e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Ναι ρε σιχαίνομαι την πιστωτική κάρτα σας και το άυλο χρήμα. Τί πάταξη της φοροδιαφυγής και πράσσειν άλογα; Εδώ γίνεται της πόπης με τις λίστες, τους εκατομμυριούχους, τους προνομιούχους της Βουλής και τις offshore! Ο ΦΠΑ από τις τσίχλες σας έλειψε;  Θέλω τα λεφτά μου, να τα φυλλομετράω, να κοιμάμαι μαζί τους, να τα βάζω-βγάζω στις θυρίδες, να τα σκίζω, να ανάβω τσιγάρο (αν κι αυτά απαγορεύονται στο οργουελικό στρατόπεδό σας), να κάνω τα "τούβλα" τραινάκι, να βγάζω φωτογραφίες τις δεσμίδες και να τις κάνω κορνίζες, να τα δωρίζω στα παιδιά μου, σε γυναίκες, σε ανίψια και σε άστεγους, να πηγαίνω ταξίδια χωρίς να δίνω αναφορά σε κανένα, να τα χώνω σε πήλινα δοχεία, να τα βάζω για ξέπλυμα στο πλυντήριο να γίνονται καθαρά, να τα κολλάω στο μέτωπο των μουσικών, να τα πετάω στον αέρα σ όποιον χορεύει, να τα βάζω στο ντεκολτέ της στριπτιζού, να τα παίρνω και να φεύγω αν γίνει πολεμική σύρραξη .... 

Το κυριότερο όλων γιατί θέλω το ρευστό από την πιστωτική είναι για "ΝΑ ΕΛΕΓΧΩ ΕΓΩ", αν έχουν οι απατεώνες τραπεζίτες, το χρήμα που τους κατέθεσα κι "ΟΧΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΜΕΝΑ" οι homo εξυπνάκηδες της διεθνούς και ντόπιας μαφιοκρατίας/κλεπτοκρατίας και οι κομπλεξικοί υπηρέτες τους -που φτιάχνουν χρήμα από το μηδέν, ενώ εγώ πρέπει να φτύνω αίμα, για να το βγάλω- ... τί τρώω, τί πίνω, τί ψωνίζω και πού γουστάρω εγώ να τον παίρνω ή να τον δίνω! 

Επαναλαμβάνουν, ό,τι έκαναν με τις μετοχές πριν από 15 χρόνια -τις έκαναν άυλες, αέρα. Πριν τις έβλεπες, τις έπιανες, τις γνώριζες, τις έδινες στα παιδιά σου στα γηρατειά σου . Μετά εξαφανίστηκαν, έγιναν αριθμοί μέσα στα κομπιούτερ ή πάνω σε κάτι παλιόχαρτα. Ήταν σαν να τις υπεξαίρεσαν. Όταν υπάρχει διακοπή ηλεκτρικού δεν έχεις τίποτα από τη μια στιγμή στην άλλη. Κι αν αυτή η διακοπή ρεύματος έχει συνέχεια σε ανωτέρα βία, τότε γίνεσαι και εσύ ένα τίποτα -μηδενίζονται όλα. Μιλάμε για μεγάλο δράμα με τους νταβατζήδες που μπλέξαμε!   

Βρε ουστ από δω κι εσείς τα χαζοχαρούμενα ανθρωπάκια, που τρέχετε βλακωδώς και αδιαμαρτύρητα, να κάνετε αιτήσεις για άυλο χρήμα και να γράφεστε μέλη σε κλαμπ cash free (έτσι τα λένε τα λαμόγια και οι φραγκολεβαντίνοι της ν.τ.π.), που όντας εκατομμυριούχος που πληρώνεις cash και δίνεις και μπουρμπουάρ άμα λάχει σε καμιά ευγενική σερβιτόρα, δεν μπορείς να αγοράσεις ούτε ένα μπουκαλάκι νερό να πιεις, αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα!!!

Ναι ρε γι αυτό ΔΕΝ γουστάρω τις πιστωτικές και τις κάρτες πολίτη, γιατί θέλω την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μου από εσάς τους απατεώνες και δυνάστες μου! Τ ακούτε ρε; ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Πολιτικού Μηχανικού

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

Εν όψει της ψήφισης των "προαπαιτούμενων" ...

Κάθε "βολευτής" τσεπώνει καμιά δεκαριά κολαριστά χιλιάρικα μηνιαίως ("αποζημίωση" τη λένε χαχαχα) συν παράλληλα τη σύνταξη (βλ π.χ. κ.κ. Δ...., Λ... , Φ...), έχει γραφεία στη Βουλή, φυλασσόμενα και κλιματιζόμενα γραφεία γύρω απ τη Βουλή μαζί με φως, νερό, κοινόχρηστα εξοφλημένα, συγκοινωνιακή και ταχυδρομική ατέλεια (άρθρο 63 Σ.), 4 και παραπάνω "εξαπτέρυγα - συμβούλους" να του αντιγράφουν από παλιές ομιλίες άλλων "χαρισματικών" συναδέλφων (π.χ. το γέρο της δημοκρατίας, τον Αντρέα κ.ά) εντυπωσιακά τσιτάτα και τις "εξυπνάδες", που πρωτοκολλεί στο βήμα, ή κσμιά ατάκα που "πετάει" δήθεν αυθόρμητα στις στημένες εκπομπές κανενός καλόβουλου δημοσιογράφου, κάποιους χαφιέδες αυλικούς να του πλέκουν ιστορίες για δολιοφθορείς και αντιπάλους ... όλα τα γραφεία "επανδρωμένα", παρακαλώ, με καλλονές γραμματείς και φαρισαίους ... μπάτσους για να του φοράνε το σακάκι και του ανάβουν το τσιγάρο, αστραφτερές έως αλεξίσφαιρες λιμουζίνες- άμαξες, για να εντυπωσιάζει σαν σύγχρονος φεουδάρχης, αποκλειστικούς οδηγούς να πάνε και να φέρνουν το ευτραφές συνήθως σαρκίο του, στούντιος με σάουνες (κοντά στο άσυλο κι αυτές) με μασάζ για να χαλαρώνει ο σβέρκος και η μέση άμα λάχει ... κομματική οικονομική ενίσχυση (ως ενδιάμεσος όροφος της τούρτας των προνομίων, βλ. άρθρο 29 Σ.), έξτρα επιχορηγήσεις στην κομματική νομενκλατούρα από διάφορες άλλες ντόπιες και υπερεθνικές άδηλες πηγές (άτυπες αυτές, χωρίς αντίστοιχα άρθρα), "καλοπροαίρετες" για το "ρεαλιστικό" νομοθετικό έργο που επιτελείται, συνταγματική βουλευτική ασυλία (για όλα !!! πλην της συκοφαντικής δυσφήμισης, ασκούμενης μόνο αυτής της δίωξης κατόπιν της αδείας των συναδέλφων, βλ άρθρο 61 Σ.), αν γίνει καμιά "στραβή"... και μετά όλα αυτά ... άμεση σύνταξη για τα "γεράματα" για την "άσκηση του λειτουργήματος" (άρθρο 63 του Σ.), που προσέφερε ο κατά το άρθρο 51 του Σ. χαρακτηριζόμενος "αντιπρόσωπος του Έθνους", συμπληρωματική, παρακαλώ, της άλλης σύνταξης (ή των άλλων συντάξεων) που παίρνει λόγω ιδιότητας (!!!) και όχι λόγω παραγωγής έργου, εργασίας και ενσήμων π.χ. από το ΤΣΜΕΔΕ, το τέως ταμείο δικηγόρων, γιατρών κοκ. Κάποια άλλα κορόιδα δούλευαν μια ζωή παραγωγικά, για να ενισχύουν με δεκάδες τρόπους άμεσα ή έμμεσα τα ίδια αυτά ασφαλιστικά ταμεία.

Ε ... λοιπόν, μετά όλα αυτά, είναι να απορείς χαζοέλληνα ψηφοφόρε και τηλεπαραθυράκια, γιατί η συντριπτική πλειονότητα αυτών των υπεράριθμων αργόσχολων του εν λόγω ευαγούς ιδρύματος κυριολεκτικά αλλοτριώνονται από το σύστημα, όσοι ελάχιστοι δεν έχουν αλλοτριωθεί προηγουμένως (γιατί αλλιώς δεν περνάει κανείς την πόρτα αυτού του ασύλου); Κι αν τυχόν προκύψει κάνα σωστός ή διαφορετικός και προβάλλει αντίσταση ή θελήσει να βελτιώσει/αποκαταστήσει κάτι,  για να μετριάσει το αλαλούμ και την ασυδοσία (βλ. Κωνσταντοπούλου κ.ά.) τον βγάζουν παλαβό ή γραφικό και εκεί κλείνει η αυλαία!

Κάτσε λοιπόν εσύ μετά χαζοχαρούμενο ανθρωπάκι και ψήφισε όποιον προεπιλεγμένο και φιλτραρισμένο σου μοστράρει το σύστημα. Βλέπε και άκου μετά με ανοιχτό το στόμα τις μπούρδες, που σου αραδιάζουν όλοι αυτοί οι επαγγελματίες εγκάθετοι των τζακιών από του βήματος της κοινοβουλευτικής συντεχνίας ή τα τηλεπαράθυρα των πλουσιοπάροχα αμειβόμενων homo εξυπνάκηδων Παπαδάκηδων, Πρετεντέρηδων, Αυτιάδων, Βερύκιων, Οικονομέων, Πρωτοσάλτσηδων κλπ.κλπ

Μα είναι τόσο δύσκολο, να το καταλάβεις καλοκάγαθε άνθρωπέ μου, γιατί έχουν γίνει απαξάπαντες μνημονιακοί "εκεί μέσα" στη κόλαση, το καθαρτήριο και τον παράδεισο της "Θείας κωμωδίας" του Δάντη; Γιατί δίνουν γη και ύδωρ στους κατακτητές και τους γκάουλάιτερ; Γιατί ξεπουλάν τα πάντα σαν νάταν τσιφλίκι τους; Γιατί διαγκωνίζονται ως ψεύτες, αρχομανείς, μακιαβελικοί και αδίστακτοι;  

Επειδή εξικνούνται (φτάνουν σε τέτοιο σημείο) από την ύψιστη αρχή: "Να πεθάνει η Ελλάδα, για να καλοπερνάμε εμείς κι η φαμελιά μας"! Επειδή, υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα πίσω από όλα αυτά, που τα ενορχηστρώνει και τα κατευθύνει! Ένα οργανωμένο σύστημα επιδρομέων, που κατακλέβουν το βιός μας και εξανδραποδίζουν τα παιδιά μας! Που τάζουν μεταφυσικούς παραδείσους, αόριστη ανάπτυξη ή τέλος πάντων μια θεσούλα θυρωρού ή καθαρίστριας κ.ο.κ!

Άναψε κόκκινο. Ξεπέρασε κάθε όριο ο εκφαυλισμός της πολιτικής και η κατάντια της πλειονότητας των πολιτικών, των πανεπιστημιακών, των διανοούμενων. Ευνοικρατία, αναξιοκρατία, κλεπτοκρατία. Εκχυδαϊσμός των θεσμών. Ο ανθρωπιφαγικός "νεοφιλελευθερισμός" αποσαθρώνει την κοινωνία μας.

Ξύπνα ανθρωπάκο, ξύπνα μαλάκα! (**)

 

(*) Χλίδα: Από τότε που βγήκαν οι λάσπες, η χλίδα και οι χλιδάτοι παραπέμπουν σε λούσα, πολυτέλεια, τρυφηλότητα, αλλοτρίωση και εξαχρείωση.

(**) Όλα τα δικά τους προνόμια εφαρμόζονται κατά γράμμα, ενώ, μεταξύ των πολλών άλλων, παραβιάζονται κατάφωρα, όσα προστατεύουν τον πολίτη, π.χ. το άρθρο 17 του Σ. (προστασία της ιδιοκτησίας), το άρθρο 22 (προστασία της εργασίας), το άρθρο 33 (υπεράσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας), το άρθρο 59 (πίστη στην Πατρίδα).

 

Του Αθανάσιου  Καρανάσιου , 13/10/2015

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Διαβάστε προηγούμενα του ιδίου

 

 

Η καλή ημέρα από το πρωί....και έναν καλό καφέ φαίνεται.Το  πέρασμα από το Cafe' Seven και η απόλαυση ενός  cappuccino ή ενός  espresso,θα δημιουργήσει σίγουρα τις προϋποθέσεις για μια θετική εξέλιξη της ημέρας σας.

Μια όμορφη  και ήσυχη γωνιά   στο κέντρο της πόλης,ιδανική για ένα διάλειμμα από τα ψώνια ή την δουλειά σας.Ρουφώντας τον καφέ και τα νέα  από την εφημερίδα σας,ακούτε μια  υπέροχη μουσική που  σας χαλαρώνει και σας ταξιδεύει.Μια μουσική που όταν βρέχει, συνοδεύεται από τους ήχους των σταγόνων που χτυπούν άλλοτε διακριτικά και άλλοτε δυνατά το στέγαστρο της αυλής.


Με το σούρουπο όλα αλλάζουν όλα γίνονται πιο όμορφα.Ο  καφές εναλλάσσεται με κρασί, σανγκρία ή ποτάκι και οι  ατέλειωτες συζητήσεις, ακόμα και με την παρέα του διπλανού τραπεζιού,μπορεί να σας κρατήσουν εκεί μέχρι αργά τη νύχτα.

 

Cafe' Seven 

Λεωφόρος Βέΐκου 6 

Tηλ:210 222 3749