e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Η Δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου" με ανακοίνωσή της και με αφορμή την φωτιά που εκδηλώθηκε δίπλα στο Άλσος Βεϊκου, καλεί τη δημοτική αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο που κατά βάση είναι μπροστά μας. Να διεκδικήσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, να πιέσει και να συνεργαστεί με τη δασική και την πυροσβεστική υπηρεσία. 

Ούτε ένας μήνας δεν έχει περάσει από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 18ης Μαΐου, όπου συζητήθηκε εκτός ημερησίας διάταξης η ανακοίνωση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την αντιπυρική περίοδο και τα απαραίτητα μέτρα που θα έπρεπε να παρθούν. 

Αναφέραμε τότε, ότι «Η αντιπυρική περίοδος για το 2020 έχει ήδη ξεκινήσει» και πως «η προετοιμασία για την καλοκαιρινή περίοδο αποτελεί κρίσιμο ζήτημα και δεν πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα εν μέσω πανδημίας.»

 Αναδείξαμε:

1. Ότι ο νέος σχεδιασμός για την Πολιτική Προστασία που αποτυπώνεται στο Νόμο 4662/2020 δεν προμηνύει, την κατάλληλη και ανάλογη προετοιμασία,

2. Ότι υπάρχουν στοιχεία που μας ανησυχούν έντονα, όπως για παράδειγμα οι πιστώσεις του προϋπολογισμού για το 2020, που αφορούν το Πυροσβεστικό Σώμα που ασφυκτιά από τεράστιες ελλείψεις σε όλους τους τομείς, λόγω της χρόνιας υποχρηματοδότησης.

3. Ότι το κονδύλι των 28.800 ευρώ που έχει διατεθεί, για τη λήψη των μέτρων για την αντιπυρική περίοδο, είναι αμφίβολο αν επαρκεί για να καλύψει πλήρως την προστασία των δασικών περιοχών του Δήμου μας

 

Θεωρούμε ότι έπρεπε στην συνεδρίαση της 18ης Μαΐου να έχει απασχολήσει περισσότερο το ζήτημα αυτό που είχαμε θέσει, καθώς οι ελλείψεις και η υποχρηματοδότηση για την πυροπροστασία συνολικά «φωνάζουν» από μακριά, κάτι που δεν έγινε με ευθύνη πρώτα και κύρια της δημοτικής αρχής.

Λιγότερο από ένα μήνα μετά, είχαμε τη φωτιά στο Άλσος Βεϊκου που έκαψε περισσότερα από 5 στρέμματα. Το γεγονός αυτό δεν αναδεικνύει τους δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης ούτε σε μέντιουμ, ούτε σε μάντεις κακών. Τους αναδεικνύει, όπως και όλο το λαό, θεατές στο ίδιο έργο!

Καλούμε τη δημοτική αρχή να πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υπόλοιπη αντιπυρική περίοδο που κατά βάση είναι μπροστά μας. Να διεκδικήσει μεγαλύτερη χρηματοδότηση, να πιέσει και να συνεργαστεί με τη δασική και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Καλούμε όμως πρώτα και κύρια τον λαό της περιοχής μας, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, την νεολαία, με αποφασιστικότητα να αντιπαρατεθούν με την αντιπεριβαλλοντική πολιτική των ΕΕ – κεφαλαίου – κυβερνήσεων – αστικών κόμματων παλεύοντας για άμεσα ζητήματα, σήμερα, που επείγει η αντιμετώπιση και η λύση τους, όπως :

-Να καταργηθούν όλοι οι αντι-δασικοί νόμοι, που ψήφισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις. Να εξασφαλισθούν οι προϋποθέσεις για ολοκληρωμένη διαχείριση και προστασία των δασών.

-Να καταργηθεί στο σύνολο του ο Νόμος 4662/2020 με τίτλο «Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού πολιτικής προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού και άλλες διατάξεις»

-Να γίνει ριζική αλλαγή και εκσυγχρονισμός του αντιπυρικού σχεδιασμού, της πυροπροστασίας και της πολιτικής προστασίας με αποκλειστικό γνώμονα την προστασία της ζωής και της περιουσίας του λαού και των δασικών οικοσυστημάτων από φυσικές καταστροφές και τεχνολογικά ατυχήματα και όχι την κερδοφορία των επιχειρηματικών συμφερόντων .

-Να γίνει αύξηση του μόνιμου προσωπικού στις αρμόδιες υπηρεσίες της πολιτικής προστασίας, πυροσβεστική, δασική υπηρεσία, τομέας υγείας και φορείς της τοπικής διοίκησης, με σαφή διαχωρισμό των αναγκών για τις προσλήψεις στο Π.Σ. σε επιχειρησιακό και διοικητικό προσωπικό.

- Να ενισχυθούν οι αρμόδιες δυνάμεις πυροπροστασίας με τα αναγκαία μέσα και να εξασφαλισθούν τα απαραίτητα χρήματα για τη βελτίωση των υποδομών των τεχνικών μέσων και επίγειων, με ενίσχυση και ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος σε πυροσβεστικά οχήματα και σύγχρονα πλωτά μέσα για τους λιμενικούς πυροσβεστικούς σταθμούς.

-Να ενισχυθεί και να ανανεωθεί ο εθνικός εναέριος στόλος αεροπυρόσβεσης και διάσωσης, παίρνοντας υπόψη την αποτελεσματικότητα της χρήσης ως μέσο, καθώς και τις ιδιαίτερες γεωμορφολογικές συνθήκες της χώρας μας.

 

Για την Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Γρηγόρης Χαραλαμπίδης

Τάσος Οικονόμου

Μάνθος Ιμπριάλος

 

Η Δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου, με ανακοίνωσή της ,εκφράζει την ανησυχία της και ζητά τα   αναγκαία παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά μέτρα για την ομαλή μετάβαση των μαθητών στην εκπαιδευτική μορφωτική διαδικασία. 

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

Την Δευτέρα 1/6 άνοιξαν τα Δημοτικά και τα νηπιαγωγεία με ανεπαρκές προσωπικό καθαριότητας, ενώ αν μια φορά ήταν αναγκαία η λήψη μέτρων για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, πόσο μάλλον για τα Δημοτικά και τα Νηπιαγωγεία που τα μέτρα θα πρέπει να είναι πολλαπλάσια. Η πρόθεση της κυβέρνησης να προτάξει την “ατομική ευθύνη” ακόμη και για την επιστροφή των μαθητών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση δείχνει ότι η παρακολούθηση των μαθημάτων αφήνεται στην κρίση της κάθε οικογένειας, μακριά από την υποχρεωτικότητα της εκπαίδευσης. 

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση δεν λαμβάνει υπόψη τις ανησυχίες, τις διεκδικήσεις, τις πρακτικές προτάσεις που καταθέτουν εδώ και βδομάδες οι φορείς των γονιών και των εκπαιδευτικών, για το άνοιγμα των σχολείων.

Συγκεκριμένα:

Δεν έχει πάρει μέτρα για να λύσει το φλέγον ζήτημα της καθαριότητας στα σχολεία, το οποίο αναθέτει γι' ακόμα μια φορά στους δήμους, αφήνοντας τουλάχιστον ερωτηματικά σε σχέση με τα ωράρια και τις συμβάσεις των εργαζομένων στην καθαριότητα. Η πληροφόρηση που υπάρχει για τον Δήμο μας, για 2 καθαρίστριες με 4ωρό ανά δημοτικό, εφόσον επαληθευτεί είναι τουλάχιστον, δηλώνει το λιγότερο μεγάλη ανεπάρκεια για την περίοδο και τις καταστάσεις που βιώνουμε.

Δεν υπάρχει πρόβλεψη στο πώς θα καλυφτούν τα κενά από τις αναγκαίες εξαιρέσεις ευπαθών ομάδων από την εκπαιδευτική συνέχεια, ειδικά στην περίπτωση των Δημοτικών και των Νηπιαγωγείων, που κατά βάση η διδασκαλία είναι μονοπρόσωπη.

Η συνεχιζόμενη αναστολή λειτουργίας των ολοήμερων τμημάτων δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στις οικογένειες που στέλνουν τα παιδιά σε αυτά, ενώ θα πρέπει να λυθεί άμεσα το ζήτημα με τα σχολικά γεύματα, που υπήρχε και πριν την περίοδο της καραντίνας.

Εδώ και τώρα χρειάζεται, χωρίς καθυστέρηση και με ευθύνη του κράτους και του δήμου:

- Να πληρούνται όλες οι συνθήκες υγείας και ασφάλειας. Αυτό σημαίνει: Ότι παρέχονται δωρεάν με κρατική ευθύνη όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής (αλκοολούχα διαλύματα, μάσκες, κ.ά.). Ότι άμεσα προσλαμβάνεται προσωπικό με αλλαγή του θεσμικού καθεστώτος για καθαριότητα κατά τη διάρκεια του σχολικού ωραρίου. Ότι πραγματοποιούνται με ευθύνη του κράτους και των υγειονομικών αρχών μαζικά τεστ.

- Να προστατευτούν ιδιαίτερα οι ευπαθείς ομάδες. Αυτό σημαίνει: Ότι λαμβάνονται μέτρα προστασίας των εκπαιδευτικών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, ακόμα και με παροχή ειδικής άδειας. Ότι με ιδιαίτερο τρόπο συνεχίζεται η μαθησιακή διαδικασία για τους μαθητές που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

- Να μην αντιμετωπίζεται με ημίμετρα η αναγκαία μείωση του αριθμού μαθητών ανά τάξη. Απαιτείται τώρα συνολικός επανασχεδιασμός. Δεν μπορεί η εκπαιδευτική διαδικασία να ξεκινήσει το Σεπτέμβρη με εκ περιτροπής διδασκαλία. Αυτό σημαίνει: Ότι ξεκινούν από σήμερα διαδικασίες μαζικών μόνιμων διορισμών, τουλάχιστον των χιλιάδων αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών όλων των ειδικοτήτων που βρίσκονται τώρα στα σχολεία. Ότι άμεσα σχεδιάζεται πλάνο ανεύρεσης χώρων, ανέγερσης σύγχρονων και ασφαλών σχολικών κτιρίων, ακόμα και άμεσων αναγκαίων επινοικιάσεων κατάλληλων χώρων. Ότι άμεσα ξανανοίγουν όλα τα σχολεία που είτε καταργήθηκαν, είτε συγχωνεύτηκαν διαδοχικά από τις κυβερνήσεις ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

- Να ληφθούν όλα τα αναγκαία παιδαγωγικά και εκπαιδευτικά μέτρα για την ομαλή μετάβαση των μαθητών στην εκπαιδευτική μορφωτική διαδικασία. Αυτό σημαίνει: Ότι με κρατική ευθύνη αντιμετωπίζονται η ψυχοκοινωνική στήριξη των μαθητών με τους αναγκαίους ειδικούς. Ότι επεκτείνονται άμεσα οι δομές ενισχυτικής διδασκαλίας και πρόσθετης διδακτικής στήριξης για τους μαθητές που το χρειάζονται. Ότι δημιουργούνται δημόσιες και δωρεάν δομές ουσιαστικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου.

- Τα μέτρα για την εκ περιτροπής λειτουργία των των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων, που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, θέτουν άμεσα την αναγκαιότητα: Να ληφθούν ουσιαστικά μέτρα στήριξης των εργαζόμενων γονιών (ειδικά στον ιδιωτικό τομέα) που αναγκάζονται να μείνουν σπίτι είτε για να κρατήσουν τα παιδιά τους, λόγω του ότι αυτά ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, είτε γιατί υπάρχουν στο σπίτι άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να συνεχίσει η παροχή άδειας ειδικού σκοπού, χωρίς καμία αφαίρεση κανονικής άδειας.

- Να μην κλείσουν τα ολοήμερα τμήματα. Άμεσα να παρθούν επιπρόσθετα μέτρα για τη στελέχωσή τους και για τη λειτουργία τους. Να υπάρξει πρόνοια για τα σχολικά γεύματα.

- Άμεσα να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι για να καλυφθούν οι αυξημένες ανάγκες των νηπιαγωγείων ενόψει της εφαρμογής υποχρεωτικής δίχρονης προσχολικής αγωγής, κάτι για το οποίο δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από τον Δήμο παρά τις αλλεπάλληλες παρεμβάσεις και ερωτήσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Απευθυνόμαστε στους γονείς, στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς: Τώρα είναι η ώρα να υπάρξει οργάνωση και διεκδίκηση για τα ζητήματα που τίθενται παραπάνω, τα οποία χτυπούν καμπανάκι συναγερμού για τη λειτουργία των σχολείων από τον Σεπτέμβρη. Τότε που τα σχολεία πρέπει να ανοίξουν για όλα τα παιδιά κι όχι να συνεχίζεται η εκ περιτροπής φοίτησή τους. Τότε που δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κοντέινερ, υπόγειες αίθουσες και μικρές αυλές. Τότε που θα πρέπει να γίνει πλήρης αναπλήρωση της ύλης που χάθηκε για όλους, που θα πρέπει όλοι οι απαραίτητοι εκπαιδευτικοί να είναι στις θέσεις τους από την πρώτη μέρα. Όλα αυτά απαιτούν γενναία χρηματοδότηση και ουσιαστικό επανασχεδιασμό, με γνώμονα όμως τις ανάγκες των μαθητών και τη στήριξη των σχολείων και του έργου των εκπαιδευτικών.

 

 Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου    30/5/2020

 

Η δημοτική παράταξη  "Λαϊκή Συσπείρωση", υπερψήφισε  την απόκτηση του οικοπέδου της «Ζαΐρας» και την παράλληλη αλλαγή χρήσης τμήματος του κοινόχρηστου πρασίνου του οικοπέδου  Κυμοθόης – Παπαφλέσσα – Φαύνου για ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού...

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ 18/5/2020 ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΚΥΜΟΘΟΗΣ – ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ – ΦΑΥΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΖΑΪΡΑ

 

Οι κομμουνιστές έχουμε δώσει πρωτοπόρο αγώνα εδώ και δεκαετίες μαζί με το Γαλατσιώτικο λαό ανάμεσα στα άλλα τόσο για την δημιουργία παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών για να καλυφθούν οι τεράστιες ανάγκες των λαϊκών οικογενειών, όσο και για τη διάσωση του εμβληματικού για το Γαλάτσι χώρου της «Ζαΐρας» αλλά και τους ελεύθερους χώρους γενικότερα.

Παράλληλα, με την ευκαιρία της πρότασης της διοίκησης, θα θέλαμε να καλέσουμε τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας να αναλογισθούν ότι το γεγονός προσφέρεται για την άντληση κρίσιμων και διαχρονικών συμπερασμάτων ιδιαίτερα χρήσιμων για το μέλλον του λαού και τους αγώνες του για μια καλύτερη ζωή αντάξια των προσδοκιών μας και του μέλλοντος των παιδιών μας.

Όλες οι αστικές κυβερνήσεις διαχρονικά και τα αστικά κυβερνητικά κόμματα, οι δημοτικές αρχές, το Κράτος συνολικά, πολιτεύτηκαν για πολλές δεκαετίες με αποκλειστικό κριτήριο την εμπορευματοποίηση της γης. Παράλληλα και για να καλλιεργήσουν και συμμαχίες, πολιτεύτηκαν «κλείνοντας σε κάποιους το μάτι» και είναι από κοινού υπεύθυνοι και συνένοχοι για το απαράδεκτο πολεοδομικό χάος της υπέρ -κεκορεσμένης αστικής δόμησης που έχουν κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές. Δεν ξεχνάμε, μεταξύ πολλών άλλων, ότι η κατεδάφιση της «Ζαΐρας» έγινε από τις μπουλντόζες παλιού Αντιδημάρχου της διοίκησης Παπαδιονυσίου. Επίσης, δεν ξεχνάμε ότι για 10 περίπου χρόνια, 2 διαφορετικές διοικήσεις, με διαφορετικό δήμαρχο, με την στάση τους αδιαφόρησαν εντελώς για την τύχη του οικοπέδου της «Ζαϊρας», παραδίδοντάς το επί της ουσίας στους τότε υποψήφιους κατασκευαστές. Δεν ξεχνάμε τέλος, ότι όλες οι παλιότερες διοικήσεις του Δήμου, μαζί και η σημερινή, στηρίζουν με τα μπούνια της πολιτική της εμπορευματοποίησης και της ανταποδοτικότητας των δήμων, με τις γνωστές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τον λαό.

Η πολιτική αυτή, μας έχει καταδικάσει ώστε κάθε τωρινή και μελλοντική απόπειρα στην κατεύθυνση της πολεοδομικής ανάταξης της πόλης, υπό το παρόν κοινωνικό σύστημα, να είναι μια δύσκολη και σύνθετη μάχη μέσα στις συμπληγάδες της αγοράς και του real estate και πρέπει να καταδικαστούν πολιτικά. Πιο συγκεκριμένα:

• Μόνο και μια απλή ανάγνωση των εισηγητικών της Τεχνικής 

Υπηρεσίας, ενδεικτικά της 353/2009 απόφασης Δ.Σ. για την τροποποίηση του Ο.Τ. 75/τ.98 αλλά και των παρόντων θεμάτων, αποτελεί καταθλιπτική απεικόνιση της υστέρησης της πόλης σε κοινόχρηστους χώρους, πράσινο, αθλητικούς χώρους, πρόνοια κλπ βάσει των στοιχειωδών πολεοδομικών σταθερότυπων (τ.μ/κάτοικο).

• Η κατάσταση αυτή σε συνδυασμό με τη λειτουργία της αγοράς γης έχουν οδηγήσει ώστε κάθε συζητούμενη λύση από τους σε ανεπάρκεια κατάλληλους προσφερόμενους χώρους να αποτελεί μια δύσκολη τεχνικο - οικονομική άσκηση αφού έκτος από το σκέλος του εύλογου και όχι υπερβολικού τιμήματος πρέπει να συνεκτιμηθεί προκαταβολικά και με κριτήριο του κατά πόσο εξυπηρετεί  το μελλοντικό master – plan της χρήσης που πρόκειται να εξυπηρετήσει ενώ αυτό δεν υπάρχει ακόμη καν στο χαρτί αλλά ιδεατά! Πρέπει να μπούμε στο δαίδαλο των πολεοδομικών ΦΕΚ με την απειρία εξαιρέσεων από τις διατάξεις των νόμων. Το αστικό κράτος όμως όποτε θέλει πραγματικά για τα συμφέροντα των «επενδυτών» έχει αποδείξει ότι με «φωτογραφικά» ΦΕΚ ρυθμίζει κάθε τους θέμα.

• Ταυτόχρονα στο σκέλος του εύλογου τιμήματος είμαστε «όμηροι» τυχόν λανθασμένων εκτιμήσεων των υποχρεωτικά από το νόμο ορισμένων «πιστοποιημένων εκτιμητών», όπως δείχνει και το παράδειγμα του οικοπέδου Αγ. Ειρήνης και Νιόβης που ήρθε σήμερα προ ημερήσια διάταξης. Καμία πιστοποίηση επιστημονικής ειδικότητας από τα επιμελητήρια των «ομίλων» δεν μπορεί να υποκαταστήσει τη στέρεη επιστημονική γνώση που δεν υπηρετεί απλά την «αγορά» αλλά τα εργατικά-λαϊκά συμφέροντα.

• Τέλος στο θέμα των «ισοζυγίων» πρασίνου εντός του Δήμου και της μετατόπισης των χώρων κοινόχρηστου πρασίνου μέσα στον πολεοδομικό ιστό, το αστικό κράτος έχει επίσης αποδείξει, το πιστοποιεί και μια απλή ανάγνωση της νομικής γνωμοδότησης, ότι εύκολα βαφτίζει το κρέας ψάρι και το αντίστροφο. Οι παραγόμενες πολεοδομικές λύσεις πρασίνου δεν αντέχουν καν σε φοιτητική κριτική επιπέδου 3ου έτους στο μάθημα της Πολεοδομίας. Έτσι διαχρονικά πολιτεύεται με κριτήριο το μέγιστο κέρδος από τη γη.  

Η Λαϊκή Συσπείρωση, ο συνδυασμός του ΚΚΕ, καλεί τους Γαλατσιώτες να αναλογισθούν ότι σε ένα άλλο κοινωνικο-οικονομικό σύστημα, τον σοσιαλισμό – κομμουνισμό, με την εργατική τάξη στην εξουσία, η γη και οι χρήσεις της θα είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα και επομένως τα ζητήματα αυτά θα έμπαιναν για λύση με κριτήριο την αποκλειστική πολεοδομική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και όχι το κέρδος και με εργαλείο τον ενιαίο κοινωνικοποιημένο φορέα μελετών – κατασκευών της λαϊκής οικονομίας και του κεντρικού σχεδιασμού. 

Με αυτές τις σκέψεις, η Λαϊκή Συσπείρωση υπερψηφίζει την απόκτηση του οικοπέδου της «Ζαΐρας» και την παράλληλη αλλαγή χρήσης τμήματος του κοινόχρηστου πρασίνου του οικοπέδου  Κυμοθόης – Παπαφλέσσα – Φαύνου για ανέγερση βρεφονηπιακού σταθμού.

Καλούμε τέλος την Διοίκηση του Δήμου ανεξάρτητα από τις γενικότερες προθέσεις που έχει στον τομέα της οδικής ασφάλειας συνολικά, πριν την δημοπράτηση του έργου του βρεφονηπιακού σταθμού να φροντίσει σε άλλη μελέτη (οδοποιίας) να προβεί σε πλήρη ανασχεδιασμό του ισόπεδου σηματοδοτούμενου αστικού κόμβου Παπαφλέσσα και Κυμοθόης που αποτελεί παράγοντα πρόκλησης οδικών ατυχημάτων.

Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου      19/05/2020