e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

                                                         

 

Διαπιστευμένος με  ΕΟΠΥΥ
(Δέχεται και με ραντεβού)

Δευτέρα έως Παρασκευή : 10:00 -12:30 & 18:00– 20:30

Ιατρικά πιστοποιητικά για άδεια οδήγησης

 

ΣΥΡΟΥ 9-11 ,ΠΑΛΑΙΟ ΤΕΡΜΑ-ΓΑΛΑΤΣΙ

 

Τηλ:210 2930 460 , Κιν:6944 281 772

 

e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Ο Γιώργος (Τζωρτζ) Κουνάνης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. 

Στο Πανεπιστήμιο του Όσλο ειδικεύτηκε στο Διεθνές Δίκαιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και στο Διεθνές Ποινικό Δίκαιο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. 

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στο Διεθνές Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Από το 2009 έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές συλλογικότητες. 

- Είναι ιδρυτικό μέλος και συνδιαχειριστής της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ Εργασιακής Υποστήριξης, μέλος της ομάδας του Red Umbrella Athens και της Colour Youth — Κοινότητας LGBTQ Νέων Αθήνας.

- Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει επίσης συνεργαστεί με τη Διεθνή Αμνηστία, τη Θετική Φωνή, την AIESEC, το ESN, την ομάδα ΛΟΑΤ ΑμεΑ, το Athens Pride, το ΕΠΣΕ κλπ.

- Το 2015 δημιούργησε το σεμινάριο «Πως να κάνουμε πιο κουήρ την (ετερο)κανονικότητα», ενώ από το 2016 συνεργάζεται με τη LiFO και το Vice Greece ως εξωτερικός συνεργάτης. 

Έχει ζήσει, σπουδάσει κι εργαστεί στο Όσλο, στο Βερολίνο, στο Άμστερνταμ και στο Λούμπλιν Πολωνίας.

Μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Ελληνικά κι έχει γνώσεις από Γερμανικά και Ιταλικά.

Σήμερα διαμένει στην Αθήνα κι επιδιώκει καθημερινά τη θετική αλλαγή της Ελληνικής κοινωνίας.

 

Link για σελίδα FB: https://www.facebook.com/giorgos.kounanis/

 

Γιώργος (Τζωρτζ) Κουνάνης M.Sc.

Πολιτικός Επιστήμονας, Ακτιβιστής,

 

Υποψήφιος Βουλευτής Β1 Αθήνας — Βόρειος Τομέας με τον ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία

M: (0030) 6970174519

@: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ο Αθανάσιος Καρανάσιος  με " Γαλατσιώτικες ρίζες",διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός,  συμμετέχει στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, ως υποψήφιος βουλευτής στον Βόρειο  Τομέα  Αθηνών(περιλαμβάνει και το Γαλάτσι),  με την Ελληνική Λύση!

 

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, αγαπητοί συμπατριώτες απανταχού της γης,

Πονάμε που βλέπουμε όλα να φθείρονται, να σαπίζουν στον τόπο μας. Στην εξουσία οι φαύλοι παραδίδουν γη και ύδωρ στους κατακτητές της πατρίδας μας. Μετατρέπουν σταδιακά με αποτρόπαιους σχεδιασμούς τους αυτόχθονες Έλληνες σε ξένους, σε δουλοπάροικους, σε παρίες στην χώρα τους.

Οικογενειοκρατία, νεποτισμός, αριβισμός, ατομικίστικος ωφελιμισμός είναι οι (αν)ήθικες στάσεις της πολιτικής και κοινωνικής φιλοσοφίας στην Ελλάδα. Το άκρατο ατομικό συμφέρον προηγείται του κράτους, του Έθνους, της κοινωνίας. Το αντικοινωνικό, αντεθνικό σύνθημα είναι κοινό χαρακτηριστικό τους: «Να πεθάνει η Ελλάδα και να ζήσουμε μόνον εμείς»!

Οι 20 δεκαετίες του «ελεύθερου» εθνικού βίου υπήρξαν μια ατέλειωτη σειρά συμφορών, κρίσεων κάθε λογής, ανωμαλίας, ανασφάλειας και λαϊκής δυστυχίας. Ήταν λίγα τα διαλείμματα πολιτικής ευιδίας, εσωτερικής γαλήνης, δημιουργικής ευφορίας, κοινωνικής ευημερίας, ανεξαρτησίας, χρηστού δημόσιου βίου, αισιοδοξίας και προκοπής.

Ποιος φταίει; Λένε πως υπαίτιοι είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Όμως ο Ελληνικός Λαός στην συντριπτική πλειοψηφία του δεν ήταν ποτέ παρών στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, για την άσκηση της οικονομικής, δημοσιονομικής, πολιτιστικής και εθνικής πολιτικής. Συνεπώς φταίει η διαφθορά της εξουσίας, που αλλοτριώνει και εξανδραποδίζει τον πολίτη,που αποσαθρώνει το κράτος, το Έθνος, την κοινωνία.

Δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, ότι η δημοκρατία (η λαϊκή κυριαρχία) και η αντιπροσώπευση είναι ασύμβατα μεταξύ τους πολιτικά συστήματα. Τα πολιτικά κόμματα, έχοντας αποκοπεί από την κοινωνία των πολιτών, συγκροτούν μια στυγνή ολιγαρχία ανεξέλεγκτων Διευθυντηρίων, που φιμώνει, αδρανοποιεί, εξουδετερώνει και εκμεταλλεύεται το κοινωνικό σώμα. Η κομματοκρατία είναι υπόλογη και υπεύθυνη, όχι μόνον για κάθε αυθαιρεσία, ανομία και διαφθορά, αλλά και για την στέρηση κάθε δυνατότητας από τον λαό, να εκφράζει την δική του βούληση, να ασκεί την δική του εξουσία, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Για τους παραπάνω λόγους κι άλλους πολλούς, που λόγω έλλειψης χώρο δεν αναφέρω, που όμως εν πολλοίς είναι παγκοίνως γνωστοί επέλεξα, να είμαι ανέκαθεν ενεργός και μάχιμος πολίτης, λειτουργώντας ως τροχοπέδη στην ξέφρενη κοινωνική και εθνική καταρακύλα!

Αν υπήρχε «επαναστατικό περιβάλλον» θα ήμουν αντίστοιχα ένθερμος μπροστάρης για την ανατροπή του διεφθαρμένου συστήματος της ασύδοτης καπιταλιστικής εκμετάλλευσης και της φεουδαλικής βάναυσης καταπίεσης των λαϊκών στρωμάτων. Όμως το σύστημα της «αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας» έχει εγκαθιδρυθεί και ισχυροποιηθεί διαχρονικά και υπερεθνικά. Έτσι, είμαστε υποχρεωμένοι, να παίξουμε με τους όρους της!

Αντίστοιχα, για τους παραπάνω λόγους, συμμετέχω -με την χαρά που μου δίνουν οι αγώνες μου- από μαθητής σε συλλογικότητες, σε κινήματα κάθε μορφής, πάντα με την πλευρά των μειοψηφιών, ενάντια στις κοινωνικές, επαγγελματικές και πολιτικές εξουσίες, υπερασπίζοντας το αυτονόητο «ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ» και μέσω αυτού, ευελπιστώ να προσποριστώ κι εγώ ατομικά τα ηθικά και βιοποριστικά οφέλη του.

Ο κατακερματισμός της συλλογικότητας είναι αυταπόδεικτα με επιστημονικά και ιδεολογικά κριτήρια αντιπαραγωγικός και εν τέλει καταστροφικός για όλους. Το έργο που παράγεται από μια συλλογικότητα είναι πολλαπλάσιο (!) από το άθροισμα των επιμέρους έργων των μελών της!

Έτσι, συμπαρατάχθηκα προ τριετίας από την πρώτη στιγμή, στην ομάδα πέντε έξι ανήσυχων και δραστήριων ανθρώπων δίπλα στον αεικίνητο, πολυσχιδή και φίλο μου Κυριάκο Βελόπουλο και οργανώσαμε ένα πρωτοποριακό φερέλπιδο κίνημα, που μετεξελίχθηκε γοργά στο δυναμικό κόμμα Ελληνική Λύση. Η Πυξίδα, το έμβλημα του κόμματος ήταν δική μου έμπνευση. Προτίμησα όλη αυτή την τριετία να κρατήσω χαμηλούς τόνους, γιατί δεν έχω χρεία της ματαιόδοξης αναγνωρισιμότητας.

Θα είμαι υποψήφιος λοιπόν στις επόμενες εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου με την  Ελληνική Λύση στον Βόρειο  Τομέα  Αθηνών

Ζητώ την αποδοχή και την στήριξη όσων με κατανοούν και πιστεύουν σε εμένα, με την υπόσχεση, ότι -μέσα σε ένα άνισο και αντιδημοκρατικό μηντιακό περιβάλλον- θα ανταποκριθώ στο ακέραιο στην εμπιστοσύνη και στην τιμή, να εφαρμόσω πιστά ως εντολοδόχος (αντιπρόσωπος) τις εντολές των εντολέων συμπατριωτών μου.

Σας ευχαριστώ !!!

 

Καρανάσιος Αθανάσιος

 

Αθήνα 21/6/2019