔ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ --- onned galatsiou στο FB

ή στο τηλέφωνο 6971696859 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ