e-Galatsi

σερφάροντας στο Γαλάτσι

 

  

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Δήμος Γαλατσίου εν όψει της επερχόμενης κακοκαιρίας, με το όνομα «ΕΛΠΙΣ», που αναμένεται να επηρεάσει και την Αττική, με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, από αύριο Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022, σύμφωνα με το υπ' αριθμ. 7900/20-1-2022 της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής/Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας και του υπ' αριθμ. εγγράφου 189/20-01-2022 του Εθνικού Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.Δ Ι.Κ) της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Γαλατσίου έχει τεθεί σε επιφυλακή, έχει γίνει έγκαιρα προμήθεια αλατιού και θα βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με την Περιφέρεια Αττικής, όσο και με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες (Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, Ελληνική Αστυνομία, Τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, Πυροσβεστική), για όσο διάστημα διαρκέσουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Τηλέφωνα έκτακτης ανάγκης Γραφείου Πολιτικής Προστασίας Δήμου Γαλατσίου:

  •  Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας, Μπριόλας Στάθης κιν. 6947737050.
  • Αρμόδιος Υπάλληλος Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Σιώτας κιν. 6944223749.

Παρακαλούνται οι πολίτες να διαβάσουν τις οδηγίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr)  και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr ).

  

 

 

.

 

 

Σε περίπΗ Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής & Υγείας και η Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών σας ενημερώνουν ότι, η διανομή τροφίμων της Πέμπτης 13 Ιανουαρίου 2022 ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ, ενόψει του κύματος κακοκαιρίας «ΔΙΟΜΗΔΗΣ» και θα πραγματοποιηθεί  εκ νέου την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 από τις 9:30 π.μ.-12:00 μ.μ. η διανομή τροφίμων και νωπών προϊόντων στο χώρο του ΠΑΛΑΙ (Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου) στους δικαιούχους της Δομής Παροχής Βασικών Αγαθών.

Οι δικαιούχοι είναι υποχρεωμένοι να παρευρίσκονται στο χώρο παράδοσης των προϊόντων, αυτοπροσώπως τη συγκεκριμένη ημέρα και ώρα που θα αναφέρεται στο γραπτό μήνυμα που θα σταλεί στους εγκριθέντες της Δομής, έχοντας μαζί τους την Ταυτότητα ή το Διαβατήριο τους και την κάρτα του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Σε διαφορετική περίπτωση θα χάνουν όλα τα δικαιούμενα προϊόντα τους (νωπά και μη, φυσικά για τη συγκεκριμένη παράδοση που δε θα προσέλθουν) και δε θα μπορούν να τα παραλάβουν άλλη ημέρα και ώρα.

Οι δικαιούχοι που για διάφορους λόγους, δεν θα μπορούν να προσέλθουν για την παραλαβή των προϊόντων τους, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσουν με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους, οποιοδήποτε πρόσωπο από το οικογενειακό ή φιλικό τους περιβάλλον.

Σημειώνεται δε, ότι η εν λόγω εξουσιοδότηση, θα αφορά μόνο τη συγκεκριμένη ημερομηνία απουσίας του δικαιούχου και μη θεωρημένη εξουσιοδότηση, ταυτόχρονα σημαίνει και μη παράδοση των προϊόντων.

Τέλος, λόγω του μεγάλου βάρους των προϊόντων κρίνεται σκόπιμο οι δικαιούχοι να προσέρχονται με καροτσάκι ή μεταφορικό μέσο.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 213-2055321 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00π.μ -17:00μ.μ.

 

 Tην Κυριακή 9 Ιανουαρίου  πραγματοποιήθηκε  το πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο του 2022 ,με μοναδικό θέμα την  εκλογή   Προεδρείου και των μελών της Οικονομικής  Επιτροπή και Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου επανεξελέγη ο Δημ. Σύμβουλος της πλειοψηφίας Γιάννης Ρωμανός, Αντιπρόεδρος η Σοφία Λεπίδα Ντάγλα και Γραμματέας η Έλενα Ζέρβα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι στις  θέσεις αντιπροέδρου και Γραμματέα εκλέγονται δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης. Η δημοτική παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση Γαλατσίου" όπως και την πρώτη 2ετία,αρνήθηκε να συμμετάσχει στο Προεδρείο και απείχε από την ψηφοφορία για την εκλογή αυτού.

                

        Γιάννης Ρωμανός                                            Σοφία Λεπίδα Ντάγλα                                                      Έλενα Ζέρβα                         

 

Μέλη Οικονομικής Επιτροπής
ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ
- ΔΕΡΕΔΙΝΗΣ
- ΚΑΖΑΓΛΗ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ
ΤΑΚΤΙΚΑ
ΡΩΜΑΝΟΣ - ΚΟΡΡΕΣ - ΡΟΠΟΔΗΣ- ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ΖΩΜΠΟΣ - ΙΜΠΡΙΑΛΟΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΖΗΚΟΥ - ΜΑΝΔΗΛΑΡΑ - ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ - ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μέλη Επιτροπής Ποιότητας Ζωής
ΟΡΙΖΟΜΕΝΟΙ
ΑΡΓΥΡΟΣ
ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ
ΤΑΚΤΙΚΑ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΜΠΑΣΤΑΣ - ΣΚΛΗΡΑΚΗΣ - ΔΗΜΟΣ - ΜΠΟΥΡΑ - ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ - ΑΜΟΡΓΙΑΝΟΣ - ΚΙΤΣΙΝΗ - ΙΜΠΡΙΑΛΟΣ