e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

Σύμφωνα με  έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής, της Γενικής Δ/νσης Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κλιματικής Αλλαγής της Διεύθυνσης Λαϊκών Αγορών:

 

  • Η Λαϊκή αγορά θα λειτουργεί κάθε Τρίτη στην οδό Ελ. Βενιζέλου, από τις 21-06-2022 μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους
  • Η Λαϊκή αγορά θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη στην οδό Κουντουριώτου, από 23-06-2022 μέχρι την έναρξη του σχολικού έτους

 Διαβάστε περισσότερα για τις αλλάγές στην λειτουργία των Λαϊκών αγορών

 

 Η μικρή Τζία γεννήθηκε πριν δύο χρόνια και εξαιτίας επιπλοκών 
στη γεννά, στερήθηκε οξυγόνο ο εγκέφαλός της και έμεινα εγκεφαλικά παράλυτη για παντά. Το παιδάκι αυτό  ζεί μια πολύ δύκολη καθημερινότητα και χρειάζεται άμεσα ιατρικό εξοπλισμό και αναλώσιμα (καθώς τρέφεται από την κοιλίτσα της ) εντατικό πρόγραμμα φυσιοθεραπειών, λογοθεραπειών , εργοθεραπειών κτλ , και πολλές άλλες ανάγκες να καλυφθούν , ώστε να ζειμια ζωή αξιοπρεπέστατη και να μην χειροτερεύει η κατάστασή της.

H οικογένεια της μικρής Γαλατσιώτισσας , απευθύνει έκκληση βοήθειας (με οποιονδήποτε τρόπο) .Η κατάσταση είναι δραματική και η αντιμετώπισή της πρέπει να είναι άμεση.

Σήμερα η Τζία έχει άμεση ανάγκη από εξειδικευμένα ιατρικά μηχανήματα και αναλώσιμα, τα οποία για το επόμενο διάστημα ανέρχονται στο ποσό των 15.000€.

 

Μόνο με την υποστήριξή όλων μας θα μπορέσει η Τζία και η οικογένειά της να βγουν νικητές στον τιτάνιο αυτόν αγώνα που δίνουν κάθε μέρα απέναντι στο μη αναστρέψιμο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν!

Όποιος μπορεί και θέλει να βοηθήσει οικονομικά μπορεί να απευθυνθεί στη σελίδα του Οργανισμού «Παιδική Χαρά - Child’s Happiness», όπου δίνονται οι σχετικοί λογαριασμοί.

Υπάρχει η δυνατότητα και για άμεση επικοινωνία με την οικογένεια 


Ακολουθεί δημοσίευμα που αφορά την έκκληση για την μικρή Τζία:
https://www.zougla.gr/greece/article/i-mikri-tzia-xriazete-tin-voi8ia-mas

 

 

Την Κυριακή 8 Μαϊου η ΔΡΑΣΗ  πραγματοποίησε την καθιερωμένη ανοιξιάτικη γιορτούλα της στην υιοθετημένη περιοχή των Τουρκοβουνίων,πάνω από το Λόφο Κόκκου.Μια περιοχή που έχει μεταμορφωθεί μετά από μεγάλη, διαρκή και εθελοντική δουλειά, σε ένα δάσος με τους δρόμους του, τα μονοπάτια του, την πλατεία του, με τραπέζια και παγκάκια, όλα κυριολεκτικά χειροποίητα..

 

 

 

 Δελτίο τύπου

     Γιορτή στα << υιοθετημένα >>της ΔΡΑΣΗΣ - Βραβεύσεις!

Την Κυριακή  8.5.2022,ο φορέας μας  πραγματοποίησε την  καθιερωμένη ανοιξιάτικη γιορτή στην << υιοθετημένη >> περιοχή των Τουρκοβουνίων, πάνω από το Λόφο Κόκκου .

  Φέτος γιορτάσαμε τα 15 χρόνια της υιοθεσίας αυτής της δημόσιας – αναδασωτέας περιοχής  ,που με εθελοντική, συνεχή και επίπονη προσπάθεια της Περιβαλλοντικής μας Ομάδας μεταμορφώθηκε από χώρο ουσιαστικά γυμνό - κρανίου τόπος -, σε ένα όμορφο  δάσος με τους δρόμους του ,την πλατεία του,  τον χώρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης των μαθητών των  Σχολείων που με την καθοδήγηση εμπνευσμένων Δασκάλων-Καθηγητών επισκέπτονται το χώρο και περνάνε στους μαθητές τους  πολύτιμες γνώσεις φυτών ,καταγράφοντας εικόνες . .                               
Είναι  ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι πληθαίνουν τα σχολεία που επισκέπτονται  τον  χώρο , αλλά και πολλοί συμπολίτες μας .

Στην φετινή επετειακή μας γιορτή βραβεύσαμε τα πρωτοπόρα μέλη της περιβαλλοντικής μας ομάδας, με την απονομή  αναμνηστικών πλακετών, στον ΣΤΕΛΙΟ ΜΠΑΚΑΛΗ ( πρώην λυκειάρχη) και  τον ΔΗΜΗΤΡΗ  ΜΠΟΥΛΟΥΤΗ    για την συνεχή εθελοντική δουλειά τους όλα αυτά τα χρόνια.

Αυτό το  παραδειγματικό έργο,  περιμένει, χρόνια τώρα, την θεσμική  αναγνώριση  από  την κοινωνία, με συγκεκριμένες αποφάσεις και  ενέργειες του Δήμου  και του Δημοτικού  Συμβουλίου.  

Τέλος, στην γιορτή μας υποδεχθήκαμε το  ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ  και τους πρώτους 12 τροφίμους του, στους οποίους προτείναμε και αποδέχθηκαν ευχαρίστως  να  επισκέπτονται τον χώρο στις εκδρομές τους εκτός του Ασύλου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 Ήρας 16   -  111 47
Τηλ. –
 6977268371  -6976157807