e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η φωτιά που ξεκίνησε περίπου στις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής  δίπλα στην ΕΥΔΑΠ .εξαπλώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς με αποτέλεσμα να φτάσει και σε έναν καταυλισμό που είχαν στήσει Ρομά πίσω από το Ολυμπιακό Γυμναστήριο  Γαλατσίου.(ΠΑΛΑΙ) Μέσα σε δευτερόλεπτα όλα τυλίχθηκαν στις φλόγες και ο καταυλισμός καταστράφηκε εντελώς.

Τρίτωσε το κακό με τις φωτιές στο Γαλάτσι την Παρασκευή 4 Αυγούστου.Με την πυρκαγιά δίπλα στην ΕΥΔΑΠ και την φωτιά σε διαμέρισμα, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Παρασκευής,εκδηλώθηκε πυρκαγιά στις παρυφές του Άλσους Βεΐκου , κοντά στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Βεΐκου.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά ξεκίνησε από την οδό Μάρκου Μπότσαρη και έκαψε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Λόγω του ανέμου που οδηγούσε τις φλόγες προς το Άλσος και μακριά από τα σπίτια δεν κινδύνεψε κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο βρέθηκαν 60 πυροσβέστες με 17 οχήματα,που   λίγο μετά τα μεσάνυχτα κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά κι έτσι να μην κινδυνέψει ούτε το Άλσος,ένας από τους λιγοστούς πνεύμονες πρασίνου της περιοχής αλλά και της Αθήνας.

ΠΗΓΗ:ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

 

Ημέρα φωτιών στο Γαλάτσι,αφού λίγο μετά την φωτιά στην ΕΥΔΑΠ, φωτιά ξέσπασε και σε διαμέρισμα τετάρτου ορόφου επί της οδού Δερβενακίων στο Γαλάτσι. Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έφτασε άμεσα στο σημείο για την κατάσβεση, ενώ ένας άνδρας τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να βοηθήσει! 

Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 16:30 το απόγευμα της Παρασκευής, 04.08.2017 και σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr που βρίσκεται στο σημείο, ακούστηκαν δύο εκρήξεις κατά την διάρκεια της φωτιάς.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής με οκτώ πυροσβέστες, προσπαθώντας να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, χρησιμοποιώντας σκάλες για να ανέβουν στο διαμέρισμα που φλέγονταν.

Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ ,δείτε φωτογραφίες και βίντεο στο ....NEWS.IT

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο και αφού πρώτα έδωσε τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες στον άνδρα, στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκόμισε από την πτώση ένα σπασμένο πόδι.(Newsbeast.gr)

Τυχεροί στην ατυχία τους ήταν οι ένοικοι της πολυκατοικίας, καθώς τα οχήματα ήταν πολύ κοντά στην περιοχή, λόγω της άλλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στο Γαλάτσι, στις εγκαταστάσεις της ΕΥΔΑΠ.(Newsbeast.gr)

 

H φωτό του Moros Spiros