e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 


Ο Δήμος Γαλατσίου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης μας ότι έπειτα από συνεχόμενα τηλεφωνήματα πολιτών, στα οποία αναφέρεται ότι τους χτυπάνε το κουδούνι και τους λένε ότι πραγματοποιούν απολύμανση εκ μέρους του Δήμου, ότι ουδεμία σχέση έχει ο Δήμος Γαλατσίου με απολυμάνσεις στα σπίτια πολιτών και πρόκειται καθαρά για περιπτώσεις εξαπάτησης που πρέπει να καταγγέλλονται στην αστυνομία άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Γαλατσίου πραγματοποιεί προληπτικές απολυμάνσεις ΜΟΝΟ δημόσιων χώρων και δεν υπάρχει καμία περίπτωση δημοτικός υπάλληλος να σας χτυπήσει το κουδούνι. Εάν σας χτυπήσουν το κουδούνι για απολύμανση, με την ψευδή δήλωση ότι είναι από τον Δήμο, παρακαλούμε να ειδοποιήσετε άμεσα το 100.

Συνεπώς παρακαλούνται οι κάτοικοι να μην ανοίγουν την πόρτα σε απατεώνες που εκμεταλλεύονται το φόβο του πολίτη αυτή την εποχή και να καταγγέλλουν τα περιστατικά στην Άμεση Δράση (100), ή στο τηλεφωνικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου 2132055335-2132055336.

Ο Δήμος Γαλατσίου ,αξιοποιώντας τη δομή  «Βοήθεια στο Σπίτι» και το έμψυχο δυναμικό του δήμου  από υπηρεσίες που δεν λειτουργούν αυτή την περίοδο, θα βρίσκεται κοντά σε κάθε ευάλωτο συμπολίτη μας, που δεν μπορεί ή δεν πρέπει να βγει από το σπίτι  και χρειάζεται βοήθεια.

Μπορείτε να καλέστε σε κάθε περίπτωση άμεσης ανάγκης, από τις 7:30-21:00 για οτιδήποτε χρειαστείτε  
στα τηλέφωνα 2132055335 και 2132055336 ή στα e-mails: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο Δήμος μπορεί να καλύψει  θέματα φαρμακευτικής περίθαλψης και ειδών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ , φούρνος κλπ) 

 

Μένουμε στο σπίτι και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε.

 

 

 

 Σε συνέχεια των προληπτικών μέτρων που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή 13-3-2020, έναντι της εξάπλωσης του κορωνοϊού και έχοντας υπόψη την προστασία της δημόσιας υγείας, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος αποφασίζει τη λήψη συμπληρωματικών μέτρων προστασίας του προσωπικού του Δήμου και όλων των πολιτών του Δήμου:


  1. Το ωράριο για το κοινό για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου εντός του Δημαρχιακού Καταστήματος διευρύνεται και θα είναι 7:30 – 21:00 καθημερινά, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Η είσοδος του κοινού στο Δημαρχιακό κατάστημα επιτρέπεται μόνο κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

  2. Σύμφωνα με την Υπουργική απόφαση το ωράριο λειτουργίας των ΚΕΠ είναι 7:30-15:00 και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας και ραντεβού.

  3. Το Άλσος Βέϊκου αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.

  4. Το ΠΑΛΑΙ αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.

  5. Το ΚΑΜΙΝΙ αναστέλλει καθολικά τη λειτουργία του.

  6. Αναστέλλεται η λειτουργία της Δημοτικής Συγκοινωνίας.

  7. Παραμένουν κλειστές όλες οι υπαίθριες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 

Ο Δήμος Γαλατσίου παρακαλεί θερμά για ζητήματα (πιστοποιητικά – πληρωμές, κ.ά.) τα οποία μπορούν να διεκπεραιωθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.galatsi.gov.gr ή να γίνονται τηλεφωνικές αιτήσεις (με ΑΦΜ, ΑΔΤ και ονοματεπώνυμο) στους υπαλλήλους ή ηλεκτρονικές αιτήσεις στη συνημμένη λίστα mail. Οι απαντήσεις θα διανέμονται στη δηλωμένη διεύθυνση της αίτησης από τις Υπηρεσίες του Δήμου ή στο mail των αιτούντων. Σε ειδικές και επείγουσες περιπτώσεις όπου απαιτείται φυσική παρουσία η εξυπηρέτηση θα γίνεται μετά από τηλεφωνική συνεννόηση και ραντεβού.

 

Τα παραπάνω μέτρα θα ισχύσουν από σήμερα Δευτέρα 16 Μαρτίου μέχρι νεοτέρας αποφάσεως.

 

Μην προσέρχεστε στο Δημαρχείο.

Ακολουθήστε την ηλεκτρονική διαδικασία για τις αιτήσεις σας.

 

Μιλήστε για το θέμα σας και κλείστε ραντεβού με τις υπηρεσίες μας και θα βρούμε τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθείτε.

 

 

☎️ Τηλέφωνα Δήμου Γαλατσίου για ραντεβού:

Γραφείο Δημάρχου: 213- 2055335 – 213 -2055336

e_mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 e_mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.