e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

Νέο σύστημα αξιολόγησης των δήμων και των περιφερειών πάνω σε 12 πυλώνες, θα εφαρμόσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση και ανάλογα με τις επιδόσεις τους σε συγκεκριμένους δείκτες θα καθοριστεί και το ύψος χρηματοδότησης που θα λαμβάνουν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Καθημερινής» (Σταύρος Παπαντωνίου).

Το σχέδιο σύμφωνα με την «Κ» προχωράει υπό την επίβλεψη του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου.

Οι τομείς που μπαίνουν στο μικροσκόπιο και θα αξιολογηθούν οι δήμοι από την Κυβέρνηση αφορούν στα οικονομικά στοιχεία, την πολιτική προστασία και τα σχέδια εκτάκτου ανάγκης, περιβάλλον και διαχείριση απορριμμάτων, εκπαίδευση και προσχολική αγωγή, συνθήκες ΑΜΕΑ και πρόνοια, παιδικές χαρές και αθλητισμός, διαχείριση αδέσποτων ζώων, υποδομές και ενεργειακή κατανάλωση, ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις.

Αντίστοιχα για τις περιφέρειες οι τομείς ελέγχου και αξιολόγησης είναι τα οικονομικά στοιχεία και τα ταμειακά διαθέσιμα, οι επενδύσεις και η αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, η πολιτική προστασία, οι υποδομές και η ενεργειακή θωράκιση, το ανθρώπινο δυναμικό και τα δημογραφικά στοιχεία.

Τα ανωτέρω δεδομένα θα αναρτώνται σε πλατφόρμα η οποία θα τεθεί σε λειτουργία τον Μάρτιο. Τα στοιχεία όχι μόνο θα τα «ελέγχει» η κυβέρνηση, ώστε να κατανέμονται ανάλογα οι πόροι, αλλά θα είναι δημόσια αναρτημένα ώστε να μπορούν να τα βλέπουν οι πολίτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Κ» για να γίνει αντιληπτό το πρόβλημα που υπάρχει σήμερα και το πόσο σημαντική είναι η εξυγίανση της τοπικής αυτοδιοίκησης, αρκούν δύο στοιχεία: μεσοσταθμικά την τελευταία πενταετία ούτε ένας δήμος δεν κατάφερε να εκπληρώσει όσα έργα είχε προαναγγείλει σε ποσοστό άνω του 80%, ενώ μόνο το 27% κατάφερε να υλοποιήσει τα έργα σε ποσοστό άνω του 50%. Σε ό,τι αφορά τους προϋπολογισμούς επενδύσεων, μόνο το 1% των δήμων τους τήρησαν σε ποσοστό άνω του 50%.

Παρά το γεγονός πως η κυβέρνηση είχε εντοπίσει το πρόβλημα εδώ και καιρό, σήμερα με τις αυτοδιοικητικές εκλογές να έχουν περάσει, θεωρείται ο καταλληλότερος χρόνος να ξεκινήσει αυτό το νέο σύστημα αξιολόγησης, που θα θυμίζει point system με την πρόοδο ή τις παραλείψεις ανά κατηγορία. Την προαναγγελία είχε κάνει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης όταν στις 31 Αυγούστου από το βήμα της Βουλής, με φόντο τις μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα, άνοιγε θέμα αξιολόγησης των δήμων, θέτοντας το ερώτημα κατά πόσο τα χρήματα τα οποία λαμβάνουν πιάνουν τόπο. «Δεν κρίνω τους αυτοδιοικητικούς από το χρώμα, αλλά από τη δουλειά. Θα αξιολογηθούν όλοι και οι πόροι θα εξαρτηθούν από την αξιολόγηση με βάση συγκεκριμένους δείκτες που θα καθορίζουν πόσο συνεπείς είναι στο περιβάλλον και τους δημότες τους», είχε πει.

Η αφορμή μπορεί να ήταν οι πυρκαγιές και ειδικότερα το θέμα της πολιτικής προστασίας, το ζήτημα ωστόσο της αξιολόγησης των δήμων και των περιφερειών είναι ευρύτερο σε μια σειρά βασικών θεμάτων για την καθημερινότητα του πολίτη. Ο πρωθυπουργός επανήλθε στο θέμα στο υπουργικό της 16ης Σεπτεμβρίου, επαναλαμβάνοντας ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να καθιερώσει δείκτες απόδοσης για την τοπική αυτοδιοίκηση και ανακοίνωσε πως «τα στοιχεία αυτά θα είναι προσβάσιμα στους πολίτες, ώστε να γνωρίζουν τη λειτουργία τους».

Οι δώδεκα τομείς που θα βασίζεται η αξιολόγηση των ΟΤΑ

Δημοσιοποίηση οικονομικών στοιχείων

Η πρώτη κατηγορία αφορά τα οικονομικά στοιχεία, που μεταξύ άλλων οι δήμοι θα πρέπει να δημοσιοποιούν, όπως τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού, τα τέλη ακίνητης περιουσίας, τα βεβαιωμένα έσοδα από ΤΑΠ, τα τέλη επί καθαριστών εσόδων, τον προϋπολογισμό των δαπανών τους, αλλά και τη χρηματοοικονομική θέση τους, η οποία περιλαμβάνει τα χρηματικά διαθέσιμα των ταμείων, τις υποχρεώσεις προς τρίτους, υποχρεώσεις από δάνεια, υποχρεώσεις προς φορείς γενικής κυβέρνησης, ληξιπρόθεσμες οφειλές, αλλά και τις αναθέσεις συμβάσεων.

Επενδύσεις και ακίνητη περιουσία

Η δεύτερη κατηγορία αφορά τις επενδύσεις και την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Ο πυλώνας αυτός περιλαμβάνει τα εκτελεστέα έργα, τόσο εκείνα που γίνονται με κρατικό προϋπολογισμό όσο και εκείνα που γίνονται με πόρους του δήμου. Στην ίδια κατηγορία ο δήμος υποχρεούται να αναρτά όλη την ακίνητη περιουσία του, τόσο αυτή που χρησιμοποιείται για τη στέγαση υπηρεσιών του όσο και εκείνη που εκμισθώνεται.

Πολιτική προστασία και σχέδια εκτάκτου ανάγκης

Τρίτος πυλώνας είναι η πολιτική προστασία, µια πολύ σηµαντική κατηγορία, για την οποία, όπως προειπώθηκε, έγινε μεγάλη συζήτηση το καλοκαίρι με τις πυρκαγιές. Το πλήθος καθαρισμών ιδιωτικών και δημοσίων οικοπέδων, η βεβαίωση προστίμων και η ύπαρξη τοπικού επιχειρησιακού συντονιστικού οργάνου πολιτικής προστασίας, αλλά και η ύπαρξη σχεδίου διαχείρισης εκτάκτων αναγκών, είναι μέσα στις υποχρεώσεις που θα οφείλουν να παρουσιάζουν οι δήμοι στην κατηγορία αυτή.

Περιβάλλον, διαχείριση των απορριμμάτων

Τέταρτος πυλώνας είναι το περιβάλλον και η διαχείριση των απορριµµάτων. Στα στοιχεία που πρέπει να αναρτώνται στη σχετική πλατφόρμα είναι το συνολικό βάρος των παραγόμενων απορριμμάτων, το βάρος που μεταφέρεται σε ΧΥΤΑ και το βάρος των απορριμμάτων που ανακυκλώνονται. Επίσης, στα στοιχεία που πρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα είναι το πόσους πράσινους, μπλε και καφέ κάδους έχει κάθε δήμος. Στην ίδια κατηγορία εντάσσεται η έκταση των πάρκων που διαθέτει κάθε δήμος, το μήκος των ποδηλατοδρόμων και το μήκος των δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.

Εκπαίδευση και προσχολική αγωγή

Πέμπτος πυλώνας είναι η εκπαίδευση και η προσχολική αγωγή, ιδιαίτερα κρίσιµος για την ποιότητα ζωής μιας οικογένειας. Σ’ αυτή την κατηγορία εντάσσονται το πλήθος βρεφικών σταθμών, νηπιαγωγείων, δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων, αλλά και το πλήθος των μαθητών που φοιτούν σε αυτά.

Συνθήκες για ΑμεΑ και πρόνοια

Έκτος πυλώνας είναι οι συνθήκες για τα ΑµεΑ και η πρόνοια, που θα περιλαµβάνει το πλήθος των δηµοτικών ΚΔΑΠ, ραμπών ΑμεΑ και δημοτικών γηροκομείων, αλλά και κοινωνικά παντοπωλεία.

Παιδικές χαρές και αθλητισμός

Έβδομος πυλώνας είναι ευρύτερα η ποιότητα ζωής, ο αθλητισμός και ο πολιτισμός. Οι δημότες θα πρέπει να γνωρίζουν πόσες παιδικές χαρές, δημοτικά θέατρα, γήπεδα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, γυμναστήρια, ΚΑΠΗ, αλλά και δημοτικές βιβλιοθήκες λειτουργούν στον δήμο τους.

Πάρκα για αδέσποτα ζώα και κτηνιατρεία

Όγδοος πυλώνας είναι η διαχείριση αδέσποτων ζώων, που θα περιλαμβάνει πάρκα για ζώα αλλά και συμβεβλημένα κτηνιατρεία.

Υποδομές και ενεργειακή κατανάλωση

Ένατος πυλώνας είναι οι υποδοµές και η ενεργειακή κατανάλωση, που περιλαµβάνει μεταξύ άλλων το μήκος του οδικού δικτύου αρμοδιότητας του δήμου με τα έργα συντήρησης που πραγματοποιούνται.

Ανθρώπινο δυναμικό και δράσεις

Οι άλλοι τρεις πυλώνες που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα των δεικτών που θα αναρτώνται είναι το ανθρώπινο δυναμικό του κάθε δήμου, οι δράσεις για τη δημιουργία έξυπνης πόλης, όπως είναι οι υπηρεσίες του δήμου που προσφέρονται ψηφιακά και τέλος τα δημογραφικά στοιχεία, όπως ο πληθυσμός ανδρών – γυναικών ανά ηλικία, η έκταση του δήμου, αλλά και ο διαχωρισμός των δημοτικών κοινοτήτων σε πεδινές, ημιορεινές και ορεινές.

 

Έξι δείκτες στις περιφέρειες

Πηγαίνοντας στους δείκτες που αφορούν τις περιφέρειες συναντάμε λιγότερες κατηγορίες και συγκεκριμένα έξι. Πρόκειται για τα οικονομικά στοιχεία της περιφέρειας και τα ταμειακά διαθέσιμα, τις επενδύσεις και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας, την πολιτική προστασία, τις υποδομές και την ενεργειακή θωράκιση, το ανθρώπινο δυναμικό και τα δημογραφικά στοιχεία, όπου είναι πανομοιότυπα με τους δήμους, αλλά και την εκπαίδευση που διαφέρει από τους δήμους, καθώς περιλαμβάνει άλλες υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα στην κατηγορία αυτή βλέπουμε πώς θα μετριούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών, το πλήθος μαθητών που μεταφέρονται και τελικά το κόστος

 

ΠΗΓΗ :OTAnews

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου στην συνεδρίαση της Τρίτης 24 Οκτωβρίου,  καταδικάζοντας την πολύχρονη κατοχή του Ισραηλινού κράτους και ζητώντας την άμεση παύση του πολέμου, ενέκρινε ψήφισμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό..

 

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΦΑΓΗ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Γαλατσίου καταδικάζει την πολύχρονη κατοχή του ισραηλινού κράτους και τα εγκλήματα που διαπράττει συστηματικά σε βάρος του παλαιστινιακού λαού – με τη στήριξη των ΗΠΑ, της ΕΕ και των συμμάχων τους – τα οποία έχουν στοιχίσει χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους, χιλιάδες σακατεμένους και φυλακισμένους, ερειπωμένες πόλεις και χωριά, εποικισμούς σε παλαιστινιακά εδάφη.

Τα γεγονότα που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα στη Λωρίδα της Γάζας δεν είναι “κεραυνός εν αιθρία”. Οι αιτίες τους θα πρέπει να αναζητηθούν στην κλιμάκωση εδώ και 75 χρόνια των καθημερινών επιθέσεων του ισραηλινού στρατού με χιλιάδες νεκρούς Παλαιστίνιους, ακόμα και ηλικιωμένους και μικρά παιδιά. Πρόκειται για εγκλήματα που έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα με την επιθετικότητα του κράτους του Ισραήλ η οποία τελικά στρέφεται και κατά του ίδιου του ισραηλινού λαού. Όσο η αντιδραστική κυβέρνηση του Ισραήλ θα συνεχίζει το πογκρόμ κατά των Παλαιστινίων αυτά τα γεγονότα που βιώνουμε αυτές τις μέρες, οι αιματηρές συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.

Οι συγκλονιστικές εικόνες της ηρωικής αντίστασης του Παλαιστινιακού λαού, οι εικόνες άοπλων και μικρών παιδιών που τα βάζουν με πάνοπλους στρατιώτες και τεθωρακισμένα άρματα εμπνέουν και συγκινούν καθέναν που θέλει να λέγεται άνθρωπος και δεν μπορούν να συκοφαντηθούν με αφορμή την επίθεση μιας οργάνωσης.

Ο παλαιστινιακός λαός έχει το δικαίωμα να υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και χρειάζεται μεγαλύτερη λαϊκή στήριξη και αλληλεγγύη για να συνεχίσει τον αγώνα του για τον τερματισμό της ισραηλινής κατοχής και την ίδρυση ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους.

Καταγγέλλουμε την υποκρισία, τα δύο μέτρα και δύο σταθμά, όσων «ανακάλυψαν» μόλις πριν λίγες μέρες ότι στην Παλαιστίνη γίνεται πόλεμος. Όλους αυτούς που τόσα χρόνια εθελοτυφλούσαν και σήμερα συντάσσονται με την Ελληνική Κυβέρνηση της ΝΔ, η οποία συνεχίζοντας τη διαχρονική συνεργασία και προηγούμενων Ελληνικών Κυβερνήσεων με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ, στηρίζει έμπρακτα το σφαγιασμό 2 εκατομμυρίων Παλαιστινίων στη Λωρίδα της Γάζας, στέλνοντας φρεγάτα του ελληνικού ναυτικού αλλά και παρέχοντας σειρά διευκολύνσεων στην πολεμική μηχανή των ΗΠΑ και του Ισραήλ.

Καταδικάζουμε την απίστευτη θηριωδία του ισραηλινού στρατού που με τον βομβαρδισμό νοσοκομείου στη Γάζα, με εκατοντάδες νεκρούς, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, αποδεικνύεται ότι η δολοφονική κυβέρνηση Νετανιάχου δεν διστάζει μπροστά σε κανένα έγκλημα. Η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Νετανιάχου στο Ισραήλ ουσιαστικά παρέχει κάλυψη σ΄ αυτά τα εγκλήματα. Μόνο ως πράξη συνενοχής και στήριξης στο κράτος-δολοφόνο για χάρη της συνεργασίας των μεγάλων ελληνικών και ισραηλινών επιχειρηματικών συμφερόντων, μπορεί να θεωρηθεί.

Το δημοτικό συμβούλιο Γαλατσίου πιστεύοντας ότι ο παλαιστινιακός λαός, ο ισραηλινός λαός, οι υπόλοιποι λαοί της περιοχής δεν μπορεί να πληρώνουν τελικά με φόρο αίματος τους σχεδιασμούς και τις επιδιώξεις των ισχυρών στη Μέση Ανατολή, απαιτεί να σταματήσει άμεσα ο πόλεμος στην κατεύθυνση:

        Της ίδρυσης ενός πραγματικά ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ με άμεση αποχώρηση όλων των κατοχικών στρατευμάτων του Ισραήλ από τα παλαιστινιακά εδάφη.

        Της επιστροφής όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

        Καμία συμμετοχή - Καμία στήριξη της Ελλάδας στον σφαγιασμό του παλαιστινιακού λαού.

        Να αποσυρθούν αμέσως η φρεγάτα ΨΑΡΑ και όλες οι άλλες ναυτικές μας μονάδες από την περιοχή των επιχειρήσεων.

        Ούτε καν σκέψη στο να δοθεί η αεροπορική βάση της Ελευσίνας για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ.

        Να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Να σταματήσει κάθε οικονομική-πολιτική-στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

24" 24 Οκτωβρίου 2023"

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι εγγραφές ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά στο link: https://polat–galatsi.gr για το δημοτικό κολυμβητήριο, το γυμναστήριο γυναικών, τον χώρο καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και το τένις.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ:

Εισέρχεστε στην ιστοσελίδα μέσω αυτού του link(κλιλ εδώ) και κάνετε ΕΙΣΟΔΟ-ΕΓΓΡΑΦΗ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Όσοι γονείς έχουν ήδη βγάλει κωδικούς κατά την εγγραφή του παιδιού τους στο CAMP 2023 δεν θα χρειαστούν νέους κωδικούς, γιατί μπορούν να συνδεθούν με τους ήδη υπάρχοντες!

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η συμμετοχή σε όλες τις δραστηριότητες του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Γαλατσίου – Βασίλης Παπαδιονυσίου, γίνεται με τους κανόνες και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν σύμφωνα με τις εγκυκλίους και τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων.

Η καταβολή της εγγραφής- συνδρομής γίνεται στις παρακάτω τράπεζες όπου το ΝΠΔΔ διατηρεί λογαριασμούς οι οποίοι είναι οι εξής:

Α)Στην Τράπεζα Πειραιώς

(IBAN : GR 7201718260006826124380241)

B) Στην Τράπεζα Eurobank

(IBAN : GR 0902602530000460200970153)

Η μηνιαία συνδρομή θα πρέπει να καταβάλλεται μέχρι την 5η ημέρα εκάστου μηνός και να προσκομίζετε το αποδεικτικό πληρωμής στην γραμματεία της υπηρεσίας στην οποία απευθύνεται.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ EMAIL):

ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΛΑΙ)

Τηλ. 2102929.888 (ωράριο 2:00 μ.μ. έως 10:00 μ.μ.) Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΠΑΛΑΙ)

Τηλ. 2102135.417 (ωράριο 8:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.) Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΛΣΟΣ ΒΕΙΚΟΥ

Τηλ. 2102132712 (ωράριο 7:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.) Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΕΝΝΙΣ

Τηλ. 2102921703 (ωράριο 7:00 π.μ. έως 10:00 μ.μ.) Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

ΚΟΙΝΟ – ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ:

α) Ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου

β) Ιατρική βεβαίωση Δερματολόγου

γ) Ταυτότητα & φωτοτυπία ταυτότητας

δ) Για τους κατοίκους έναν πρόσφατο λογαριασμό (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας) στο όνομά του αιτούντος.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΜΑΘΗΤΙΚΟ

α) Ιατρικές βεβαιώσεις καρδιολόγου και δερματολόγου β) Ταυτότητα & φωτοτυπία ταυτότητας

γ) Φωτοτυπία φοιτητικής ταυτότητας ή Βεβαίωση σπουδών για τους φοιτητές και βεβαίωση φοίτησης σχολείου για τους μαθητές.

δ) Για μαθητές οι οποίοι δεν έχουν ενηλικιωθεί υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι επιτρέπει την συμμετοχή του τέκνου του στο κολυμβητήριο.

 

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Τμήματα εκμάθησης κολύμβησης σε παιδιά ηλικίας 4 – 15 ετών

Δικαιολογητικά εγγραφής:

α) Ιατρική βεβαίωση παιδιάτρου (Πρέπει να ανανεώνεται κάθε χρόνο)

β) Ταυτότητα & φωτοτυπία ταυτότητας γονέα. γ) Πιστοποιητικό γέννησης παιδιού.

δ) Για κατοίκους έναν πρόσφατο λογαριασμό (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας) στο όνομα του γονέα.

ΧΩΡΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ΠΑΛΑΙ)

 ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Για κατοίκους έναν πρόσφατο λογαριασμό (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας)

Επιπλέον για τα τμήματα Παραδοσιακών και Μοντέρνων Χορών ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου για ενήλικες και ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου ή Παιδιάτρου για παιδιά.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ (ΠΑΛΑΙ)

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  • Ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου
  • Φωτοτυπία ταυτότητας

Για Φοιτήτριες φωτοτυπία φοιτητικής ταυτότητας ή βεβαίωση της σχολής Για Μαθήτριες οι οποίες έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους, υπεύθυνη δήλωση γονέα ότι επιτρέπει τη συμμετοχή της στα προγράμματα του γυμναστηρίου και βεβαίωση φοίτησης του σχολείου.

·  Για κατοίκους έναν πρόσφατο λογαριασμό (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας)

ΤΕΝΝΙΣ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

Α) Φωτοτυπία ταυτότητας

Β) Πρόσφατο λογαριασμό (ΔΕΗ ή ΟΤΕ ή ΕΥΔΑΠ ή αντίγραφο εκκαθαριστικού εφορίας )

Γ) Ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ

Α) Φωτοτυπία ταυτότητας

Β) Ιατρική βεβαίωση Καρδιολόγου