e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

 

Αναβάλλεται για την Κυριακή 06 Φεβρουαρίου το 6ο Veikou Trail , το οποίο είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, μετά και την απαραίτητη έγκριση του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, από την Αρμόδια Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ.

 

Οι εγγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι και το κλείσιμο, είναι ενεργές και όσοι δρομείς επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα ημερομηνία, μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντιτίμου συμμετοχής. Επισημαίνεται ότι οι εγγραφές θα κλείσουν την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 12 το βράδυ.

Όσοι δρομείς έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους και αδυνατούν ή δεν επιθυμούν να λάβουν μέρος στη νέα ημερομηνία, θα λάβουν πίσω το αντίτιμο συμμετοχής. Θα πρέπει όμως απαραίτητα να επικοινωνήσουν με την διοργάνωση, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αποστέλλοντας τραπεζικό λογαριασμό Πειραιώς με το όνομα του δικαιούχου. Επίσης θα πρέπει να αναφέρουν το ονοματεπώνυμο του δρομέα και τον αριθμό VT-…  της εγγραφής τους. Σε περίπτωση άλλης Τράπεζας, εκτός της συνεργαζόμενης, θα επιστρέφεται το ποσό της εγγραφής μείον της τραπεζικής προμήθειας.

Σημειώνεται ότι η ακύρωση της συμμετοχής είναι δυνατή μέχρι και το κλείσιμο των εγγραφών. Μετά το πέρας της ημερομηνίας και της ώρας που έχει ανακοινωθεί, δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης και επιστροφή του αντιτίμου συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Το Veikou Trail, το οποίο πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε συνεργασία με τον Δήμο Γαλατσίου από την έναρξη της δημιουργίας της διοργάνωσης τον Μάιο του 2015, συνεχώς εξελίσσεται. Η Οργανωτική Επιτροπή του Veikou Trail δημιούργησε και το νέο λογότυπο της διοργάνωσης, εμπνευσμένο από το λατινικό γράμμα V, το πρώτο γράμμα της λέξης Veikou, που είναι και o χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης, αποτυπώνοντας τη δυναμική και την εξέλιξη της.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και θα είναι διαθέσιμες μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2022, μέσα από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr, όπως επίσης και μέσα από την πλατφόρμα www.racefinder.gr.

Αποστάσεις αγώνων

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 5 χλμ

- Αγώνας Trail (κυρίως χωμάτινος) 10 χλμ

- Αγώνας Trail 10 χλμ Relay (2 X 5χλμ)

  Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του Veikou trail μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Διαρκής ενημέρωση για το 6ο Veikou Trail παρέχεται επίσης μέσω της ιστοσελίδςα της διοργάνωσης www.veikoutrail.gr και της σελίδας facebook www.facebook.com/veikoutrail.

 

 

 

 

Την Κυριακή  23 Ιανουαρίου ,από 9:30 έως  15:00, ο  ΕΟΔΥ, θα διενεργήσει  δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test Covid-19) στο  ισόγειο του Δημαρχείου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 και Ιπποκράτους),

Η προγραμματισμένη για αύριο, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 διενέργεια δωρεάν rapid test στο μνημείο Εθνικής Αντίστααης ακυρώθηκε , καθώς ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ζητάει στεγασμένο χώρο για να πραγματοποιήσει δωρεάν έλεγχο ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid test Covid-19), λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

 

Απαραίτητα για την διενέργεια του τεστ είναι οι προσερχόμενοι  

Να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους 

Να έχουν μαζί τους Ταυτότητά

Να δηλώσουν Αριθμός κινητού τηλεφώνου, ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα μέσω sms.
- να τηρούν τα μέτρα προστασίας(μάσκες,αποστάσεις)

 

Επίσης, στo παρακάτω λινκ,  όποιος πολίτης ενδιαφέρεται, μπορεί να εκτυπώσει ή να κατεβάσει τη σχετική Βεβαίωση Αρνητικού Διαγνωστικού Ελέγχου Κορωνοϊου Covid -19

https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19/bebaiose-arnetikou-diagnostikou-elegkhou-koronoiou-covid-19

. Σύμφωνα τις οδηγίες του ΕΟΔΥ ,οι μη εμβολιασμένοι πολίτες , θα μπορούν να κάνουν δωρεάν το rapid test, αλλά δεν θα μπορούν να εκδώσουν ψηφιακή βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος από το Gov.gr, καθώς αυτή είναι διαθέσιμη μέσω του συστήματος, μόνο εφόσον ο έλεγχος έχει πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό διαγνωστικό κέντρο.

 

 

 

 

 Σύμφωνα με τη σχετική λίστα που έχει αναρτηθεί στην σελίδα του ΕΟΔΥ,στο Κέντρο Υγείας Γαλατσίου,από Δευτέρα έως Παρασκευή (8 το πρωί έως 6 το απόγευμα) , θα διενεργούνται δωρεάν   rapid tests.Σύμφωνα με πληροφορίες αφορά μόνο  μαθητές και εκπαιδευτικούς και χρειάζεται  παραπεμπτικό από τον διευθυντή του σχολείου.
Το παραπεμπτικό δίνεται μόνο αν υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο σχολείο(τάξη)

Έτσι θα μπορούν να ενημερώνονται γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί για τα σημεία που μπορούν να κάνουν δωρεάν επιβεβαιωτικά τεστ, καθώς και τα αναγκαία τεστ για την τήρηση του πρωτοκόλλου, όσον αφορά τις στενές επαφές των κρουσμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΌΛΗ ΤΗ ΛΙΣΤΑ

ΥΓ. Το Κέντρο Υγείας Γαλατσίου(πρώην ΙΚΑ) ,βρίσκεται στην οδό Πρωτοπαπαδάκη  70