e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

​Η βουλευτής του Συριζα Ε. Αυλωνίτου (πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Γαλατσίου)δεν λέει ποτέ όχι στη δημοσιότητα… Άλλωστε όπως τονίζει η ίδια, δουλειά και υποχρέωση των βουλευτών είναι να υπερασπίζονται την κυβερνητική πολιτική του κόμματός τους. Εκείνη πάντως έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να κάνει τις πολιτικές της παρεμβάσεις στα ΜΜΕ, οι οποίες περιλαμβάνουν από συμμετοχή σε πάνελ πολιτικής εκπομπής, μέχρι τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια! Μάλιστα αυτή τη φορά πάει ένα βήμα παρά πέρα και ως πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια της κολύμβησης, φοράει το μαγιό της και υπερασπίζεται την κυβερνητική πολιτική στην πισίνα για χάρη του Down Town.

Χαμογελαστή και άνετη, βουτάει στο νερό και ποζάρει από τον βατήρα της πισίνας, ενώ θέλοντας να στείλει και ένα μήνυμα υπέρ της… άσκησης και της υγιεινής ζωής, κάνει διατάσεις και τρέχει στον στίβο, με το κολάν και τα αθλητικά της παπούτσια.

Και δεν αρκείται μόνο σε αυτό, αλλά αποκαλύπτει και αρκετές προσωπικές πληροφορίες για τον άνθρωπο Ελένη και όχι τη βουλευτή.

«Δεν έχω προτίμηση σε κάποιον συγκεκριμένο τύπο άνδρα, όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση. Με γοητεύει η ευγένεια και δίνω σημασία στις γνώσεις και στην προσωπικότητα ενός άνδρα», λέει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση, αφού πρώτα φυσικά έχει κάνει το χρέος της και έχει υπερασπιστεί το έργο της κυβέρνησης.

Χαρακτηρίζει επίσης… «Σαπφώ Νοταρά» της πολιτικής, την άλλοτε σύντροφό της στο κόμμα, Ζ. Κωνσταντόπουλου, ενώ ακολουθώντας την ετυμολογική ερμηνεία της λέξης… γοητευτικός, δηλαδή εκείνος που βγάζει γοερές κραυγές, ανακηρύσσει τον Ανδρέα Λοβέρδο ως τον γοητευτικότερο άνδρα της Βουλής!

 

Όσο για την επεισοδιακή της εμφάνιση στην Αννίτα Πάνια, η κυρία Αυλωνίτου δεν κρύβει την ενόχλησή της και λέει:

«Στην Πάνια πήγα μια φορά που η συζήτηση αφορούσε στην αδειοδότηση των καναλιών και μία δεύτερη που μου ζήτησαν να μιλήσω τηλεφωνικά για το ΔΝΤ. Από τη στιγμή που η κυρία Πάνια θεώρησε πρέπον να με κοροϊδεύει δια τηλεφώνου, εγώ δεν πρόκειται να ξαναπάω, αλλά ούτε και να ξαναμιλήσω στην εκπομπή της. Περίμενα να επιδείξει έναν στοιχειώδη σεβασμό και δεν έχω τίποτα παραπάνω να πω για το πρόσωπό της».

ΠΗΓΗ & Φωτο:www.star.gr

Η ΟΝΝΕΔ Γαλατσίου θα ήθελε να προσκαλέσει όλα τα μέλη της και μη στις προσεχείς εκλογές για την ανάδειξη του προέδρου και των 5 μελή στελεχών της που θα γίνει στις 3 Απριλίου.

Όλοι όσοι θέλουν να ψηφίσουν πρέπει να γραφτούν ηλεκτρονικά  στην σελίδα http://members.onned.gr/ μέχρι τις 23 Μαρτίου και ώρα 21.00 από ηλικίες 16 έως 33. 

Προσόχη δεν έχουν δικάιωμα ψήφου όσοι είχαν ψηφίσει στις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο γκρουπ ΟΝΝΕΔ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ --- onned galatsiou στο FB

ή στο τηλέφωνο 6971696859 ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Ανάμεσα στις πιο κρίσιμες & επείγουσες εκκρεμότητες που μας κληροδότησε η προηγούμενη Δημοτική Αρχή ήταν η ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ των εγκαταστάσεών του Άλσους Βεΐκου, του Άλσους που αποτελεί την αγαπημένη επιλογή για περίπατο, άθληση & διασκέδαση.

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε συνεργασία με τη Δασική Υπηρεσία και με συστηματική δουλειά χωρίς φανφάρες καταφέραμε για πρώτη φορά στην ιστορία του Γαλατσίου να εκδοθεί απόφαση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής με αποτέλεσμα να γίνει «παραχώρηση κατά χρήση της διοίκησης, διαχείρισης, βελτίωσης, συντήρησης κτλ. του Άλσους Βεΐκου στο Δήμο Γαλατσίου και χωρίς αντάλλαγμα για αόριστο χρόνο έκτασης δημόσιου Άλσους».

Τριάντα (30) χρόνια εκκρεμοτήτων, νομικών ακροβασιών και κυρίως αδυναμίας του Δήμου να διαχειριστεί το Άλσος ως ιδιοκτήτης έληξαν ύστερα από μεθοδική, συγκροτημένη προσπάθεια και με γνώμονα την αγάπη για την πόλη μας.

Σήμερα, ο Δήμος ήδη συντάσσει σχετική μελέτη για την αναβάθμιση του Άλσους και σύντομα θα ξεκινήσουν έργα συντήρησης των εγκαταστάσεων. Το Άλσος Βεΐκου θα γίνει το πιο όμορφο Άλσος της Αττικής. ‪#‎Galatsi‬ ‪#‎Alsos‬